• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

selam kızlar nasısınız?bnde bakıyorum kimse yazmıyor artık....SOPHİ cnm gözünaydın Allah analı babalı büyütsün....maşallah minnoşlara:nazar:biziyiyiz şükür cmrtesş kontrolümüz vr bakalım....kocman oldu karnım zor yatıyorum dönüyorum rabbim sağlıkla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...hepimize...

mrb arkadaşlar...
esengülcüm kaç haftalıksın ve bebeklerin kiloları ne oldu?sen 32. haftayı bitirdiğinde bebekler kaç kiloydu?midende yanma var mı?ve neler yiyorsun?
anjeliccim biz 32+1 deyiz rahim agzın senin çok iyi canım inşallah öyle devam eder.benimki şuanda 39 mm çıktı.inşallah miadına kadar dayanır...
morgenrottan haberi olan var mı?

mrb arkadaşlar...
esengülcüm kaç haftalıksın ve bebeklerin kiloları ne oldu?sen 32. haftayı bitirdiğinde bebekler kaç kiloydu?midende yanma var mı?ve neler yiyorsun?
anjeliccim biz 32+1 deyiz rahim agzın senin çok iyi canım inşallah öyle devam eder.benimki şuanda 39 mm çıktı.inşallah miadına kadar dayanır...
morgenrottan haberi olan var mı?

bn 35 e grdm cnm şükürler olsun 2080 gr biriydi 1990 gr biriydi sanırım öle hatırlıyorum..
mide yanmaları .çokk ender 2 3 kez fln oldu kısa süreli geçti oda...Allahıma şükür yavrularım hiç üzmüyolar beni bakalım sonumuzda hayır olur inş...:Saruboceq:

dilemmacım maşallah bebişlerine, isim düşündün mü canım?

Nirsencim haftana göre senin rahim ağzı da çok iyi, doğum da yaklaşmış maşallah, darısı başımıza inşallah...

Kızlar geçen hafta benim de 2-3 gün çok midem yandı, sonra geçti Allahtan.

mrb anjelic,güzel temennilerin için teşekkürler.inşallah bizler miadında doğururuz ve sende aynı şeyleri yaşarsın.dün mide yanmam çoktu ama çok şükür bugün iyiyim sanırım bebekler mideye baskı yaptıkça artıyor.morgenrot hastaneye felan mı yattı hiç cevap felan yazmıyor endişelendim inşallah bişi yoktur.

mrb anjelic,güzel temennilerin için teşekkürler.inşallah bizler miadında doğururuz ve sende aynı şeyleri yaşarsın.dün mide yanmam çoktu ama çok şükür bugün iyiyim sanırım bebekler mideye baskı yaptıkça artıyor.morgenrot hastaneye felan mı yattı hiç cevap yazmıyor endişelendim inşallah bişi yoktur.

Canım morgenrotu ben de merak ediyorum, inşallah iyidir, gelse de bi yazsa...İlerleyen zamanlarda hareket etmek daha da güçleşiyor di mi? Ben şimdiden zorlanıyorum, bir de nirsencim senin göbek deliğin de dışarı fırladı mı? Benimki öyle, herkeste aynı olmuyor sanırım???

