- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
canım ekranın sürekli açık benim.. ama işlerimin yoğunluğundan dolayı sürekli yazamıyorum.. iyiyim çok şükür.. perşembe 2. randevumuz var çapada onun gelmesini bekliyoruz.sizlerden güzel haberleri alıp moralimiz düzeliyor işte 
Seçil sendeki sorun bendede var canım.. Pazar günü o kadar zorladım ki kendimi düşük yapacaktım nerdeyse.. kanamalı oluyor ve günlerce çıkamadığım oluyor ilaç verdi bunun için doktor ama ben sürekli kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olur düşüncesiyle..ama böylede zararı var Allah korusun bu sebepten çocuğunu kaybedenler bile olduğunu duymuştum. İşin kötüsü bana su ve sıvı gıdalarda fayda etmiyor.:bbo::sm_confused:
canım bak için rahatlasın diye bu yazıyı buldum bu testte bebeğinde bi sorun olsa hemen anlarlardı sen hiç sıkma canını... :1hug:
[/COLOR]
canım ben burtoma gittim
aaa öyle mii??? görmedi geçmişte, kusura bakma. çok sevindim iyi olduğuna. gözün aydın seninde.
aaa öyle mii??? görmedi geçmişte, kusura bakma. çok sevindim iyi olduğuna. gözün aydın seninde.
ÇAKIRGÖZLÜ merak etme canım allah yardım edecektir bebeğine ve sana bak o hala direniyo sende moralini yüksek tut...
sağol canım benim herhalde girmeyen kalmadı artık
kızlar bişi sorucam kızımızın bebek odası geldi ama doğduğu zaman geceleri yanımda yatırayım diyorum. park yatak mı alsam -ki görüntüsü bana hiç çekici gelmiyor kullanışlı mı bilemiyorum- yoksa beşik tarzı bişi mi alsam... siz ne düşünüyorsunuz??
kızlar bişi sorucam kızımızın bebek odası geldi ama doğduğu zaman geceleri yanımda yatırayım diyorum. park yatak mı alsam -ki görüntüsü bana hiç çekici gelmiyor kullanışlı mı bilemiyorum- yoksa beşik tarzı bişi mi alsam... siz ne düşünüyorsunuz??
1tanelerim,srpp,camdankalp38,essemayit kızlar siz de yaparsınız, çok kolay. blogcu.com bu siteden bakarak yaptım ben...
mydarling,hulen,turkkahvesi gözünüz aydın kızlar..
arya,maviyeshill geçmiş olsun.
çakırgözlü Rabbim evladını sana bağışlasın, inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..bol bol dua et.. biz de ediyoruz..İnş dualarımız kabul olur..
inş. canım inş.
insan elinde olmadan üzülüyor.
kafam dağılsın diye nette dolaşıyorum.
inş. yarın güzel haberler alırım.
nereye gidicen canım ayrıntılıyaayrıntılıya giren arkadaşlar gözünüz aydın hepiniz adına çok sevindim... benimde 10 gün sonra var ayrıntılım çok heyecanlanıyorum daha şimdiden allahıma dua ediyorum bi sorunumuz çıkmasın çok endişe ediyorum sizde dua edin ne olur..
günaydın kızlar
canım ya çıkmak zorunda kaldım dün bebişime alışverişe çıktım akşama kadar deli gibi alışveriş yaptım.
ben ağır böbrek enfeksiyonu geçirip hastaneye yatmıştım ama enfeksiyonun geçmediğini ve gittikçe arttığını gördük ve idrar yollarımda nadir görülen çok dirençli bir mikrop olduğunu tespit ettiler ilaçlar fayda etmiyormuş çok ağır ve uzun tedavi yöntemi varmış ama daha önce hamilelerde uygulanmamış bende uygulamak istiyorlar bu tedavinin bebeğer zararı olurmu diye araştırıyorlar bende istemiyorum doğumdan sonraya kalmasını istiyorum ben dayanırım bana ne olucaksa olsun ama evladıma bişey olmasın dua edin benim için arkadaşlar
GÜNAYDIN KIZLAR.öyle bir gece atlattımki anlatamam:1no2: 1-2 haftadır kabızlık çekiyorum 5 gün büyük tuvaletime çıkamadığım oldu afedersiniz:kedi: dün tuvalete girdim gece bir baktım kan daha önceki bebeğimi kanamayla kaybettiğim için hemen dr arayıp hastaneye gittik nst ye bağladılar kasılmalar baktılar şükürki normal çıktı ama hiç dr yoktu medical de kendi dr arayıp haber verdiler bir sorun yok die.ama bebeğin kal atışına filan bakmadılar ultrasyonada sokmadılar.eve geldim tuvalete girdim bir baktım kan makattan gelio.hem rahatladım hemde halen bebeğim etkilenirmi diye telaş içerisindeyim kızım kıpır kıpırdı sanki az hareket edio şimdi.dr randevumda taa pazartesi napıcam bilmiyorum.hiç uyumadım.
:
GÜNAYDINLAR HERKESE, geçmişi okuyamadım henüz, umarım herşey yolundadır.
dün ayrıntılıya giderken dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. çok şükür herşey yolunda çıktı. çirkin bi kızım var:) (çirkin dediğimde sert tekmeler yiyorum) uzun uzun incelendi miniğim. klap, beyin, damarlar vs. normal. bi de yüzünü doğru dürüst gösterseydi daha iyi olacaktı ama neyse. sağlıklı olduğunu bilmek herşeye değer!!!
fotoğrafları ve videoları da var ama nasıl paylaşacaktık? unuttum galiba.
darısı tüm ayrıntılıya girecekler ve doktora gideceklerin güzel haberler almasın inş. :Saruboceq:
inş. güzel ALlah ım saplıkla kucağına almayı nasip eder canımmrb kızlar
dualarınız msj larınız için çok teşekürler.
dün akşama kadar hastanedeydik.
oğlumun bir sorunu var o kesinleşti.
yarın gene gidecez.
bu halde nasıl yaşıyacak başka dokturlarda bakacak.
yarın yine dokturdayız
bebegimin kıpırdaması falan devam ediyor
bakalım neler olacak.
mrb kızlar
dualarınız msj larınız için çok teşekürler.
dün akşama kadar hastanedeydik.
oğlumun bir sorunu var o kesinleşti.
yarın gene gidecez.
bu halde nasıl yaşıyacak başka dokturlarda bakacak.
yarın yine dokturdayız
bebegimin kıpırdaması falan devam ediyor
bakalım neler olacak.
çakırgözlü canım inşallah sorunsuz en kısa zamanda atlatırsınız canım bunu... bebeğin güçlü ki annesine tepikleriyle merak etme ben iyiyim mesajı veriyo... Allahın izniyle birlikte üstesinden geliriz canım bunun...
Peki aratırdın mı? bu durumda yapılabilen ne? daha önce mutlaka tecrübe eden olmuştur. Dokotrlar ne diyor.. Dert veren raabim dermanınıda verir inşallah..Dualarımız seninle..
Seldamında yanındayız oda Allahın izniyle atlatıcak bunu... hep birlikte şubat anneleri olarak miniklerimize güç vericez onlarda hayırlısıyla daha doğmadan bu sınavlarını vericekler...
arya,maviyeshill geçmiş olsun.
Seçil gel seni pembemaviye alalım hem bana da yakın gelirim yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?