merhaba arkadaslar dun kızlarım dunyaya geldı.ama cok kucukler 1750 gr dogdular beklenın altında dogdular ve 2 hafta once geldıler.10-15 gun kadar kuvozde kalcaklar.ama allahtan saglıklılar oksıjen desteksız kendılerı soluyorlar ve anne sutu alıyorlar.sım dı kılo almalarını beklıyoruz.herkese ıyı b ayramlar dılerım.
Gözünüz aydın bizde o haftalara geliriz inşallah.Siz doğum anına kadar toplamda kaç kilo almıştınız.
merhaba arkadaslar dun kızlarım dunyaya geldı.ama cok kucukler 1750 gr dogdular beklenın altında dogdular ve 2 hafta once geldıler.10-15 gun kadar kuvozde kalcaklar.ama allahtan saglıklılar oksıjen desteksız kendılerı soluyorlar ve anne sutu alıyorlar.sım dı kılo almalarını beklıyoruz.herkese ıyı b ayramlar dılerım.
selam kızlar dun ayrıntılı ultrasona gırdım sukur bebeklerımde bı sorun cıkmadı.ve renkli ulrasonda gordum kuzularımı kızım gulucukler atıyodu..doktor cok hareketli dıyo bunlar.bende hıssedıyorum harekertlerını.ya ben dun 22+0 olmustum ama doktor 21 haftalık dıyo nıye oyle oluyo anlamadım 22+0 demek 23. haftaya gırdım demek olmuyomu sizce.en azından 22 haftalık demesı gerekmezmı onu sormayı unuttum doktora.
merhaba nergıscım bden ılk16 haftayı surekli kusarak gecırdım o yuzden 16 haftada kılo almadım vermedımde sonra 35 haftaya kadar toplamda 8.5 kılo aldım kıloya hıc takılma onemlı olan bebeklerın beslanmesı benım doktorumun soyledıgıne gore kılom azdı ama bebekler ıyı beslenıyordu sadece son donemde bebekler buyudukce kaburgalarıma dayandılar ve sıkıstılar bu durumda doktorun soyledıgı bebekler sıkıstıgı ıcın buyumelrı durdu dedı karnım cvok dardı cocuklarım asagı kınemedıler bıraz asaga ınebılselerdı hem daha kılolu olacaklardı hemde 1 hafta daha dayanabılırdık ama kısmet boyleymıs neysekı kıloları dısında baxska hıcbır sorunları yok gestasyonel gelısım olarak maturler kılo gelısımı olarak prematurler.
Kızlar neredesiniz? Bayram da bitti, başladık işe :) Bugün ayrıntılı ultrasonum var arkadaşlar, bana dua edin lütfen.
Hayırlı olsun canımHerkese selamlar,
Sophi çok tebrik ederim allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.
Bizde bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrendik, 2 oğluşumuz geliyo allahın izni ile
Herkese sevgiler..
dilemma teşekkürler ilgin için, Allaha şükür iyi geçti ayrıntılı, 1 ay sonra öbür randevum, hepiniz gibi ben de erken doğum riskinden korkuyorum,inşallah hepimiz için herşey yolunda gider.
cigdo hayırlı olsun oğluşların, artık bir şeyler almaya başlayabilirsin ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?