kızlar merhaba geçmişi pek okuyamadım.. ben pek iyi günler geçirmedim halen sıkıntılar devam ediyor... nidilat günde dört defa içtiğim halde sancılar durmadı.. gününü hatırlamıyorum bi pazar günüydü...
gece uyuamadım gündüz de yarım saatte 10 defa hem de şiddetli sancılar oldu.. dayanamadım doktopru aradım acile yönlendirdi... sürekli telefonda irtibatta olarak bana tadavi uyguladılar.. serum ve dil altına 20 dakikada bir nidilat koydular ama sancılar bana mısın demedi.. nefesimi kesecek kadar sıkıntılı acı verici sancılar... 5-6 saat hastanede kaldım sonra o kadar ilaçtan sonra biraz düzeldim.. doktorum da pazar günü olmasına rağmen geldi beni kendisi de muayene etti.. ilk defa alttan muayene oldum rahim ağzımı ölçtü kasılmalara rağmen çok şükür halen yeteli uzunlukta çıktı... ertesi gün de çağırdı hastaneye, yine nst yine sancılar, sonra 3-4 gün sonra yine gittik günde 8 defa nidilat içiyorum halen... kasılmalar sürüyor ama eskisi kadar rahatsızlık vermiyor... nidilat çok içtiğim için ateş basıyor başım çok ağrıyor.. nete girmek bi yana hiç bi şey yapamıyorum... gece 3 satte bir uyanmak uykularımı mahvetti... şuan ama en büyğk sorunum kasık ağrısı.. ben böyle ağrı görmedim...
yarın randevum var.. doktorum istersen yatıralım ama evde daha rahat edersin.. günde 3,5-4 litre su içip, nidilatı aksatmadan ve hiç bir iş yapmadan yatarak geçir vaktini dedi.. şimdi zaten değil iş yürüyemiyorum bile... belki yarın yatırabilir.. bilemiyorum.. bir de tansiyonum yükseliyor bu ara o kadar tansiyon düşüren nidilata rağmen habira idrar tahlili yapılıyor...
ama çok şükür kuzularım iyi aralarındaki kilo farkı devam etse de ciddi boyutta dedğil ve maaşallah çok hareketliler...
yani sözün özü her an sürpriz yapabilirler.. doktorum bayram da bile muayeneye geldi hastaneye, hen an beklediğimizi ancak yoğun bakım olsa da riskli dönemleri atlattığımızı söylüyor... söylüyor da benim kuzularım annesine söz verdiler en azından 10 ekimde doğacaklar :)

inşallah sizler iyisinizdir... sizlere ve bebişlerinize nazar değmesin... benim herşey yolundayken bunları yaşadım... annemin değerini bir kez daha anladım.. çok meşakkatli bir şeymiş Allah hepimizin yardımcısı olsun
hepinizi öpüyorum güzel hammişlerr

kızlar merhaba geçmişi pek okuyamadım.. ben pek iyi günler geçirmedim halen sıkıntılar devam ediyor... nidilat günde dört defa içtiğim halde sancılar durmadı.. gününü hatırlamıyorum bi pazar günüydü...
gece uyuamadım gündüz de yarım saatte 10 defa hem de şiddetli sancılar oldu.. dayanamadım doktopru aradım acile yönlendirdi... sürekli telefonda irtibatta olarak bana tadavi uyguladılar.. serum ve dil altına 20 dakikada bir nidilat koydular ama sancılar bana mısın demedi.. nefesimi kesecek kadar sıkıntılı acı verici sancılar... 5-6 saat hastanede kaldım sonra o kadar ilaçtan sonra biraz düzeldim.. doktorum da pazar günü olmasına rağmen geldi beni kendisi de muayene etti.. ilk defa alttan muayene oldum rahim ağzımı ölçtü kasılmalara rağmen çok şükür halen yeteli uzunlukta çıktı... ertesi gün de çağırdı hastaneye, yine nst yine sancılar, sonra 3-4 gün sonra yine gittik günde 8 defa nidilat içiyorum halen... kasılmalar sürüyor ama eskisi kadar rahatsızlık vermiyor... nidilat çok içtiğim için ateş basıyor başım çok ağrıyor.. nete girmek bi yana hiç bi şey yapamıyorum... gece 3 satte bir uyanmak uykularımı mahvetti... şuan ama en büyğk sorunum kasık ağrısı.. ben böyle ağrı görmedim...
yarın randevum var.. doktorum istersen yatıralım ama evde daha rahat edersin.. günde 3,5-4 litre su içip, nidilatı aksatmadan ve hiç bir iş yapmadan yatarak geçir vaktini dedi.. şimdi zaten değil iş yürüyemiyorum bile... belki yarın yatırabilir.. bilemiyorum.. bir de tansiyonum yükseliyor bu ara o kadar tansiyon düşüren nidilata rağmen habira idrar tahlili yapılıyor...
ama çok şükür kuzularım iyi aralarındaki kilo farkı devam etse de ciddi boyutta dedğil ve maaşallah çok hareketliler...
yani sözün özü her an sürpriz yapabilirler.. doktorum bayram da bile muayeneye geldi hastaneye, hen an beklediğimizi ancak yoğun bakım olsa da riskli dönemleri atlattığımızı söylüyor... söylüyor da benim kuzularım annesine söz verdiler en azından 10 ekimde doğacaklar :)

