- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
Geçmiş olsun canım. diyetle hallolur inş, merak etme sen..
Doremi canım geçmiş olsun.
Öyle korkulacak bi şey değil. Diyetle hallediliyo, Doğudan sonra da geçiyo zaten.
Sen şimdi özce doktorunla görüş. Ardından tahlşil sonuçlarını bir diyetisyene göster ve onun yönlendireceği şekilde ayarla öğünlerini.
Benim bir akrabam hamileyken şekeri yüksek çıkıyodu.Diyete dikkat etti ama diyetisyene gitmedi. Sonuç Kendisi kilo aldı bebk zayıf kaldı
geçmiş olsun canım benim hiç bilgim yok
canım bende daha dr bulup gösteremedim ama 50 gr yükleme yapılmıştı ilk kan verdiğimde 86 1saat sonra verdiğimde 136 yazıyor arkadaşlardan birisi kusura bakmasın kimdi hatırlayamadım135 üstü riskli diyordu yanlış hatırlamıyorsam dr bulsam göstercem meraktayım bende:1no2:
hadi yaa. neyse onun da vardır bi çaresi. sakın takma kafana, miniğin etkilenmesin. ben daha yaptırmadım ama galiba bi aşaması daha var onun. yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlar canım sana. diyet vb şeylerle hallolur merak etme. dikkat et kendine opuyorumnanaktan
galiba diyet alıcaksın canım. hamurişi patates falan yemiceksin
benim görümcemin yüksek çıkmıştı ama ilaç kullanmıyodu
diyet yapıyordu bebişide sapasağlam doğdu
şeker ölçüm alati almıştı sabah akşam ölçüm yapıyordu
kaç cıktı senin
hepiniz sağolun kızlar...
açlıkta toklukta sınırı açmış.. tam bilmiyorum değerlerini ama normalin üstünde ikiside.. bu aralar tatlıyı abarttım ben, geceleri kalkıp kalkıp yiyordum.. şuan hiç yemiyorum, zaten canımda istemiyo eskisi gibi, şekerin yüksek olduğunu görünce iştahım kaçtı..
evet dediğiniz gibi sanırım diyet yapıcam kızlar...