2010 Şubat Anneleri

haklısın canım uyuyo galiba
bende dışardan görüyodum harketini çok güzel
bide ben dün akşam yoğurtlu bişiyler yedim misafrliğe gittiğimiz yerde sölemesi balık yedirdiler yoğurt yediğimi unutup yedim ondan birazda endişem

canım geçmiş olsun üzme kendini bebişe bişey olsa vermezdi doktor rahat ol
dimi cxanım ne bilim insan düşünüyo
fatoscum insallah ilacla birlikte dusecektir icini ferah tut cnm. bak ayrıntılıda iyi gecti cok sukur...
evet canım şükür inşallah oda düşcek
fatoş sende uyumak için bahane mi arıyorsunkaydirigubbakcemile3 dicem ama banada öyle oluyor yağmur yağınca çok uykum geliyor kaydirigubbakcemile5
sorma canım ee yağmurlu havada ne yapılırki başka
saol canım senin sonucun nasıl çıktı
Merhaba kizlar umarim herkez iyidir
kizimin geri kalan cicilerinide ekledim simdi
Ve hemen çikiyorum yarim saat sonra randevumuz var doktorda

Gelince görüsürüz öpüyorum hepinizi ve bebisleriopuyorumnanaktan
hadi canım güğzel haberlerle gel

canım geçmiş olsun nazar değdi delikanlılara

canım bisey olmaz merak etme ben kac kere yedim oyle. sut ictim flnda. oyle bisey olsaydı sen zaten coktan anlardın hayatımm..

esmacım üzülme canım uyuyodur paşa aklına kötü şeyler getirme balıklar taze ise hiç bişi olmaz.

canım bisey olmaz merak etme ben kac kere yedim oyle. sut ictim flnda. oyle bisey olsaydı sen zaten coktan anlardın hayatımm..

canım bugün ilaç yazdı doktor 30 miligramlık günde 1 onu kullanmaya başladım tansiyonum dişse bile kullanacakmışım

Son düzenleme:
esmacım merak etme muhtemelen uyuyordur oğluşun, bende iki gün harketlerini çok az hissettim ne oluyor diye panik yaptım, ama şimdide kasıklarıma öyle tekmeler atıyorki bazen canım bile yanıyor valla, bazende yer değiştirdikleri için hareketlerini çok fazla hissetmiyormuşuz canım endişelenme ,,,,,

kızlar ya cakırgozlu ne oldu haber geldımı bugun oda doktora gıtcektı,Allah yardımcısı olsun

Doktora gidenler gidecekler iyi haberlerle gelsinler inşallah.

Ya kızlar benim iki üç güne kadar çatlağım yoktu ama iki günde birden pörtlediler yaa. Sabah giyinirken aynaya bakınca şok oldum. Sabah akşam yağlanıcam artık. Çok sinirim bozuk.:çok üzgünüm: Karnımın iki alt tarafında kırmızı kırmızı yarıklar var iki tarafta da üçer dörder tane. Karnım birden büyüdü şu 2 haftada herhalde ondan sonra birden belirginleşti. Gördükçe sinirlerim bozuluyor ağlayasım geliyor:1no2:

Canım butaraz yeni cıkan catlaklarda etkili liearacın ampulleri var gorumcemde aynı senin gibiydi gecirmisti bende onun jelini kullanıyorum onlem olarak ama eger catlak varsa ampul etkili bence dene derim..

Canım butaraz yeni cıkan catlaklarda etkili liearacın ampulleri var gorumcemde aynı senin gibiydi gecirmisti bende onun jelini kullanıyorum onlem olarak ama eger catlak varsa ampul etkili bence dene derim..

Sağol canım hemen araştırayım. Bu ampuller hemen kullanmak için mi yoksa hamilelikten sonra mı peki?

benim haftaya salı idi dr kontrolum ama haftaya gidemiyeceğim için bu hafta Perşembeye aldırdım.22. haftada şeker yüklemesi yaptıran varmı yapılıyormu yani yoksa erken mi ona göre hem aç karna gidicem belki isterler diye hemde daha uzun saat izin alıcam işten.

canım bence yapmazlar ama bellide olmaz bana yapmadı geçen hafta 2 hafta sonraya gün verdi

canım yapmayabılırler bende kasım ayının 2 sıne gıtcem benımde o zaman yapılcak daha erken dıyebılır,tabı doktordan doktora farkedebılır

22. haftada yapmıyorlar canım bildiğim kadarıyla bende 22. haftada gittim 20sinden sonra yaptır dedi yarın yaptırıcam 24+3 oluyorum yarın

akşam yediğin yoğurt allah korusun birşey yapacak olsa çoktan hastanelik olmuştun ben sütten zehirlenmiştimde 1 saat içinde ekkisini gösterdi hem balık taze ise yoğurttan birşey olmaz.

canım bence yapmazlar ama bellide olmaz bana yapmadı geçen hafta 2 hafta sonraya gün verdi

canım yapmayabılırler bende kasım ayının 2 sıne gıtcem benımde o zaman yapılcak daha erken dıyebılır,tabı doktordan doktora farkedebılır

22. haftada yapmıyorlar canım bildiğim kadarıyla bende 22. haftada gittim 20sinden sonra yaptır dedi yarın yaptırıcam 24+3 oluyorum yarın

teşekkür ederim kızlar 3 te 3 yapmazlar çıktı yapmazlar herhalde 2-3 hafta sonrada yaptırabilirim o zaman sizi 24-25 hafta olduğuna göre haftaya hiç gidemiycem ama ondan sonraki haftalarda giderim artık.

çakırgözlüden halen haber yok dimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
heyecan bastı yine. tüm gün gergin dolaştım evin içinde. ayrıntılıya gidicez az sonra. allahım yardım et. :Saruboceq:

dualarınızı esirgemeyin kızlar. :a015:

esmacım üzülme canım uyuyodur paşa aklına kötü şeyler getirme balıklar taze ise hiç bişi olmaz.

akşam yediğin yoğurt allah korusun birşey yapacak olsa çoktan hastanelik olmuştun ben sütten zehirlenmiştimde 1 saat içinde ekkisini gösterdi hem balık taze ise yoğurttan birşey olmaz.

.

kızlarr haklıymışsınız dışarı çıkmıştım sağlık ocağına uğradım kalp atışlarını dinletti hemşire gayet yerinde kalp atışları dedi bide yer değiştirmiş sanırım ondan hissetmiyorum hep sağımda dururdu şimdi hemşire soldan baktı cihazla ama bikaç dk uğraştı duymak için korktum biraz ama yer değiştirmiş yaramazz kaydirigubbakcemile3
bide kalp atışlarını dinlemek ne kadar güzel bişiy çok duygalanıyo insan :ecrin_bebek: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…