inşallah sizler iyisinizdir... sizlere ve bebişlerinize nazar değmesin... benim herşey yolundayken bunları yaşadım... annemin değerini bir kez daha anladım.. çok meşakkatli bir şeymiş Allah hepimizin yardımcısı olsun

canim Rabbim seni ve bebislerini korusun, kolay gelsin sana.. Allah yardimcin olsun

canım bende seni merak ediyordum ,ALlah yardımcın olsun inş. bebişlerine saglıklı bir şekilde zamanında kavusursun.Anladıgım kadarıyla bülent beyden memnunsun
Allah'a emanet olun

Morgenrotcum inan çok üzüldüm durumuna ama eminim bebişlerini sağ sağlim kucağına alınca herşeyi unutuvereceksin inşallah.Bence biraz da beyinde bitiyor lütfen kendini bırakma ve 37 ye hedeflen bence başarabilirsiniz.Dediğin gibi anlık herşey değişebiliyor önemli olan bebeklerinin sağlığı,gerekirse hastanede kal ama başar inşallah bizlerde başarırız ve 37 leri geceriz.Neyseki iyi bir doktorun var ve istanbuldaki hastaneler gayet iyi.Kiloları nasıl bebişlerin?İinşallah iyidir.Yorma kendini canım pozitif düşünelim ve öyle olsun.Dualarım hepimize...

selam kızlar 30 eylülde alıncak bebeklerim tarihimiz belli oldu...Allahım yardımcımız olsun 37.haftaya girdiğim gün...

selam kızlar 30 eylülde alıncak bebeklerim tarihimiz belli oldu...Allahım yardımcımız olsun 37.haftaya girdiğim gün...

slm maaşallah ne kadar güzel,şimdi sana günler geçmiyordur.ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bize de 37.haftaları göstersin inşallah.
bu arada ben sürekli giremesem de yazılanları takip etmeye çalışıyorum
15 ekimde doğum iznine ayrılacağım inşallah o zaman daha sık görüşürüz.ALLAHA emanet olun arkadaşlar.

slm maaşallah ne kadar güzel,şimdi sana günler geçmiyordur.allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bize de 37.haftaları göstersin inşallah.
Bu arada ben sürekli giremesem de yazılanları takip etmeye çalışıyorum
15 ekimde doğum iznine ayrılacağım inşallah o zaman daha sık görüşürüz.allaha emanet olun arkadaşlar.

inş.cnmcmmmm....allahımıza emanet yavrularımız.....

dilemmacım maşallah bebişlerine, isim düşündün mü canım?
Duru ve arada şimdilik.Kız kesin zaten.Belki oğlumun ismi değişirboshayallersmile
Nirsencim haftana göre senin rahim ağzı da çok iyi, doğum da yaklaşmış maşallah, darısı başımıza inşallah...

Kızlar geçen hafta benim de 2-3 gün çok midem yandı, sonra geçti Allahtan.
Kızlar rahim ağzı nasıl ölçülüyor.Alttan muayene ile mi.Benim henüz ölçmedi doktorum.Ultrasonla bakıyor sanırım..Yarın gideceğim kontrole,bakar mıki? Doğum iznine de ayrılıyorum yarın çok şükür.

Hayırlı olsun canım..Allah tamamına erdirsin..iyi bir haftada doğum yapacaksın,darısı başımıza

MORGENROT ,
Çok zor günler geçiriyormuşsun,Allah yardımcın olsun canım.Sen doktorunu dinle,bol bol istarahat et.Seni tek yumurta ikizleri mi?

