Kızlar rahim ağzı nasıl ölçülüyor.Alttan muayene ile mi.Benim henüz ölçmedi doktorum.Ultrasonla bakıyor sanırım..Yarın gideceğim kontrole,bakar mıki? Doğum iznine de ayrılıyorum yarın çok şükür.
Hayırlı olsun canım..Allah tamamına erdirsin..iyi bir haftada doğum yapacaksın,darısı başımıza
MORGENROT ,
Çok zor günler geçiriyormuşsun,Allah yardımcın olsun canım.Sen doktorunu dinle,bol bol istarahat et.Seni tek yumurta ikizleri mi?
merhaba kızlar.. anjelik nirsen... hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
sizlere burdan kötü haber verdikçe yeni hamişşleri korkuttuğumu düşünüyorum ama herkesin başına böyle şeyler gelmiyor.. bunu asla unutmayın.... bakın maaşallah çoğu kişi vakitli ve planlı doğumlara giriyor... ben yüksek riskli gruptayım ondan oluyor bunlar....
kızlar dünkü kontolümü anlatayım.. nstde hiç sancı çıkmadı ve bebek hareketli çok iyiydi... doktorumun yanına girince o da beğendi durumu, ilaçlar işe yarıyor dedi.. günde en fazla 10 sancım oluyor... kasık ağrısı devam ediyor atbi ama yapacak bişey yok...
beni ekimde doğum yapacak hastalerının listesine eklediğini söyledi ancak tam tarih vermedi.. sonra muayeneye geçti.. oğullarım maaşallah gaza basmış 32+2 itibariyle biri 2200 diğeri 2164 gram.. aradaki fark %1,6 olmuş, mükemmel.. tabi ben bunlara sevinirken doktorun yüzü asıldı... çünkü daha ufak olan oğlumun suyu çok azalmış... doktor ekime kalmayabilir en geç bu ay sonua doğabilirler, bir kez daha celestone yapalım dedi.. hemen orda yaptırdı ikinci dozu da bugün vurulcam... benim ufak adamlar her an sürpriz yapabilir ama sanki benim içim rahat gibi... Allahım büyük inşallah sağ salim ve küvezsiz eve gidebiliriz.. başka bi forumda okudum 32. haftada doğurup küveze hiç girmeyen ikiz bebekler var...
inşallah paşalar biraz daha dayanıp 2500 gram olurlar :) olmasa da hayırlısı.. Allahım hem onları hem beni ve tüm gebeleri sağ salim kurtarsın inşallah... doktorum doğuma hazırlan dedi.. son hazırlıkları da yaptık çantalarımızı tamamlamak üzereyiz... anneme eşime acayip bi heyecan sardı.. beni hiiiç sormayın sevinçten ve korkudan delirmek üzereyim :))
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
dilemmmacım benimki tek yumurta ikizi olduğundan yüksek riskli gruptayım bunlar biraz da o yüzden oluyor...
bu arada rahim ağzı iki şekilde ölçülüyor doktorum genelde karından ölçüyor ama sancılarım artınca hastanede yattıığım gün daha emin olmak için alttan ölçtü.. alttan ölçümde uzun ince olan ultrason cihazını canınızı yakmamaya çalışarak sadece ucunu sokarak ölçüyorlar ama müthiş korkmuştum.. sağolsun hemşire ve doktorum beni çok rahatlatmaya çalışmıştı.. hiç bi kanama vs de olmadı ölçümden sonra... doktorunuza güvenin kızlar
hepinizi çook öpüyorum, sevgiler