• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

nereye gidicen canım ayrıntılıya

geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun ya keşke kabızlık için yollar deneseydin fındık kuru kaysı bana iyi gelir mesela

gözün aydın canım maşallah yavrunaa

inş. güzel ALlah ım saplıkla kucağına almayı nasip eder canım

sağol tatlım. darısı da senin miniğin güzel haberlerini almaya inş. :nazar:

canım çok geçmiş olsun ya keşke kabızlık için yollar deneseydin fındık kuru kaysı bana iyi gelir mesela

saol cnm ay denemediğim yol kalmadı o denediğim yollarda içimde kaldı ne yesem kaldı yani patlıcam sandım.:bbo:akannehir

cnm ya pembe mavide jale gürlüeri düşünüodum ama onun hakkındada hiç iyi şeyler duymadım.hem ordada doğum pahalı die duydum cnm ya..bu dr dan memnun kalmazsam serapınkine gitmeyi düşünüyorum.sen biliomusun pembe mavide iyi bir dr??ve doğum fiyatlarını?

eşimin bir arkadaşının karısı 2 sene oluyor orda ikiz doğurdu. yanlış hatırlamıyorsam lale adında bir dr.a gidiyorlardı ama fiyatları bilmiyorum canım. serap hangi dr a gidiyor hangi hastanede?

saol cnm ay denemediğim yol kalmadı o denediğim yollarda içimde kaldı ne yesem kaldı yani patlıcam sandım.:bbo:akannehir

canım ya bazen oluyo öle işte inş. birdaha olmaz inş. canım yediklerine dikkat et bol bol su iç muz kabızlık yapıyo haberin olsun

essemayit bursa bahar hastanesinde gireceğim canım ben ayrıntılıya..

ok canım ne kadarmış orda ücret
bende burtoma gidicem serapta oraya gitti

tekrardan selam kızlar zemuszemus dün öğlen 3de elektrik trafosu patladı burda biz işyerinden çıkana kadar da gelmedi geçmişi okuyordum bende
arya maviyeshill ancak okuyabildim canlarım ikinizede geçmiş olsun aryacım dünde aynı şey bende oldu kan görünce aklım gitti ama acıyı anlayınca rahatladım:kedi: hamileilikte normal bişey arkadaşların söylediklerini yersen iyi gelebilir olmazsa dr danışırsın tatlım
mydarlıng türkkahvesi hulen melissa hepinizin gözü aydın kızlar maşallah bebişlerinize:nazar::nazar::nazar:
çakırgözlü tatlım dualarımız sizinle Allahım yardımcınız olsun:Saruboceq: inş. bir sorun çıkmayacak içini ferah tut sen. Seldanında senin bebişinde size nasıl sıkı sıkıya bağlı:nazar: dr değilim ama bu zamana kadar dayandıklarına göre bence ikiside çok iyi olacak bir bakmışsınız ilerde bebişlerimizin bakımlarıyla ilgili konuşuyor olacağız:1hug:
bana gelince sağlık ocağından çağırdılar saat 9-10 arası aç karnına gel tahlil falan yaparız dediler gittim bende perşembe günü kan verdim dedim sonuçlarıda gösterdim sadece kiloma tansiyonuma baktılar kan almaya gerek yok dediler ve tetanoz aşımız olduk sonundahihoyyyt şimdilik sıkıntı yok birazcık ağrıyor ama inş. şişmez

Chicco Lullaby LX Park Yatak | Bebekceyiz.com

kızlar ben bunun kırmızısından aldım.manisayada götürürüm yanımda die düşündüm alt açma aparatıda var hoşuma gitti ama basit görünen modellerde vardı en kaliteli bu duruodu.aslında o ufak beşikler benimde hoşuma gidiodu ama uzun süre kullanamam die düşündüm.ben bebek karyolası almayı düşünmüyorum çünkü.normal 4-5 yaş sonrası oda yapmayı düşünüyorum şimdi dolabını filan alıcam ama bebek karyolası almıcam.

sağol güzelim. sende ne var ne yok? kuzucun nasıl?

