• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

Kızlarr selamlar herkese uzun zamandır giremiyodum bende,

Ne güzel topik hareketlernmiş, ne güzel sohbetler olmuş hepsini tek tek okudum, sanırım burdaki herkes ben ve bebişlerimden önde sakın meleklerimiz doğunca burayı bırakmayın olur mu?

Doğum günü ve yıl dönümlerini tebrik ediyorum, bizimde 2 eylüldü evlilik yıldönümümüz:)

Benim randevumda bayramdan sonra, henüz cinsiyetlerini öğrenmemedik:kedi: bakalım inşallah bu sefere. ayrıca ayrıntılı ultrasonda bakılacak sizce dr. sormam gereken neler var?

Sevgiler..

selam kızlar dun ayrıntılı ultrasona gırdım sukur bebeklerımde bı sorun cıkmadı.ve renkli ulrasonda gordum kuzularımı kızım gulucukler atıyodu..doktor cok hareketli dıyo bunlar.bende hıssedıyorum harekertlerını.ya ben dun 22+0 olmustum ama doktor 21 haftalık dıyo nıye oyle oluyo anlamadım 22+0 demek 23. haftaya gırdım demek olmuyomu sizce.en azından 22 haftalık demesı gerekmezmı onu sormayı unuttum doktora.

merhaba arkadaslar dun kızlarım dunyaya geldı.ama cok kucukler 1750 gr dogdular beklenın altında dogdular ve 2 hafta once geldıler.10-15 gun kadar kuvozde kalcaklar.ama allahtan saglıklılar oksıjen desteksız kendılerı soluyorlar ve anne sutu alıyorlar.sım dı kılo almalarını beklıyoruz.herkese ıyı b ayramlar dılerım.

merhaba arkadaslar dun kızlarım dunyaya geldı.ama cok kucukler 1750 gr dogdular beklenın altında dogdular ve 2 hafta once geldıler.10-15 gun kadar kuvozde kalcaklar.ama allahtan saglıklılar oksıjen desteksız kendılerı soluyorlar ve anne sutu alıyorlar.sım dı kılo almalarını beklıyoruz.herkese ıyı b ayramlar dılerım.

Gözünüz aydın bizde o haftalara geliriz inşallah.Siz doğum anına kadar toplamda kaç kilo almıştınız.

Gözünüz aydın bizde o haftalara geliriz inşallah.Siz doğum anına kadar toplamda kaç kilo almıştınız.

merhaba nergıscım bden ılk16 haftayı surekli kusarak gecırdım o yuzden 16 haftada kılo almadım vermedımde sonra 35 haftaya kadar toplamda 8.5 kılo aldım kıloya hıc takılma onemlı olan bebeklerın beslanmesı benım doktorumun soyledıgıne gore kılom azdı ama bebekler ıyı beslenıyordu sadece son donemde bebekler buyudukce kaburgalarıma dayandılar ve sıkıstılar bu durumda doktorun soyledıgı bebekler sıkıstıgı ıcın buyumelrı durdu dedı karnım cvok dardı cocuklarım asagı kınemedıler bıraz asaga ınebılselerdı hem daha kılolu olacaklardı hemde 1 hafta daha dayanabılırdık ama kısmet boyleymıs neysekı kıloları dısında baxska hıcbır sorunları yok gestasyonel gelısım olarak maturler kılo gelısımı olarak prematurler.

gözünaydın canım.ALLAH analı babalı büyütsün,hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
herkese hayırlı bayramlaropuyorumnanaktan

selam kızlar dun ayrıntılı ultrasona gırdım sukur bebeklerımde bı sorun cıkmadı.ve renkli ulrasonda gordum kuzularımı kızım gulucukler atıyodu..doktor cok hareketli dıyo bunlar.bende hıssedıyorum harekertlerını.ya ben dun 22+0 olmustum ama doktor 21 haftalık dıyo nıye oyle oluyo anlamadım 22+0 demek 23. haftaya gırdım demek olmuyomu sizce.en azından 22 haftalık demesı gerekmezmı onu sormayı unuttum doktora.

Canım SATa göre 22 haftalıksa sen o hesap üzerinden git, ultrasonda geri veya ileri çıkabiliyor döllenmeye bağlı olarak, takılma bence bunakaydirigubbakcemile4

sophicim gözün aydın bebeklerine kavuşmuşsun, çok sevindim, inşallah küvözden çıktığı günleri de görücez, darısı başımıza, şimdi ilk annemiz sen mi oluyorsun? Yuppiiii, yaaav beni heyecan bastı, herkes tek tek anne olacak böyle, aayy maşalllaaaaah:nazar: Bu arada bebiklerine isim koydun mu annesi?

