2010 Şubat Anneleri

ÇAKIRGÖZLÜ merak etme canım allah yardım edecektir bebeğine ve sana bak o hala direniyo sende moralini yüksek tut...

ıkınmamak gerek cnm onu duymuştum ıkınmıyorum ben ama aynen senin gibi doğal yollarla halletmeye çalıştım olmadı.Allah korusun bitanem ya.İnşallah randevun iyi geçer iyi haberlerini alırız cnmm.

canım bak için rahatlasın diye bu yazıyı buldum bu testte bebeğinde bi sorun olsa hemen anlarlardı sen hiç sıkma canını... :1hug:

[/COLOR]

Saol cnm benim ya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim.çok ufak bir cihazdı ondan bişi anlamadım.kalp atış hızını filanda görmedim üstünde sadece 20 den geriye sayan bir ekran vardı ve bir kağıt çıkartıodu yavaş yavaş yarım saat durdum öyle.hiç bir açıklama yapmadı ebemiydi hemşiremiydi anlamadım.doğum yapıcağım hastaneyide beğenmedim bakalım napıcaz.kızım tekmelio çok mutluyum.

canım ben burtoma gittim

saol bitanem benim tabiki öyle bir sorunolursa yardımını isterima.s.

aaa öyle mii??? görmedi geçmişte, kusura bakma. çok sevindim iyi olduğuna. gözün aydın seninde.

sağol canım benim herhalde girmeyen kalmadı artık

kızlar bişi sorucam kızımızın bebek odası geldi ama doğduğu zaman geceleri yanımda yatırayım diyorum. park yatak mı alsam -ki görüntüsü bana hiç çekici gelmiyor kullanışlı mı bilemiyorum- yoksa beşik tarzı bişi mi alsam... siz ne düşünüyorsunuz??

1tanelerim,srpp,camdankalp38,essemayit kızlar siz de yaparsınız, çok kolay. blogcu.com bu siteden bakarak yaptım ben...

mydarling,hulen,turkkahvesi gözünüz aydın kızlar..

arya,maviyeshill geçmiş olsun.

çakırgözlü Rabbim evladını sana bağışlasın, inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..bol bol dua et.. biz de ediyoruz..ınş dualarımız kabul olur..

Seçil gel seni pembemaviye alalım hem bana da yakın gelirim yanına

canım ben oda almayı ilk etapte düşünmüyorum çnkü belli bir süre yanımda yatacağı için ben odama sepet alıcam beğendik hatta çok güzel sonra yatak alırım beşik en mantıklısı şuan benim için canım

aay ne güzel ya.. lütfen resmini çek koy, çok merak ettim..park yatak rahat olur heralde. ben de bebek odası alıcam, yatak odasına da eşimin yeğeninin park yatağı var, onu koycam inş. ikisi de mobilya olmasın, park yatağı katlayıp kaldırabiliyorsun sanırım.. mobilya beşik olursa, daha sonra nereye koycaksın..

ben onu araştırdım tatlım. park yatak daha kulanışlı. uzun süre işe ayrıyor yani. hem ortapedik yataklara uyumlu. hem biraz büyüdüğünde içinde oyun da oynuyor. beşiğin pek kullanışlı olmadığını söylüyor satıcılar.
ben de karyolanın yanı sıra 1 park yatak alıcam: oturma odasına koymak için.

canım park yataklar bana çok hantal geliyo... zaten kaç ay yatırıcan ki... sepet al bence... çokta cici oluyo onlar... 1 yaşına kadar yatırabiliyosun onlara... ama bence 6 aydan sonra kendi odasına götürmen bu süre içinde sepet çok uygun bence...

çok sağol güzelim.

cnm bende çok düşündüm ve çok araştırdım herkes park yatağı önerdi koruparkta chicooda indirim vardı ordan aldık 320 tl ye.kırmıızı olanından.ben beğendim görünüşünüde.kullanışlı göründü bana.şimdi dolaplarını alıcaz ama yatağı sonraya bırakıcam.

nereye gidicen canım ayrıntılıya

geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun ya keşke kabızlık için yollar deneseydin fındık kuru kaysı bana iyi gelir mesela

gözün aydın canım maşallah yavrunaa

inş. güzel ALlah ım saplıkla kucağına almayı nasip eder canım

yarencim resim koycam ama makinanın kablosunu bulamıyorum aslında göbüşümün resmini de çektim ilk sırada o var.
ya işte ikilemde kaldım park yatagı bir yere giderken yanında da götürebiliyorsun ama sepet de çok cici çok şık.. ne alıcağımı bilmiyorum..

geçmiş olsun canım sen nerde ikamet ediyorsun İstanbul'daysan kesinlikle çapaya git başka dr larda hastahanelerde vakit kaybetme derim Çapa tüm hastanelerin sonu ben öyle düşünüyorum.görünürde hep asistanlar ama bu işlemlere karar veren arka planda birsürü prof var muayehane fiyatlarından yanına yanaşamadığımız dr lar bile orda kuruldalar.Dualarımız seninle inşallah oğlun iyi olacak.

ben karyolasını ve gardolabını yaptırıyorum ama ilk aşamada mobilyayı kendi yatak odama almıycam .Sepet var ilk 3-4 ay sepette yatar sonra sepeti odadan çıkartınca karyolayı yanıma alıp 1 yaşına kadar falan kendi odamda yatırıcam.sepette 3-4 ay yatıyorlarda zaten cevremde yeni doğum yapanlar var.ama Park yataklarda kullanışlı benim kızıma annem bakacağı için annemin odasına da Park yatak alacağız.hep fiyat olarak ta park yatak uygun 2 karyola çok olur ama park yatak fiyatları nerdeyse sepetten de ucuz.

En zor günlerimde yanımda siz vardınız kucağımıza aldığımız günleride berbaer görürüz inşallah esracım.. Destek moral çok önemli .. iyiki varsın canım..

arya,maviyeshill geçmiş olsun.

saol cnm.teşekkür ederim.

Seçil gel seni pembemaviye alalım hem bana da yakın gelirim yanına

cnm ya pembe mavide jale gürlüeri düşünüodum ama onun hakkındada hiç iyi şeyler duymadım.hem ordada doğum pahalı die duydum cnm ya..bu dr dan memnun kalmazsam serapınkine gitmeyi düşünüyorum.sen biliomusun pembe mavide iyi bir dr??ve doğum fiyatlarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…