sağolun kızlar çok sağolun
bugün dr bana 3 hafta sonra aç geliyorsun dedi şeker yükleme için. elime de tahlil kağıdını baştan verdi ama üzerinde kaç gr içeceğim yazmıyor sadece 60 dk ibaresi işaretlenmiş. ne demek bilmiyorum
tokluk olması lazım. ben sadece 1 defa kan verdim.sabah kahvaltımı yapmıştım. saat 11 de 50 gr glikoz içtim, 12'ye kadar hiçbişey yemedim, 12 de de kan verdim..açlık olanda 100 gr yükleme yapmıyorlar mı?
sağol canım biz iyiyiz çok şükür :çakırgözlüden haber yok galiba?
Doktordan geldik seker yüklemesini yaptik sonuçlari persembe günü alicaz hayirlisiyla
4 tüp kan aldilar ay içim gitti geldi hiç sevmem
doktor rahim agzinda biraz açilma var dedi ama simdilik merak edilecek bi durum yok dedi
sadece kendini yorma bol bol dinlen dedi
bir ayda 2 kilo almisim doktor kizdi yinelmaz: güya çokmus
bunuda atlattik çok sükür
Doktordan geldik seker yüklemesini yaptik sonuçlari persembe günü alicaz hayirlisiyla
doktor rahim agzinda biraz açilma var dedi ama simdilik merak edilecek bi durum yok dedi
saol canim evet ayda bi kere alttan muayene yapiyo doktorumuzgözün aydın hadi atlattın buda bitti.rahim ağzında açılma olduğunu nerden anladı alttan mı muayene ediyorlar seni.
Insallah canimgözün aydın tatlım maşaallah kuzucuğunada sanadaşekerinde iyi çıkar inş darısı biz yaptırmayanların başınaa.s
hadi gözün aydın..
hadi gözün aydın canımmerhaba kızlar biz ayrıntılı ultrason ve dr muayenemizden döndük. Bebeğimizin kalbine, agız ve dudak yapısına, safra kesesine bakıldı hiçbir sorun bulunmadı bir hafta önden gidiyor allaha çok şükür. 4 boyutluda bu sefer daha büyümüş göründü burnu dudakları bana benziyor gibi bakalım, şimdiden eşimle tartışmaya başladık sana benziyor- bana benziyor diye. Bende vajinal enfeksiyon çıktı zaten çıkmasa şaşardım hamileliğimden beri bundan çekmediğim kalmadı kültür falan alındı inşallah bir çaresine bakar doktor..
yok hayatım 2 hafta sonra yaptırcam bensormayı unuttum nasılsınız iyi misiniz esma bişi mi oldu sana canım.?
Fatos seker yükleme mi yaptırdın ?
güle güle kullansın canım ii günlerdekızlar şimdi çarşıdan geldim bebişime bir sürü şey aldım çok mutluyummmmmmmmm
canım boşuna korktun bakcanım gözüm aydın çok sevindim güzel haberlerine
canım bişiyim yok şükür bebeğimin hareketlerini hissetmemiştimde sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim şükür
oo ne güzel ne güzel allah giymek nasip etsin inş.. Neler aldın resim yokmu
doktordan geldik seker yüklemesini yaptik sonuçlari persembe günü alicaz hayirlisiyla
bir ayda 2 kilo almisim doktor kizdi yinelmaz: Güya çokmus
görüsüz bitanesii biz de seni ve bebisi öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?