• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım. diyetle hallolur inş, merak etme sen..

Doremi canım geçmiş olsun.
Öyle korkulacak bi şey değil. Diyetle hallediliyo, Doğudan sonra da geçiyo zaten.
Sen şimdi özce doktorunla görüş. Ardından tahlşil sonuçlarını bir diyetisyene göster ve onun yönlendireceği şekilde ayarla öğünlerini.
Benim bir akrabam hamileyken şekeri yüksek çıkıyodu.Diyete dikkat etti ama diyetisyene gitmedi. Sonuç Kendisi kilo aldı bebk zayıf kaldı

geçmiş olsun canım benim hiç bilgim yok

canım bende daha dr bulup gösteremedim ama 50 gr yükleme yapılmıştı ilk kan verdiğimde 86 1saat sonra verdiğimde 136 yazıyor arkadaşlardan birisi kusura bakmasın kimdi hatırlayamadım:utangac: 135 üstü riskli diyordu yanlış hatırlamıyorsam dr bulsam göstercem meraktayım bende:1no2:

hadi yaa. neyse onun da vardır bi çaresi. sakın takma kafana, miniğin etkilenmesin. ben daha yaptırmadım ama galiba bi aşaması daha var onun. yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlar canım sana. diyet vb şeylerle hallolur merak etme. dikkat et kendine opuyorumnanaktan

galiba diyet alıcaksın canım. hamurişi patates falan yemiceksin

benim görümcemin yüksek çıkmıştı ama ilaç kullanmıyodu
diyet yapıyordu bebişide sapasağlam doğdu
şeker ölçüm alati almıştı sabah akşam ölçüm yapıyordu
kaç cıktı senin

hepiniz sağolun kızlar...
açlıkta toklukta sınırı açmış.. tam bilmiyorum değerlerini ama normalin üstünde ikiside.. bu aralar tatlıyı abarttım ben, geceleri kalkıp kalkıp yiyordum.. şuan hiç yemiyorum, zaten canımda istemiyo eskisi gibi, şekerin yüksek olduğunu görünce iştahım kaçtı..
evet dediğiniz gibi sanırım diyet yapıcam kızlar...

doremi geçmiş oldun canım bende bugün gidicem doktora daha yaptırmadım tahlil hayırlısı olur inşallah..

nbr kızlar...
bebişleriniz nasıl..
benim tahlil sonuçlarım çıktı, şekerim yükselmiş maalesef.. yarın göstericem doktoruma..
bu durumda nasıl bir şey oluyor bilmiyorum..
gebelik şekeri yüksek çıkınca ne yapılıyor bileniniz varmııı?

cnm diet yapıosun benim hamileliğim ilk aylarında 116 ydı dr dikkat edip düşürmemi istedi sınırda dedi sonra biraz dikkatle 86 düşürdüm.ama buğday ekmeği yedim hep ve şekeri kestim meyveyide abartmadan yedim.ama şimdi bozdum yine kesin benimkide yüksek çıkar.zor bir olay canının istediklerini yiyemiyorsun ben rüyalarımda börek görüodum.hamurişi yasak.

ayy cnm demek sende de oldu.sanada geçmiş olsun.su içiyorum bol bol.ben acıyı önemsemiyorum kızımın rahatı kaçmıodur inşallah.

sağol tatlım opuyorumnanaktan benimde hamilelikten önce gaz sancım çok olurdu bazen hamileymişim gibi karnım kocaman olurdu şimdide var hala ama şükürki eskisi kadar yok faydalı diye sürekli zeytinyağı ceviz falan yiyiorum birde aşırı su içiyorum belkide ondan biraz daha rahatım önceye göre kabızlığım yoktu dün ilk defa oldu ama bende baya korktum neyseki sorun yok
gaz sancısı bende de oluo cnm arada.süt iyi geldi bana birtek ama ılık süt.

seçilcim sayfanın sağ tarafında satış noktaları var oraya bak bir sürü satış noktası var bursada

pastaland in merkezi cumhuriyet cd .de buluşup gidebiliriz bir gün.

canım baktım pembemavide lale erbil adında bir dr var odur belki

burcucum ben de o ikilemde gidiyorum ya biri çok güzel biri de kullanışlı gibi..

saol cnm bakarım oradan evet buluşup gidelim olmazsa ama kesin buluşuruz inşallah bu sefer:)fazla heveslenmicem.aksilik çıkmasın.lale erbili duymadım cnm.araştırayım bakalım

canım murat erdemir benimki istersen onuda dene sen bilirsin de jale hanımı bende tavsiye etmiyorum
cnm bakalım bu dr hastaneyi beğenmediğimibelirticem ne dicek.zaten değişirsem seninkine gitmeyi düşünüyorum.

canım bende daha dr bulup gösteremedim ama 50 gr yükleme yapılmıştı ilk kan verdiğimde 86 1saat sonra verdiğimde 136 yazıyor arkadaşlardan birisi kusura bakmasın kimdi hatırlayamadım:utangac: 135 üstü riskli diyordu yanlış hatırlamıyorsam dr bulsam göstercem meraktayım bende:1no2:

evet yüksek cnm seninde dikkat etmen lazım.

saolun kızlar...
inşaallah düzelir bakalım..
bebeğe etkisi olmasından korkuyorum ben, sıkıntım o :(

cnm bebeğinin kilosu ne alemde.sakıncası kilolu bebek doğurma riski oluo ama o da dediğim gibi önlenebilio.hamileli şekeri bu bir de şeker hastaları var mesela onlar insülin almak zorunda ama bizim gibiler dietle düşürebilio hiç sıkma canını.streste yükseltio şekeri.reçel bal yeme.

