2010 Şubat Anneleri

iyim tatlım ne olsun bugun doktora gitik ama acil isleri varmis yarına kaldik bakalim yarın ne olcak sen nasilsin

selam ozlem tatlım biz yarı izmite gidicektik te obur gune kaldik doktor bugun dolumus yarına kaldi doktora gitmemiz o yuzden obur gun izmite gidicez sen izmite yasamiyomusun istersen alirim getiririm gelmisken oraya sana alt acmayı biz oraya yabancilar mudurlugune vize icin gidicez vermistik almaya

Anladım canım benim çok teşekkür ederim ya vallahi iyi olur ama benim işyerim izmite cok uzak kaçta geleceksınız izmite siz..

sat 10 gibi orda olcaz tatlım yoksa ben gebzeyı bile bilmem esimsiz carsiya bir yeri cikmam 24 den sonrada londraya gidicem sonra sana gonderme imkanim olmucak

yarın gidicektik te doktor yuzunden obur gune kaldik sen gebzeye hic gelmiyomusunuz ya burda pamidor var biz cicilerimizi hep ordan aliriz cok ucuz bir gun gelsende gezesek oyle imkanin yokmu 1 sat bile ucak dil gebze izmite tatlım

sat 10 gibi orda olcaz tatlım yoksa ben gebzeyı bile bilmem esimsiz carsiya bir yeri cikmam 24 den sonrada londraya gidicem sonra sana gonderme imkanim olmucak

Anladım hayatım olsun düşünmen yeterli güzelim ben o saatte işte oluyorum , ben olmassa bır ara otarafa gelebilirsem öyle bakarım canım çok sağol...

gecmis olsun fatos cnm doktor ne kadar kulanıcan dedi haplari bende bir kac yıl once kalp duzensizligi vardi carpintida tansiyon hapida kulanmistim ama tabi hamile degildim haplar cok yorgunluk hisi verirdi bana biraktirmisti doktor insallah cok uzun kulanmasin cnm alah yardimcin olsun

Herkese merhaba kızlar. Maşallah güzel haberler gelmiş yine...
Çakırgözlüden haber var mı kızlar

herkese merhaba kızlar umarım iyisinizdir.. FATOŞ TATLIM GEÇMıŞ OLSUN ıNŞ DÜZELıR.

havvacım hoş geldin bende çakırgözlüyü sorucaktım tam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…