CANIM HOŞ GELDİN TATİLİN İYİ GEÇMİŞ OH NE GÜZEL BU GÜN AKLIMDAYDIN NERDE DİYODUM Bİ BAKTIM YAZMIŞIN GELDİM DİYE NASILSIN BEBİŞ NASIL
İYİM SİNEMCİM SEN NASILSIN TATLIM
BİZDE SİZİN GİBİYİZ VE BU BENİM CANIMI ÇOK SIKIYOR YA EVLADIM İSİMSİZ KALACAK
CANIM BENİM İNAN HEP AKLIMDASIN HEP DUA EDİYORUM RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN MİNİK PAŞANIZI OKADAR İİ ANLIYORUM Kİ CANIM SENİ HİÇ ÜZÜLME ALLAHIN İZNİYLE OĞLKUŞUN KOLLARINDA OLACAKopuyorumnanaktan
ÖLE DEME HAYATIM BU HAMİLELİK ÇOK BAŞKA BİŞİ İNSANI ŞEKİLDEN ŞEKİLE FİKİRDEN FİKİRE SOKUYOopuyorumnanaktan
işte buraya yazmamın asıl nedenide buydu.. sizler burada bebeğinizin isimlerini onlara aldığınız eşyaları ördüğünüz patiklerin resimlerini paylaşırken ben allahım ne olur yavrumu alma benden diye dua ediyordum.. zaman herşeyin ilacı burcucum.. henüz atlaşmış değiliz sıkıntıları ama negatif olup hem beni hem bebeğimi hem sizleri hemde etrafımdaki üzmekten başka bir işe yaramıyor..iyi düşün iyi olsun diyorum.. sonuçta allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz..herşey bizim için..
Bu arada maaşları alalım gidiyoruz dimi havuzluhana..
himen´mi ALLAH seni ne etmesin hiç aklıma gelmemişti:roflol:
bakalım belki yeni isimler buluruz aslında isim listem o kadar kabarıkkı ama hiç biri içime sinmiyor
seldacım sanada çok geçmiş olsun inş.evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim.
bende 40 derece ateşle 3 gün yandım ve ateş çok zaralı bebeğimin hasar görme ihtimali var ayrıca çok güçlü antibiyotikler aldım ve vücudumda çok dirençli mikrop var enfeksiyonun bebeğime geçme olasılığıda yüksek ama olumlu düşünmeye çalışıyorum bişey olmayacak diye içimi rahatlatıyorum çünkü biz sıkıntılı olunca bebeklerimizde hissediyor olumlu düşünelim herşey olumlu olsun tatlım
ama hakkaten ya herkez soruyo aaaaa hamilemisin diyolar
bende bi gün yok size öyle geliyo aslında gazım var desem nasıl olur acabakaydirigubbakcemile3
daha çok eğlenirim:roflol::roflol:
acaba depresyondayım Allahım sen akıl sağlığımı koru
hoşbulduk canım.ewet tatiliyi geldi.bebişde iyi bakalım bugün 5.30 da dr gidicez dr teyzemiz ne dicek
ayy siteye bişey olmadan yazayım size.
fatoş kız seni rüyamda gördüm, yüzün aynıydı..kiloluyum diyosun ya, mutfakta bişeyler yapıyomuşsun.. Ama baya bi zayıfsın.. Bu kız bu haline mi kiloluyum diyo diye kızıyodum sana içimden.. :)
serapcım blogcu.com adresinden almıştım modeli, ama bu zor gibi, ben de anneme müracat edebilirim :hulya: örelim tabi kız, çok zevkli valla..
sitede sorun mu var
işte buraya yazmamın asıl nedenide buydu.. sizler burada bebeğinizin isimlerini onlara aldığınız eşyaları ördüğünüz patiklerin resimlerini paylaşırken ben allahım ne olur yavrumu alma benden diye dua ediyordum.. zaman herşeyin ilacı burcucum.. henüz atlaşmış değiliz sıkıntıları ama negatif olup hem beni hem bebeğimi hem sizleri hemde etrafımdaki üzmekten başka bir işe yaramıyor..iyi düşün iyi olsun diyorum.. sonuçta allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz..herşey bizim için..
Bu arada maaşları alalım gidiyoruz dimi havuzluhana..
komik ve tuhaf olur walla. ee ne zaman gidicen kendi drna ben senin yerinde olsam baska dra gidip teyit ettirirdim ben yaptım da.. ee kız ismi ne peki ??
Kızlar dün puanlamadıklarımı bugün puanladım
31 ekim dicem ama korkuyorum.. yine bişey çıkarmı diye..
canım sağda terazi işareti var oraya basıyon tamam diyon bölelikle üyeye puan vermiş oluyonfatoş kız ben o şeylerden alamıyom nerden alınıyo
31 ekim dicem ama korkuyorum.. Yine bişey çıkarmı diye..
bizide çağırın ya olmazmıııı günübirlik gelelim bizdee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?