Kurbıs hoŞgeldın nasılsın canım nasıl tatılınıde yaptın ne gÜzel olmuŞ

cnm diet yapıosun benim hamileliğim ilk aylarında 116 ydı dr dikkat edip düşürmemi istedi sınırda dedi sonra biraz dikkatle 86 düşürdüm.ama buğday ekmeği yedim hep ve şekeri kestim meyveyide abartmadan yedim.ama şimdi bozdum yine kesin benimkide yüksek çıkar.zor bir olay canının istediklerini yiyemiyorsun ben rüyalarımda börek görüodum.hamurişi yasak.
.

anladım canım, sana da geçmiş olsun...
kesin doktorum da bana diyet vericek..
napalım bebeğim sağlıklı olsun da gerisi hiçönemli değil,
dikkat etmek boynumuzun borcu..

kurbis hoşgeldin canım
doremi canım tatlıyı kes, çayı falan şekersiz iç ben 4 aydır böyle yaşıyorum valla.. benim ailede şeker hastalığı var ben ölçtürmedim ama kesin benimki de diyet yapmama rağmen yüksek çıkıcak

cnm bebeğinin kilosu ne alemde.sakıncası kilolu bebek doğurma riski oluo ama o da dediğim gibi önlenebilio.hamileli şekeri bu bir de şeker hastaları var mesela onlar insülin almak zorunda ama bizim gibiler dietle düşürebilio hiç sıkma canını.streste yükseltio şekeri.reçel bal yeme.

canım, bebeğim 22. haftadayken 505 gr. dı.. normal mi?

kurbis hoşgeldin canım
doremi canım tatlıyı kes, çayı falan şekersiz iç ben 4 aydır böyle yaşıyorum valla.. benim ailede şeker hastalığı var ben ölçtürmedim ama kesin benimki de diyet yapmama rağmen yüksek çıkıcak

benimde annem şeker hastası canım...
zaten doktorum annemden yana kontrol için 1 ay önce de yapmıştı bana şeker testi ve orda normal çıkmıştı.
ama şimdi aşmışım sınırı..
fakat ben çok tatlı yedim son günlerde.. onun çok etkilediğini düşünüyorum..
bundan sonra dikkat edicem..
sana da geçmiş olsun canım.

anladım canım, sana da geçmiş olsun...
kesin doktorum da bana diyet vericek..
napalım bebeğim sağlıklı olsun da gerisi hiçönemli değil,
dikkat etmek boynumuzun borcu..

kaç çıkt şekerin cnm senin?

canım, bebeğim 22. haftadayken 505 gr. dı.. normal mi?

cnm normal normal.sen biraz dikkatle düşürürsünn.merak etme.bende şeeker yüklemesi yapılmadan dikkat etmeye başlasam iyi olucak.

ben kaçıyorum kızlar sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

görüşürüz berrincim kendine cimcimene iyibak.opuyorumnanaktan

kurbis hoşgeldin canım

hoşbulduk canım..

kaç çıkt şekerin cnm senin?

cnm normal normal.sen biraz dikkatle düşürürsünn.merak etme.bende şeeker yüklemesi yapılmadan dikkat etmeye başlasam iyi olucak.

değerimi bilmiyorum canım. tahlil kağıdım eşimin cebinde kalmış.. ama çok çok yüksek değil tabi..
açlık şekerinde de tokluk şekerinde de sınırı aşmışım o kadar..
bakalım artık doktorum ne diycek..

saolun kızlar hepinize...

değerimi bilmiyorum canım. tahlil kağıdım eşimin cebinde kalmış.. ama çok çok yüksek değil tabi..
açlık şekerinde de tokluk şekerinde de sınırı aşmışım o kadar..
bakalım artık doktorum ne diycek..

saolun kızlar hepinize...

anladım cnm.dietisyene yönlendirir dr.o da sana beslenme listesi verir hatta bir yandan iyi bile hamieliğinin son aylarında hem kilonu hem sağlığını kontrol etmiş olursun biliosun son aylarda çok kilo alınıo.sağlıklı beslenmek önemli zaten bebişlerimiz içinde.bakalım bende haftaya yaptırıcam benim yükleme olmadan sınırda çıkmıştı.kesin banada bir diyet listesi verilecek.Allah sağlık versin hepimize ve miniklerimize.:Saruboceq:

