mrb kızlar günaydınlar nasılsınız?umarım herşey güzeldir.benim boyum 167 kilo 57-8 gibi başladım şuan 68,5-69 um sizce çok mu az kilo almışım?.bebekler 1 hafta önce 1850-2000 kilolardı rahim ağzımı ölçtü 39 çıktı .Sizin rahim ağzınız nasıl çıktı?bugün çok sükür halsizliğim ve ağrılarım yok denecek kadar az.sıcak basmalarım olunca kapıyı pencereyi açtırttırıyordum belkide üşütmüşümdür.hamileliğimin başından beri allejim de var arasıra burnum akıyor ama grip değil çok şükür çünkü geçen yıl tüm aşılarıma yaptırmıştım.evde bütün gün nasıl zaman geçiriyorsunuz ben çok sıkılıyorum bi iş te çok yapamıyorum en fazla zar zor yemek yapabiliyorum.inşallah yakında annem gelecek bebeklere mobilye ısmarladık onu bekliyoruz.anlayacagınız çok işim var daha inşallah bebeklerim miadında gelirler çünkü henüz hazır bile değiliz dua edin kızlar.herşey gönlümüzce olsun...
dilemmecım maaşallah kuzulara.. seninkiler de benimkiler de tam tosuncuklar :))) Allah nazarlardan saklasın.. artık evde daha rahat edersin inşallah... kendine çok dikkat et... vakit azaldı heyecan dorukta zaten :) inşallah bu maratonu sağlıklı bi şekilde tamamlayacağız
mrb anjelic .şeker yüklemen normal doktorun senden ek tahlil istemiyecektir.sen suanda kaç haftalıksın?
Amin canım ,inşallah:Saruboceq:
Anjelic değerlerin iyi,şekerin yüksek çıkmamış canım,gözünaydın..
Kilo konusu kişiden kişiye değişir kızlar.Bazıları ilk aylar bulantıdan kilo veriyor mesela..Bende bulantı hiç olmadı..Şu ana dek te toplamda 18 kilo aldım...Ne yapayım,herlkeste aynı olmuyor..Önemli olan bebeklerin kilosu,gelişimi
merhaba nergiscim bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim.kilolarıda güzel maşallah.sen kaç haftalıktın sanırım unuttum.doğum tarihi adetine göre ne zamana geliyordu?
kızlar bebek şekeri doğum için yaptırdınız mı?gelenlere ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?kapı süsü sepet felan aldınız mı veya alacak mısınız?
Günaydın kızlar.özellikle eşim bu konuda meraklı olduğundan şekerler konusunda arştırmayı o yaptı ve onun hastane çevresiş yoğun oldundan bizim çok almamız gerekiyordu bu nedenle kendimiz yapabilirmiyiz diye düşündük .Sonra uzun çaplı araştırmadan sonra kına ve bebek süs eşyaları satan bir yer tesadüf keşfettik.Bir sürü gönlümüze göre malzeme süs aldık yetmediği yerede izmir kemer altına gidip oradan da aldık.İçine en iyi markalı şeker ve çikolata aldık.
HepsiNİ pembe beyaz olacak şekilde.Ben yaptım eşim silikon tabancayla yapıştırdı.Yapamıyacakmıyız acaba korkusuyla oturduk dizilemizi izlerken birde bakmışız ki hepsini yapıvermişiz.200 tane şekerli çikolata tüllü ve emzikli.60 tane de biboronlu içinde çikolata ve büyük şeker karışımlı.inanır mısınız biz bile zor inandık çok güzel oldular maaşallah.hemde satılanlardan bin kat daha hoş.çünkü satılanlarda malzeme çok az kullanılmıştı oysa biz malzemeden hiç çalmayıp bonkör davranmıştık.Sonrada bir hesaplayalım dedik daha bile ucuza mal etmişiz.yaparken de çok eylendik tavsiye ederim vaktiniz varsa siz de deneyin.internette tarifleri olanlar var.Çoğu kadın süsülerini bile örmüş tabi ben o kadarını yapamadım.oyun gibi bişi çok zevkli.kendinizi yaparken derya baykal gibi hissediyorsunuz.İnşallah bebeklerimiz sağlıklı ve miadında doğarlar ve gelenlerede bunları beğenirler.eşim yapmaktan çok hoşlandı.Hatta esprisine bebek mevlutünde de yapılması gerekiyormuş diye ağzını aradığımda o zaman başka türlülerini yaparız dedi.tabii bebekler bize o zaman izin verirler mi orası tartışılır.Neyse çok sıktım sanırsam inşallah sizlerde güzel şeyler yaparsınız.Herşeye rağmen önce sağlık...
TABİ BÜTÜN BUNLARI SENİN HAFTANDAYKEN YAPTIK CANIM ANJELİCCİM.SUAN WC YE ZOR GİDİYORUM.
Arkadaşlar selamlar herkese,
Oooo doğumları yaklaşan arkadaşlar var, çok heyecanlı, allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh.
Buraya pek yazamasamda sizleri hep okuyorum ve takip ediyorum..
Bu arada bende bebişlerin hareketlerini pek hissedemiyorum, sizce normal mi, ne zaman hissedebilirim, bi kaç kere kıpırdanma hissettim ama emin değilim tabi:1no2:
Sevgiler..
Kızlar bugün doktordaydık, kontrolümüz vardı.Bebişler iyi çok şükür yarım kilo almışlar, biri 1550 diğeri 1530gr olmuş,doktorum kiloları gayet iyi dedi.Ciğer geliştirici iğneyide yazdı ,yann vurunucam.
Herşey iyi gidiyor , hedefimiz 34. hafta dedi.Bundan sonra iki haftada bir kontrole çağırdı.En çokta buna sevindim bebişleri görebileceğim diye.
Ayrıca bugün doğum izninede ayrıldım.Geç bile kaldık daha erken bile ayırabilirdik zaten 40 hafta olmaz tek gebelik gibi dedi. Ama ben zaten raporluydum okula gitmiyordum.Çıkıştada son kalan eksiklerimizi tamamladık dijital ateş ölçer emzik biberon bide portbebe falan aldık.
Şimdilik bu kadar inşallah 34-35-36 ları görürüz.
Nirsenciim biz galiba geç kaldık şeker yapma işi için.Hazır alıcaz artık .
Cidgo bebek hareketleri için tatlı bişey ye 4-5 bardak su iç.Biraz bekle ve uzan, bak nasıl oynuyacaklar annesi.Vücut susuz kalınca çok az hareket ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?