2010 Şubat Anneleri

hoşbulduk canım.ewet tatiliyi geldi.bebişde iyi bakalım bugün 5.30 da dr gidicez dr teyzemiz ne dicek

ama hakkaten ya herkez soruyo aaaaa hamilemisin diyolar
bende bi gün yok size öyle geliyo aslında gazım var desem nasıl olur acabakaydirigubbakcemile3
daha çok eğlenirim:roflol::roflol:
acaba depresyondayım Allahım sen akıl sağlığımı koru

kızlar ya kolum acıyor mafoldumben bu tetanoz aşısının etkisi kaç gün sürüyor ay yazı yazarken bile zorlanıyorum :sinifsinif:

ayy siteye bişey olmadan yazayım size.

fatoş kız seni rüyamda gördüm, yüzün aynıydı..kiloluyum diyosun ya, mutfakta bişeyler yapıyomuşsun.. ama baya bi zayıfsın.. bu kız bu haline mi kiloluyum diyo diye kızıyodum sana içimden.. :)

serapcım blogcu.com adresinden almıştım modeli, ama bu zor gibi, ben de anneme müracat edebilirim :hulya: örelim tabi kız, çok zevkli valla..

canım benim öle düşünme inanki hep aklımızdasın bizimle en azından biraz kafan dağılıyodur ben inanıyorum

Biz allahtan isteyeceğiz.. Onun emanetini taşıyoruz canım.. O ol der olur.. böyle düşünelim ve rahat olalım

Son düzenleme:

yada deki birine kızım olcak de birine oğlum olcak de oda eğlenceli olurmu acabaaa

hım ilginçmiş canım inşallah doğumdan sonra öle zayıflıyacam tatlım

dur daha senin bebeğinin isminede yorumlar yapacağız dalga geçince kızmak yok amaaaa..kötü kötüyü çağırırmış kötü düşünürsek hiç birşey rast gitmez herzaman bunada şükür demek lazım.Allah beterinden saklasın.kafaya takmamak elbette imkansız sana düşünme demekte çok manasız geliyor ama seni anlamadığımızı kesinlikle düşünme senin çektiğini o cumartesiden perşembe ye olan zamanı inan seninle beraber ne olacak diye korkarak yaşadık.şimdide aynı şekilde Çakırgözlü için dileklerimiz. tüm arkadaşlar adına konuşmuş oldum ama katıldıklarını düşünüyorum.
ay başı havuzlu hana gidelim evet Sinem bu sefer kaçış yok bak şimdiden söylüyoruz.Amam 7 kasım olmasın bizim yine düğün varda.

komik ve tuhaf olur walla. ee ne zaman gidicen kendi drna ben senin yerinde olsam baska dra gidip teyit ettirirdim ben yaptım da.. ee kız ismi ne peki ??

Duru Aze olacak kızım olursa şayet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…