Biz çok iyiyiz canım. İki gündür oğlumun maşallahı var hareketleri sertleşiyor. Babamız henüz duyamadı ama en azından oğlumun iyi olduğunu hissettiriyor bana.

sağol canım benim herhalde girmeyen kalmadı artık

kızlar bişi sorucam kızımızın bebek odası geldi ama doğduğu zaman geceleri yanımda yatırayım diyorum. park yatak mı alsam -ki görüntüsü bana hiç çekici gelmiyor kullanışlı mı bilemiyorum- yoksa beşik tarzı bişi mi alsam... siz ne düşünüyorsunuz??

Canım ben büyüyebilen yataklı oda takımı alıcam. Park yatak veya beşik almıcam. Ev için ana kucağı alıcam bi tane de. Yatak odamda gram yer yok klima da yok zaten. Bi de ben yatağında yatırmak ta istiyorum bebeğimi hem odasına klima da takıldı. Odasında bir tane tek kişilik yatak daha var yanında olucam yani. Hem ben evde olucam uykusuz kalıcam ilk aylarda kocam da uyanmasın benimle birlikte diye düşünüyorum.

canım ya bazen oluyo öle işte inş. birdaha olmaz inş. canım yediklerine dikkat et bol bol su iç muz kabızlık yapıyo haberin olsun

ok canım ne kadarmış orda ücret
bende burtoma gidicem serapta oraya gitti

valla sanırım 30-35 lira civarında ben bahar a gidiyorum kontrollere ayrıntılı da orada yapılıyor farklı uzman bir doktor tarafından.. oradan çıkıp kendi doktoromu göstereceğim sonuçları ayın 28. inde dua edin oğlum için..

mydarling çok ciciler canım
seçilcim biz de nerdeyse ilk onu alıyorduk gaza gelip hem de 4. ayda :) sonra ananesi ben takım alıcam dedi sağolsun.
tugba sağol canım sen de iyiymişsin çok şükür

Canım ben büyüyebilen yataklı oda takımı alıcam. Park yatak veya beşik almıcam. Ev için ana kucağı alıcam bi tane de. Yatak odamda gram yer yok klima da yok zaten. Bi de ben yatağında yatırmak ta istiyorum bebeğimi hem odasına klima da takıldı. Odasında bir tane tek kişilik yatak daha var yanında olucam yani. Hem ben evde olucam uykusuz kalıcam ilk aylarda kocam da uyanmasın benimle birlikte diye düşünüyorum.

sen de haklısın canım şimdi sende okuyunca benim de kafama dank etti kış geceleri ısınma sorunu.. gecen kış gece gündüz yaktılar bu kış da öyle olsa keşke ya.. merkezi bizimki. olmadı gece bişi yakarız

Kızlar ben bebek Şekerlerını kendım yapıcam uygun zamanımda gıdıp alıcam malzemelerını yapıcam Çok gÜzel oluyo hemde her tÜrlÜ yapabılıyosun Çok gÜzeller

GÜnaydın canlarım ben geldİm ayrıntılı ultrasonumuzada gİrdİk arkadaŞlar herŞeyİmİz normal gayet gÜzel Çıktı herhangİ bİr problem yokmuŞ kİlomuzda İyİ Çıktı 740 gr olmuŞuz,ama hep ellerİmİz yÜzÜmÜzde gÖstermİyo suratını bİze benİm gÜzel kızım,bu aŞamada bİttİ Şeker testİmİz kaldı bİr tek herkes İyİ haberlerle gelsİn İnŞallah kızlar burnu falan aynı bana benzİyo,Çok gÜzel İlgİlendİler cd mİzİde aldık Çok ŞÜkÜr,bugÜn doktora gİdecekler gÜzel haberlerİnİzİ beklİyoruz
gözün aydın canım maşallah:nazar:
herkese günaydın, nasılsınız kızlar..
ben iyiyim, kızımda iyi, 4 boyutlu ultrasonla iç organlarına ayrıntılı bi şekilde bakıldı dün. çok şükür bi problem yok.
Çok giremiyorum, haber vereyim size dedim.. inşallah herkes iyidir.. çakırgözlüye noldu bilen biri yazsa ya.
seninde gözün aydın canım maşallah:nazar:
günaydın kızlar