Kızlar rahim ağzı nasıl ölçülüyor.Alttan muayene ile mi.Benim henüz ölçmedi doktorum.Ultrasonla bakıyor sanırım..Yarın gideceğim kontrole,bakar mıki? Doğum iznine de ayrılıyorum yarın çok şükür.

Hayırlı olsun canım..Allah tamamına erdirsin..iyi bir haftada doğum yapacaksın,darısı başımıza

MORGENROT ,
Çok zor günler geçiriyormuşsun,Allah yardımcın olsun canım.Sen doktorunu dinle,bol bol istarahat et.Seni tek yumurta ikizleri mi?

merhaba kızlar.. anjelik nirsen... hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...

sizlere burdan kötü haber verdikçe yeni hamişşleri korkuttuğumu düşünüyorum ama herkesin başına böyle şeyler gelmiyor.. bunu asla unutmayın.... bakın maaşallah çoğu kişi vakitli ve planlı doğumlara giriyor... ben yüksek riskli gruptayım ondan oluyor bunlar....

kızlar dünkü kontolümü anlatayım.. nstde hiç sancı çıkmadı ve bebek hareketli çok iyiydi... doktorumun yanına girince o da beğendi durumu, ilaçlar işe yarıyor dedi.. günde en fazla 10 sancım oluyor... kasık ağrısı devam ediyor atbi ama yapacak bişey yok...

beni ekimde doğum yapacak hastalerının listesine eklediğini söyledi ancak tam tarih vermedi.. sonra muayeneye geçti.. oğullarım maaşallah gaza basmış 32+2 itibariyle biri 2200 diğeri 2164 gram.. aradaki fark %1,6 olmuş, mükemmel.. tabi ben bunlara sevinirken doktorun yüzü asıldı... çünkü daha ufak olan oğlumun suyu çok azalmış... doktor ekime kalmayabilir en geç bu ay sonua doğabilirler, bir kez daha celestone yapalım dedi.. hemen orda yaptırdı ikinci dozu da bugün vurulcam... benim ufak adamlar her an sürpriz yapabilir ama sanki benim içim rahat gibi... Allahım büyük inşallah sağ salim ve küvezsiz eve gidebiliriz.. başka bi forumda okudum 32. haftada doğurup küveze hiç girmeyen ikiz bebekler var...
inşallah paşalar biraz daha dayanıp 2500 gram olurlar :) olmasa da hayırlısı.. Allahım hem onları hem beni ve tüm gebeleri sağ salim kurtarsın inşallah... doktorum doğuma hazırlan dedi.. son hazırlıkları da yaptık çantalarımızı tamamlamak üzereyiz... anneme eşime acayip bi heyecan sardı.. beni hiiiç sormayın sevinçten ve korkudan delirmek üzereyim :))

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

dilemmmacım benimki tek yumurta ikizi olduğundan yüksek riskli gruptayım bunlar biraz da o yüzden oluyor...

bu arada rahim ağzı iki şekilde ölçülüyor doktorum genelde karından ölçüyor ama sancılarım artınca hastanede yattıığım gün daha emin olmak için alttan ölçtü.. alttan ölçümde uzun ince olan ultrason cihazını canınızı yakmamaya çalışarak sadece ucunu sokarak ölçüyorlar ama müthiş korkmuştum.. sağolsun hemşire ve doktorum beni çok rahatlatmaya çalışmıştı.. hiç bi kanama vs de olmadı ölçümden sonra... doktorunuza güvenin kızlar

hepinizi çook öpüyorum, sevgiler

mafoldumben
acaba bizim normal doğum yapma ihtimali hiç mi olmuyr ki?benim görümcem italyada ikiz bebekleri normal doğumla oldu.hatta o sezeryan olur diye hazırlanmışken normal doğum olmuş.

sanırım bebeklerin geliş pozisyonlarıyla ilgili cnm bnm alttaki bebek baş geliş ama üstteki öyle diğil onla alakalı sanırım ama riske girmemek için en iisi sezeryan

Back