canım hemen kullanmak icin zaten jeli de var ama o catlak olmaması icin olunca gecirmiyor ama sırf hamilelik donemi icin ozel urun daha iyisinide duymadım.. Esracım sen de kullanıyordun memnun musun ??
merhaba kızlar biz ayrıntılı ultrason ve dr muayenemizden döndük. bebeğimizin kalbine, agız ve dudak yapısına, safra kesesine bakıldı hiçbir sorun bulunmadı bir hafta önden gidiyor Allaha çok şükür. 4 boyutluda bu sefer daha büyümüş göründü burnu dudakları bana benziyor gibi bakalım, şimdiden eşimle tartışmaya başladık sana benziyor- bana benziyor diye. bende vajinal enfeksiyon çıktı zaten çıkmasa şaşardım hamileliğimden beri bundan çekmediğim kalmadı kültür falan alındı inşallah bir çaresine bakar doktor..
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınn iyi akşamlar
merhaba kızlar biz ayrıntılı ultrason ve dr muayenemizden döndük. bebeğimizin kalbine, agız ve dudak yapısına, safra kesesine bakıldı hiçbir sorun bulunmadı bir hafta önden gidiyor Allaha çok şükür. 4 boyutluda bu sefer daha büyümüş göründü burnu dudakları bana benziyor gibi bakalım, şimdiden eşimle tartışmaya başladık sana benziyor- bana benziyor diye. bende vajinal enfeksiyon çıktı zaten çıkmasa şaşardım hamileliğimden beri bundan çekmediğim kalmadı kültür falan alındı inşallah bir çaresine bakar doktor..
melisa gözün aydın canım senden güzel haberi aldık darısı diğer dra gidenlerin başına olsun inşallah
canım gözüm aydın çok sevindim güzel haberlerine
canım bişiyim yok şükür bebeğimin hareketlerini hissetmemiştimde sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim şükür
Birkaç kişi kremini kullanıyordu onu biliyorum. Acaba ampul sonradan mı hamilelikte mi kullanılabiliyor mu diye sordum. Baya da pahalıymış ampulü.
Gözün aydın canım
masallah canım gozunaydın Allah'ım kucagına almayı nasıp etsın
esra ve tuğba inşallah şeker sonuçlarınız iyi çıksın bende yarın sabah yaptırıcam mydarling sende güzel haberlerle gel canım
fatoşcum benim şeker yük. ya 108, ya da 109 çıkmıştı.. 135 in üstü riskli demişti doktor..
canım hemen kullanmak icin zaten jeli de var ama o catlak olmaması icin olunca gecirmiyor ama sırf hamilelik donemi icin ozel urun daha iyisinide duymadım.. Esracım sen de kullanıyordun memnun musun ??
kızlar şimdi çarşıdan geldim bebişime bir sürü şey aldım çok mutluyummmmmmmmm
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınn iyi akşamlar
Birkaç kişi kremini kullanıyordu onu biliyorum. Acaba ampul sonradan mı hamilelikte mi kullanılabiliyor mu diye sordum. Baya da pahalıymış ampulü.
Gözün aydın canım
canım geçmiş olsun, senin işin zor inanki.. 2 tane önünde, bir de göbüşünde..Allh kolaylık versin. İnş şeker yüklemsinde problem çıkmaz canım..
Sağol yarencim inş.bir problem çıkmaz canım......
canım strawberrynet'de indirimlidir epey oraya da bir bak epey fark oluyor burdaki fiyattan. ben surekli ordan alısveris yapıyorum hic sıkıntı yasamadım simdiye kadar..
iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi.... canımsınız....
kızlar şimdi çarşıdan geldim bebişime bir sürü şey aldım çok mutluyummmmmmmmm
canım bu açlık mı tokluk mu?
iyi aksamlar optum sizi ve bebisleri...[/QU
iyi akşamlar canım...
gözünaydın canıminş.kültür sonucunda temiz çıkar...
maşallah canım..inş enfeksiyon problemi de kısa zamanda düzelir..
tokluk olması lazım. ben sadece 1 defa kan verdim.sabah kahvaltımı yapmıştım. saat 11 de 50 gr glikoz içtim, 12'ye kadar hiçbişey yemedim, 12 de de kan verdim..açlık olanda 100 gr yükleme yapmıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?