canım ya çıkmak zorunda kaldım dün bebişime alışverişe çıktım akşama kadar deli gibi alışveriş yaptım.
ben ağır böbrek enfeksiyonu geçirip hastaneye yatmıştım ama enfeksiyonun geçmediğini ve gittikçe arttığını gördük ve idrar yollarımda nadir görülen çok dirençli bir mikrop olduğunu tespit ettiler ilaçlar fayda etmiyormuş çok ağır ve uzun tedavi yöntemi varmış ama daha önce hamilelerde uygulanmamış bende uygulamak istiyorlar bu tedavinin bebeğer zararı olurmu diye araştırıyorlar bende istemiyorum doğumdan sonraya kalmasını istiyorum ben dayanırım bana ne olucaksa olsun ama evladıma bişey olmasın dua edin benim için arkadaşlar
canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bizide haberdar et.
GÜNAYDIN KIZLAR.öyle bir gece atlattımki anlatamam:1no2: 1-2 haftadır kabızlık çekiyorum 5 gün büyük tuvaletime çıkamadığım oldu afedersiniz:kedi: dün tuvalete girdim gece bir baktım kan daha önceki bebeğimi kanamayla kaybettiğim için hemen dr arayıp hastaneye gittik nst ye bağladılar kasılmalar baktılar şükürki normal çıktı ama hiç dr yoktu medical de kendi dr arayıp haber verdiler bir sorun yok die.ama bebeğin kal atışına filan bakmadılar ultrasyonada sokmadılar.eve geldim tuvalete girdim bir baktım kan makattan gelio.hem rahatladım hemde halen bebeğim etkilenirmi diye telaş içerisindeyim kızım kıpır kıpırdı sanki az hareket edio şimdi.dr randevumda taa pazartesi napıcam bilmiyorum.hiç uyumadım.

Ayrıntılı ult.iyi geçen tüm arkadaşlarımın gözü aydın.çakırgözlüden haber varmı ve seldadan bakamadım okuyamadım sitede sorun var kaç gündür yazıyorum kaydolmuo hata verio sayfa.herkes iyi olsun kızlar ya nazara gelmiyelim.:nazar:
geçmiş olsun canım ya o normaldede çok zor hamilelikte nasıl zordur allah yardımcın olsun
GÜNAYDINLAR HERKESE, geçmişi okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır.

dün ayrıntılıya giderken dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. çok şükür herşey yolunda çıktı. çirkin bi kızım var:) (çirkin dediğimde sert tekmeler yiyorum) uzun uzun incelendi miniğim. klap, beyin, damarlar vs. normal. bi de yüzünü doğru dürüst gösterseydi daha iyi olacaktı ama neyse. sağlıklı olduğunu bilmek herşeye değer!!!

fotoğrafları ve videoları da var ama nasıl paylaşacaktık? unuttum galiba.

darısı tüm ayrıntılıya girecekler ve doktora gideceklerin güzel haberler almasın inş. :Saruboceq:
mrb kızlar
dualarınız msj larınız için çok teşekürler.
dün akşama kadar hastanedeydik.
oğlumun bir sorunu var o kesinleşti.
yarın gene gidecez.
bu halde nasıl yaşıyacak başka dokturlarda bakacak.
yarın yine dokturdayız
bebegimin kıpırdaması falan devam ediyor
bakalım neler olacak.
canım benim ben inanıyorum çok güzel haberlerle geleceksiniz.allah yar ve yardımcın olsun

Chicco Lullaby LX Park Yatak | Bebekceyiz.com

kızlar ben bunun kırmızısından aldım.manisayada götürürüm yanımda die düşündüm alt açma aparatıda var hoşuma gitti ama basit görünen modellerde vardı en kaliteli bu duruodu.aslında o ufak beşikler benimde hoşuma gidiodu ama uzun süre kullanamam die düşündüm.ben bebek karyolası almayı düşünmüyorum çünkü.normal 4-5 yaş sonrası oda yapmayı düşünüyorum şimdi dolabını filan alıcam ama bebek karyolası almıcam.

http://www.funnababy.com/urunler_alt_kategori.asp?ana_kategori=2
ben eğer beşik alıcaksam bu siteden alıcam. uyku setini falan da burdan almayı düşünüyorum. bursada bayileri var ama kendi sitesinde daha hesaplı. hem bayilerde gördüğüm kadarıyla çok kaliteli.

güzelmiş kızlar.

