• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

sağolun kızlar çok sağolun

bugün dr bana 3 hafta sonra aç geliyorsun dedi şeker yükleme için. elime de tahlil kağıdını baştan verdi ama üzerinde kaç gr içeceğim yazmıyor sadece 60 dk ibaresi işaretlenmiş. ne demek bilmiyorum

benimde aç gelmemi söylediler , önce kan verecekmişim kan verdikten sonra şekerli su içecekmişim, bir saat sonrada tekrar kan verecekmişim banada öyle dediler...

ebruli güle güle kullanın canım güzel günlerde

ben çatlak kremi olarak lierac phytolastil kullanıyorum

tokluk olması lazım. ben sadece 1 defa kan verdim.sabah kahvaltımı yapmıştım. saat 11 de 50 gr glikoz içtim, 12'ye kadar hiçbişey yemedim, 12 de de kan verdim..açlık olanda 100 gr yükleme yapmıyorlar mı?

Canım doktorlar iki şekilde isteyebiliyor. Biri tarama dedikleri tok karnına şekerli suyu içip bir kere kan veriyorsun. Diğeri ise bir açlık kanı alınıyor sonra içiyorsun 1 saat sonra bir tokluk kanı daha alınıyor. Benim doktorda önce aç git açlık tokluk alınsın dedi sonra vazgeçti kahvaltını yap eczaneden glikozunu al iç 1 saat sonra kan ver dedi.
100 gr ı 50 nin sonucuna göre istiyor doktor.

Doktordan geldik seker yüklemesini yaptik sonuçlari persembe günü alicaz hayirlisiyla
4 tüp kan aldilar ay içim gitti geldi hiç sevmem
doktor rahim agzinda biraz açilma var dedi ama simdilik merak edilecek bi durum yok dedi
sadece kendini yorma bol bol dinlen dedi
bir ayda 2 kilo almisim doktor kizdi yine :olmaz: güya çokmus
bunuda atlattik çok sükür

Doktordan geldik seker yüklemesini yaptik sonuçlari persembe günü alicaz hayirlisiyla
doktor rahim agzinda biraz açilma var dedi ama simdilik merak edilecek bi durum yok dedi

gözün aydın hadi atlattın buda bitti.rahim ağzında açılma olduğunu nerden anladı alttan mı muayene ediyorlar seni.

gözün aydın tatlım maşaallah kuzucuğunada sanada:nazar:şekerinde iyi çıkar inş darısı biz yaptırmayanların başınaa.s

hadi gözün aydın..

merhaba kızlar biz ayrıntılı ultrason ve dr muayenemizden döndük. Bebeğimizin kalbine, agız ve dudak yapısına, safra kesesine bakıldı hiçbir sorun bulunmadı bir hafta önden gidiyor allaha çok şükür. 4 boyutluda bu sefer daha büyümüş göründü burnu dudakları bana benziyor gibi bakalım, şimdiden eşimle tartışmaya başladık sana benziyor- bana benziyor diye. Bende vajinal enfeksiyon çıktı zaten çıkmasa şaşardım hamileliğimden beri bundan çekmediğim kalmadı kültür falan alındı inşallah bir çaresine bakar doktor..
hadi gözün aydın canım
sormayı unuttum nasılsınız iyi misiniz esma bişi mi oldu sana canım.?
Fatos seker yükleme mi yaptırdın ?
yok hayatım 2 hafta sonra yaptırcam ben
kızlar şimdi çarşıdan geldim bebişime bir sürü şey aldım çok mutluyummmmmmmmm
güle güle kullansın canım ii günlerde
canım gözüm aydın çok sevindim güzel haberlerine

canım bişiyim yok şükür bebeğimin hareketlerini hissetmemiştimde sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim şükür

oo ne güzel ne güzel allah giymek nasip etsin inş.. Neler aldın resim yokmu
canım boşuna korktun bak
doktordan geldik seker yüklemesini yaptik sonuçlari persembe günü alicaz hayirlisiyla
bir ayda 2 kilo almisim doktor kizdi yine :olmaz: Güya çokmus

görüsüz bitanesii biz de seni ve bebisi öptük

gözün aydın tatlım maşallah.

Back
X