GÜnaydın canlarım ben geldİm ayrıntılı ultrasonumuzada gİrdİk arkadaŞlar herŞeyİmİz normal gayet gÜzel Çıktı herhangİ bİr problem yokmuŞ kİlomuzda İyİ Çıktı 740 gr olmuŞuz,ama hep ellerİmİz yÜzÜmÜzde gÖstermİyo suratını bİze benİm gÜzel kızım,bu aŞamada bİttİ Şeker testİmİz kaldı bİr tek herkes İyİ haberlerle gelsİn İnŞallah kızlar burnu falan aynı bana benzİyo,Çok gÜzel İlgİlendİler cd mİzİde aldık Çok ŞÜkÜr,bugÜn doktora gİdecekler gÜzel haberlerİnİzİ beklİyoruz

herkese günaydın, nasılsınız kızlar..
ben iyiyim, kızımda iyi, 4 boyutlu ultrasonla iç organlarına ayrıntılı bi şekilde bakıldı dün. çok şükür bi problem yok.
Çok giremiyorum, haber vereyim size dedim.. inşallah herkes iyidir.. çakırgözlüye noldu bilen biri yazsa ya.
gözünüz aydın kızlar ayrıntılının iyi geçmesine çok sevindimopuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAR.öyle bir gece atlattımki anlatamam:1no2: 1-2 haftadır kabızlık çekiyorum 5 gün büyük tuvaletime çıkamadığım oldu afedersiniz:kedi: dün tuvalete girdim gece bir baktım kan daha önceki bebeğimi kanamayla kaybettiğim için hemen dr arayıp hastaneye gittik nst ye bağladılar kasılmalar baktılar şükürki normal çıktı ama hiç dr yoktu medical de kendi dr arayıp haber verdiler bir sorun yok die.ama bebeğin kal atışına filan bakmadılar ultrasyonada sokmadılar.eve geldim tuvalete girdim bir baktım kan makattan gelio.hem rahatladım hemde halen bebeğim etkilenirmi diye telaş içerisindeyim kızım kıpır kıpırdı sanki az hareket edio şimdi.dr randevumda taa pazartesi napıcam bilmiyorum.hiç uyumadım.

Ayrıntılı ult.iyi geçen tüm arkadaşlarımın gözü aydın.çakırgözlüden haber varmı ve seldadan bakamadım okuyamadım sitede sorun var kaç gündür yazıyorum kaydolmuo hata verio sayfa.herkes iyi olsun kızlar ya nazara gelmiyelim.:nazar:
çok geçmiş olsun cnm yha
mrb kızlar
dualarınız msj larınız için çok teşekürler.
dün akşama kadar hastanedeydik.
oğlumun bir sorunu var o kesinleşti.
yarın gene gidecez.
bu halde nasıl yaşıyacak başka dokturlarda bakacak.
yarın yine dokturdayız
bebegimin kıpırdaması falan devam ediyor
bakalım neler olacak.

canım allah sanada sabır bebegıne şifa versin emınım halledılecek bir problemdir dualarımız senınle :nazar:

kızlar ya, bu ara kendimi acayip örgüye vermiş durumdayım :) hemen akşam olsun, örgü yapayım diye bakıyorum, kafayı mı yedim ne? bir de bunu öreceğim bakın, çok beğendim. voles'in verdii linkten yola çıkarak buldum, sağol canım :) bu da anlatımlı ama biraz zor galiba..

anladım cnm.dietisyene yönlendirir dr.o da sana beslenme listesi verir hatta bir yandan iyi bile hamieliğinin son aylarında hem kilonu hem sağlığını kontrol etmiş olursun biliosun son aylarda çok kilo alınıo.sağlıklı beslenmek önemli zaten bebişlerimiz içinde.bakalım bende haftaya yaptırıcam benim yükleme olmadan sınırda çıkmıştı.kesin banada bir diyet listesi verilecek.Allah sağlık versin hepimize ve miniklerimize.:Saruboceq:

amin canım inşaallahhh...
herşey bebeklerimiz için, onlar iyi olsunlar yeter ki..
bu zamana kadar 7 kilo almışım.. ama ilk aylar kusmaktan dolayı çok kilo vermiştim ben.. 45 e düşmüştüm nerdeyse.. şimdi ise 52 kiloyum.. bundan sonrasında kaç kilo alırım acaba?
sen kaç kilo aldın canım şimdiye kadar..

kızlar ya, bu ara kendimi acayip örgüye vermiş durumdayım :) hemen akşam olsun, örgü yapayım diye bakıyorum, kafayı mı yedim ne? bir de bunu öreceğim bakın, çok beğendim. voles'in verdii linkten yola çıkarak buldum, sağol canım :) bu da anlatımlı ama biraz zor galiba..

pek güzel canım bende aldım çıktısını akşam anneme götürcem o kesin yapabilir:hulya: ben beceremem vaktimde yok zaten ay oğluşlarımız içinde çok güzel şeyler var insanın hepsini yapası geliyor valla:dance: :dance:

Back