2010 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım. diyetle hallolur inş, merak etme sen..

geçmiş olsun canım benim hiç bilgim yok

galiba diyet alıcaksın canım. hamurişi patates falan yemiceksin

hepiniz sağolun kızlar...
açlıkta toklukta sınırı açmış.. tam bilmiyorum değerlerini ama normalin üstünde ikiside.. bu aralar tatlıyı abarttım ben, geceleri kalkıp kalkıp yiyordum.. şuan hiç yemiyorum, zaten canımda istemiyo eskisi gibi, şekerin yüksek olduğunu görünce iştahım kaçtı..
evet dediğiniz gibi sanırım diyet yapıcam kızlar...

doremi geçmiş oldun canım bende bugün gidicem doktora daha yaptırmadım tahlil hayırlısı olur inşallah..

cnm diet yapıosun benim hamileliğim ilk aylarında 116 ydı dr dikkat edip düşürmemi istedi sınırda dedi sonra biraz dikkatle 86 düşürdüm.ama buğday ekmeği yedim hep ve şekeri kestim meyveyide abartmadan yedim.ama şimdi bozdum yine kesin benimkide yüksek çıkar.zor bir olay canının istediklerini yiyemiyorsun ben rüyalarımda börek görüodum.hamurişi yasak.

gaz sancısı bende de oluo cnm arada.süt iyi geldi bana birtek ama ılık süt.

saol cnm bakarım oradan evet buluşup gidelim olmazsa ama kesin buluşuruz inşallah bu sefer:)fazla heveslenmicem.aksilik çıkmasın.lale erbili duymadım cnm.araştırayım bakalım

canım murat erdemir benimki istersen onuda dene sen bilirsin de jale hanımı bende tavsiye etmiyorum
cnm bakalım bu dr hastaneyi beğenmediğimibelirticem ne dicek.zaten değişirsem seninkine gitmeyi düşünüyorum.

evet yüksek cnm seninde dikkat etmen lazım.

saolun kızlar...
inşaallah düzelir bakalım..
bebeğe etkisi olmasından korkuyorum ben, sıkıntım o

cnm bebeğinin kilosu ne alemde.sakıncası kilolu bebek doğurma riski oluo ama o da dediğim gibi önlenebilio.hamileli şekeri bu bir de şeker hastaları var mesela onlar insülin almak zorunda ama bizim gibiler dietle düşürebilio hiç sıkma canını.streste yükseltio şekeri.reçel bal yeme.

Kurbıs hoŞgeldın nasılsın canım nasıl tatılınıde yaptın ne gÜzel olmuŞ

anladım canım, sana da geçmiş olsun...
kesin doktorum da bana diyet vericek..
napalım bebeğim sağlıklı olsun da gerisi hiçönemli değil,
dikkat etmek boynumuzun borcu..

kurbis hoşgeldin canım
doremi canım tatlıyı kes, çayı falan şekersiz iç ben 4 aydır böyle yaşıyorum valla.. benim ailede şeker hastalığı var ben ölçtürmedim ama kesin benimki de diyet yapmama rağmen yüksek çıkıcak

canım, bebeğim 22. haftadayken 505 gr. dı.. normal mi?

benimde annem şeker hastası canım...
zaten doktorum annemden yana kontrol için 1 ay önce de yapmıştı bana şeker testi ve orda normal çıkmıştı.
ama şimdi aşmışım sınırı..
fakat ben çok tatlı yedim son günlerde.. onun çok etkilediğini düşünüyorum..
bundan sonra dikkat edicem..
sana da geçmiş olsun canım.

anladım canım, sana da geçmiş olsun...
kesin doktorum da bana diyet vericek..
napalım bebeğim sağlıklı olsun da gerisi hiçönemli değil,
dikkat etmek boynumuzun borcu..

kaç çıkt şekerin cnm senin?

canım, bebeğim 22. haftadayken 505 gr. dı.. normal mi?

cnm normal normal.sen biraz dikkatle düşürürsünn.merak etme.bende şeeker yüklemesi yapılmadan dikkat etmeye başlasam iyi olucak.

ben kaçıyorum kızlar sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

görüşürüz berrincim kendine cimcimene iyibak.opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım..

kaç çıkt şekerin cnm senin?

cnm normal normal.sen biraz dikkatle düşürürsünn.merak etme.bende şeeker yüklemesi yapılmadan dikkat etmeye başlasam iyi olucak.

değerimi bilmiyorum canım. tahlil kağıdım eşimin cebinde kalmış.. ama çok çok yüksek değil tabi..
açlık şekerinde de tokluk şekerinde de sınırı aşmışım o kadar..
bakalım artık doktorum ne diycek..

saolun kızlar hepinize...

anladım cnm.dietisyene yönlendirir dr.o da sana beslenme listesi verir hatta bir yandan iyi bile hamieliğinin son aylarında hem kilonu hem sağlığını kontrol etmiş olursun biliosun son aylarda çok kilo alınıo.sağlıklı beslenmek önemli zaten bebişlerimiz içinde.bakalım bende haftaya yaptırıcam benim yükleme olmadan sınırda çıkmıştı.kesin banada bir diyet listesi verilecek.Allah sağlık versin hepimize ve miniklerimize.:Saruboceq:

gözünüz aydın kızlar ayrıntılının iyi geçmesine çok sevindimopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun cnm yha

canım allah sanada sabır bebegıne şifa versin emınım halledılecek bir problemdir dualarımız senınle

kızlar ya, bu ara kendimi acayip örgüye vermiş durumdayım :) hemen akşam olsun, örgü yapayım diye bakıyorum, kafayı mı yedim ne? bir de bunu öreceğim bakın, çok beğendim. voles'in verdii linkten yola çıkarak buldum, sağol canım :) bu da anlatımlı ama biraz zor galiba..

amin canım inşaallahhh...
herşey bebeklerimiz için, onlar iyi olsunlar yeter ki..
bu zamana kadar 7 kilo almışım.. ama ilk aylar kusmaktan dolayı çok kilo vermiştim ben.. 45 e düşmüştüm nerdeyse.. şimdi ise 52 kiloyum.. bundan sonrasında kaç kilo alırım acaba?
sen kaç kilo aldın canım şimdiye kadar..

pek güzel canım bende aldım çıktısını akşam anneme götürcem o kesin yapabilir:hulya: ben beceremem vaktimde yok zaten ay oğluşlarımız içinde çok güzel şeyler var insanın hepsini yapası geliyor valla:dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…