Kızlar bu arada hepinizin ramazan bayramını kutluyorum, inşallah gelecek ramazan bayramında bebeklerimizle oluruz, amin:Saruboceq:

Gözünaydın Sophi'cim Allah analı babalı büyütsün, inşallah en kısa sürede evede gelirsiniz.

merhaba nergıscım bden ılk16 haftayı surekli kusarak gecırdım o yuzden 16 haftada kılo almadım vermedımde sonra 35 haftaya kadar toplamda 8.5 kılo aldım kıloya hıc takılma onemlı olan bebeklerın beslanmesı benım doktorumun soyledıgıne gore kılom azdı ama bebekler ıyı beslenıyordu sadece son donemde bebekler buyudukce kaburgalarıma dayandılar ve sıkıstılar bu durumda doktorun soyledıgı bebekler sıkıstıgı ıcın buyumelrı durdu dedı karnım cvok dardı cocuklarım asagı kınemedıler bıraz asaga ınebılselerdı hem daha kılolu olacaklardı hemde 1 hafta daha dayanabılırdık ama kısmet boyleymıs neysekı kıloları dısında baxska hıcbır sorunları yok gestasyonel gelısım olarak maturler kılo gelısımı olarak prematurler.

Sağol canım verdiğin bilgiler için, ne güzel sen bebişlerine kavuştun darısı bizim başımıza kaydirigubbakcemile5

Sophi gözün aydın analı babalı büyüsün. İnşallah bir an önce küvezdende çıkarlar.
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar. İnşallah bir daha ki bayrama bizde bebeklerimize kavuşuruz.

hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım arkadaslar darısı sızın basınıza kızlarımın adı defne ve ece .bugun dogalı 48 saatı gectı 3ml sut ıle basladılar suan 80ml sut ıcıyorlar 2 gunde bıle buyuduler sankı.ama onlardan ayrılıp eve donmek cok zormus neysekı saglıkları yerınde 10 gun sonra evımızde olacaklar ınsallah.hepınıze saglıklı mutlu bayramlar dılerım.

günaydın kızlar sophi allah analım babalı büyütsün kızlarını en kısa zamanda küvezdende çıkarlar inş allah hepimize o günleride gösterir inşolumunekankayizsmile

Kızlar neredesiniz? Bayram da bitti, başladık işe :) Bugün ayrıntılı ultrasonum var arkadaşlar, bana dua edin lütfen.

Herkese selamlar,

Sophi çok tebrik ederim allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.

Bizde bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrendik, 2 oğluşumuz geliyo allahın izni ile:nazar:

Herkese sevgiler..

dilemma teşekkürler ilgin için, Allaha şükür iyi geçti ayrıntılı, 1 ay sonra öbür randevum, hepiniz gibi ben de erken doğum riskinden korkuyorum,inşallah hepimiz için herşey yolunda gider.

cigdo hayırlı olsun oğluşların, artık bir şeyler almaya başlayabilirsin ne güzel :)

Herkese selamlar,

Sophi çok tebrik ederim allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.

Bizde bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrendik, 2 oğluşumuz geliyo allahın izni ile:nazar:

Herkese sevgiler..
Hayırlı olsun canım
dilemma teşekkürler ilgin için, Allaha şükür iyi geçti ayrıntılı, 1 ay sonra öbür randevum, hepiniz gibi ben de erken doğum riskinden korkuyorum,inşallah hepimiz için herşey yolunda gider.

cigdo hayırlı olsun oğluşların, artık bir şeyler almaya başlayabilirsin ne güzel :)

Çok sevindim canım.Seninkinin cinsiyetleri neydi?

Merhaba kızlar epeydir giremiyorum ,kardeşimin düğünü vardı çok şükür evlendirdik.Neler yapıyorsunuz?Morgenrottan da epeydir ses seda yok ne oldu acaba....Sophicim çok sevindim bebeklerine taburcu olunca lütfen bizleri bilgilendir.Biz de dün dr a gittik çok şükür kızlarım iyiler ancak bir tanesi 100 gr zayıf çıktı üzüldük dr önemli değil ölçüm hatası bile olabilir dedi.Sizce bunların tontiş olmaları için neler yemeliyim.Çok abartılı da yiyemiyorum mideme bası yapıyorlar ve arasıra yanmalarım oluyor.
Anjelic ayrıntılının iyi geçmesine sevindim.resimlerini 4 boyutluda çekip elinize de vermişlerdir ,kime benziyorlar?Sanırım bizimkiler biri benim ailem tarafına diğeri eşimin aile tarafına benziyor.İnşallah sağlıklı ve miadında gelirler.servix uzunluğun kaç çıktı???

Nirsencim merhaba, yaaa kimse uğramıyor sayfaya bu sıralar, ben de sizi merak ediyordum, iyi olmana sevindim canım, 100 gr fark önemli değil bence de, hani şöyle 600-700 gr olsa bir nebze, takma kafana, canım fotolardan birisi benim bebeklik resmime benziyor ama doktor aldanmayın dedi, böyle olmuyor dedi, bilmiyorum artık :) Rahim ağzını da ölüçtü 46 çıktı, doktorum çok iyi dedi, inşallah iyidir...Senin kaç hafta oldu şimdi?

Back