Kızlar ben bebek Şekerlerİnİ kendİm yapıcam uygun zamanımda gİdİp alıcam malzemelerİnİ yapıcam Çok gÜzel oluyo hemde her tÜrlÜ yapabİlİyosun Çok gÜzeller

hakkaten ya pastaland de cok guzel minik objeler tüller var ordan alıp yapabiliriz

geçmiş olsun canım ya o normaldede çok zor hamilelikte nasıl zordur allah yardımcın olsun

güzelmiş kızlar.

saol fatoşcum sen nasıl oldun?

mydarling çok ciciler canım
seçilcim biz de nerdeyse ilk onu alıyorduk gaza gelip hem de 4. ayda :) sonra ananesi ben takım alıcam dedi sağolsun.
tugba sağol canım sen de iyiymişsin çok şükür

cnm walla bizimkilerde kızdılar aldık die alıcaklar herhalde onlarda odasını alsınlar başka eksiklerini alsınlar.ben yanımda yatıramam korkarımezmekten eşimde bende deli yatıyoruz Allah korusun.

ben eğer beşik alıcaksam bu siteden alıcam. uyku setini falan da burdan almayı düşünüyorum. bursada bayileri var ama kendi sitesinde daha hesaplı. hem bayilerde gördüğüm kadarıyla çok kaliteli.
güzellermiş çok cnm.nerde bursada bayisi bende uyku seti bakıyim.

tekrardan selam kızlar zemuszemus dün öğlen 3de elektrik trafosu patladı burda biz işyerinden çıkana kadar da gelmedi geçmişi okuyordum bende
arya maviyeshill ancak okuyabildim canlarım ikinizede geçmiş olsun aryacım dünde aynı şey bende oldu kan görünce aklım gitti ama acıyı anlayınca rahatladım:kedi: hamileilikte normal bişey arkadaşların söylediklerini yersen iyi gelebilir olmazsa dr danışırsın tatlım
mydarlıng türkkahvesi hulen melissa hepinizin gözü aydın kızlar maşallah bebişlerinize:nazar::nazar::nazar:
çakırgözlü tatlım dualarımız sizinle Allahım yardımcınız olsun:Saruboceq: inş. bir sorun çıkmayacak içini ferah tut sen. Seldanında senin bebişinde size nasıl sıkı sıkıya bağlı:nazar: dr değilim ama bu zamana kadar dayandıklarına göre bence ikiside çok iyi olacak bir bakmışsınız ilerde bebişlerimizin bakımlarıyla ilgili konuşuyor olacağız:1hug:
bana gelince sağlık ocağından çağırdılar saat 9-10 arası aç karnına gel tahlil falan yaparız dediler gittim bende perşembe günü kan verdim dedim sonuçlarıda gösterdim sadece kiloma tansiyonuma baktılar kan almaya gerek yok dediler ve tetanoz aşımız olduk sonundahihoyyyt şimdilik sıkıntı yok birazcık ağrıyor ama inş. şişmez

ayy cnm demek sende de oldu.sanada geçmiş olsun.su içiyorum bol bol.ben acıyı önemsemiyorum kızımın rahatı kaçmıodur inşallah.

serapçım senin verdiğin site açılmaıd bende offf benim nette sorun var cvbı dahi zor yolluyorum size.

Seninde gözün aydın canım maşallah:nazar:

Canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bizide haberdar et.

Geçmiş olsun canım ya o normaldede çok zor hamilelikte nasıl zordur allah yardımcın olsun

Canım benim ben inanıyorum çok güzel haberlerle geleceksiniz.allah yar ve yardımcın olsun

güzelmiş kızlar.

hoşgeldin canım nasılsın çok sağol bakalım hayırlısıyla bi doğsunlarda

Bu sepetler pahalı değilmi.ben arkadaşımın sepetini alıcam tabii bçyle cicili bicili değil ama 3-4 ay için 400 tl çok gibi geldi bana.park yataklar bu fiyata hem daha uzun süre kullanılır.

Kızlar ben bebek Şekerlerİnİ kendİm yapıcam uygun zamanımda gİdİp alıcam malzemelerİnİ yapıcam Çok gÜzel oluyo hemde her tÜrlÜ yapabİlİyosun Çok gÜzeller

bende doğum iznine çıkınca alıp yapıcam.

hakkaten ya pastaland de cok guzel minik objeler tüller var ordan alıp yapabiliriz

benim anneminde arkadaşı bu işleri yapıo kızlar sadecemalzeme parasını alıp yapıcakmış ama bende güvenmiyorum aslında kendimde yapabilirim sonuçta hem zevkli olur.nerde bu pastaland?nerde satılıo malzemeler.

Back