• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

chilekli ve nergiscim hoş geldiniz.nasılsınız bebişleriniz nasıl?cinsiyet ve kiloları nasıl?anjeliccim ilgin için teşekkürler...

teşekkür ederim nirsen.Dün kontroldeydik bebiişler iyi çok şükür,ikisside kız.Biri 1040gr, diğeri 1015gr çıktı.Sen kaç haftalıkdın canım.

nergis cim sen kaç haftalıksın ve kaç kilo aldın?isim ne düşündünüz biz karar veremedik bir türlü.hangi ilaçları kullanıyorsun?

9 kg aldım nirsen 27.haftamdayım.
Ben vitamin olarak bir tek demir hapı ve magnezyum kullanıyorum.Bunların dışında bişey almıyorum.Sen hangilerini kullanıyorsun?
İsimleri bizde bulamadık hala.Eşim bi türlü beğenmiyor bulduğum isimleri.
Canım sen sürekli yatıyormusun yoksa evde veya dışarıda geziyormusun?

herkese merhaba..
izmirdeydik..profa göründük ve döndük..her şey yolunda..bebişlerin keyifleri de yerinde..
biri 408 biri de 393 gr olmus...çok tatlılardı..:)

Selamlar arkadaşlar... Bir sorum olacaktı ikizlerin cinsiyetlerini kaç haftalıkken öğrendiniz? Tek gebeliğe göre daha mı geç belli oluyor cinsiyetleri acaba?

Selamlar arkadaşlar... Bir sorum olacaktı ikizlerin cinsiyetlerini kaç haftalıkken öğrendiniz? Tek gebeliğe göre daha mı geç belli oluyor cinsiyetleri acaba?

Bana 13 haftalıkken ikiside erkek dendi, 16 haftalık giittiğimizde ikiside kız çıktı.Erken baktırılınca yanılma olabiliyor.

merhaba kızlar.. herşey yolundadır inşallah.. yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.. erbe bebişlerin iyi olmasına çok sevindim dikkat et kendine canım ...
nirsencim idrar yolu enfeksiyonu olmaman çok iyi.. insan enşeleniyor hep...

kızlar ben celestone iğnelerimi vuruldum dün sabah iki doz bu sabah iki doz olmak üzere, inşallah şifa olur kuzularıma ciğerleri gelişir...

gebelik takibim (ve hatta tüp bebk tedavim boyunca günlük tuttum kızlar, çocukların kilolarını kontrol günlerine göre yazcam, benden önce keşke birileri yapsaydı hep merak ederdim ben... bari ben yapıyım haftası benden daha geride olanlar için bi fikir olur.. tabi bunlar kişiye göre çok değişiyor ama yine de yazmak iyi olur bence

hepinizi öptüm güzel hamişler...

aa bu arada soran arkadaşlara ben cinsiyeti hiç sormadım doktorum 16. haftada baktı doktordan önce eşim gördü pipilerini :))) ama benim doktor ilginç her muayenede aa işte bu kafa çapı, bu göbeği, bu mesanesi bu kal odacıkları bu bacağı işte bu da pipisi der :) daha hiç sektirmedi :))) gülmekten ölürüz yine yaptı yapacağını oğullarım pipisinde gözü diye :)))

ee çok uzattım kızlar bugün doğum günüm ve sanırım yiğenim bugün doğacak,, ne güzel bi hediye di mi :))
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah... annesi üzgün şuan dünden beri hareketlerini duyamamış şimdi acil gidiyor.. dua edin kızlar 40 haftayı doldur kuzu, inşallah bi sorun yoktur...

morgenrotcum..doğum günün kutlu olsun...nice mutlu bebişli senelere..inşallah iğneler şifa olur bebişlerine.:)
..yiğenin de inşallah sağlıkla doğar...40 haftayı da doldurur...

kızlar okumaya başlamadan ve okumanız bitince maaşallah deyin baştan uyarıyorum :))))

bu arada bana PGT denilen genetik tanı ile tüp bebek uygulandı, tek embriyo sağlıklı bulundu ve transfer edildi.. o tek embiyo tuttu diye sevinirken ikiye bölünüp ikiz olacağını nerden bilecektik :) RABBİM ÇOOOK BÜYÜK

kontrollerim
1. 4 hafta (transferin 10. günü)
Bhcg 245,8
2. 4+2 transferin 12. günü
Bhcg 587,4
3. 5+1
tek kese gözlendi
4. 7+1
tek kese tek bebek gözlendi
CRL (baş popo mesafesi) 6,4 mm
5. 9+5
tek kese iki bebek gözlendi (tek yumurta ikizi)
CRL 2,75 cm
CRL 3,46 cm
6. 10+4
CRL 3,85 cm
CRL 4.05 cm
7. 12+5
CRL 7,86 cm (ense kalınlığı 1,6 cm)
CRL 7,10 cm (ense kalınlığı 1,9 cm)
Rahim boyu uzunluğu 5cm
8. 15+2 (cinsiyetlerin erkek olduğunu da bu kontrolde öğrendik)
kilolar 134 ve 144 gram
boylar 12,88 ve 12,11 cm
9. 18+2
kilolar 269 ve 291 gram
boylar 19,04 ve 20,86 cm
10. 20+6 (ayrıntılı ultrasona girdik)
kilolar 437 ve 469 gram
boylar 23,87 ve 24,29 cm
rahim boyu 4,87 cm
burun kemiği uzunluğu 0,82 cm
11. 23+6
kilolar 716 ve 733 gram
boylar 29,82 ve 31,08 cm
idrar, kan değerleri normal ve şeker yükleme 115 (140 altında olduğu için normal)
12. 26+6
kilolar 1238 ve 1292 gram
boylar 34,79 ve 36,75 cm
rahim boyum 5,11 cm
nstde ilk defa girdim, üç sancı çıktı ve nidilat (4X1 kullanmaya başladım)
13. 28+4
kilolar 1431 ve 1588 gram
boylar 38,64 ve 38,71 cm
14. 29+5
kilolar 1633 ve 1673 gram
boylar 39,27 ve 40,46 cm

30+0 ve 30+1 de dört doz celestone ciğer geliştirici iğne vurulduk

ee hani maaşalalh demediniz :))

morgenrotcum..doğum günün kutlu olsun...nice mutlu bebişli senelere..inşallah iğneler şifa olur bebişlerine.:)
..yiğenin de inşallah sağlıkla doğar...40 haftayı da doldurur...

canım inşallah yeğenim iyidir.. Biraz moralim bozuldu annemle konuştuk az önce yengem dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyormuş :((( bebeğin gelişimi 34. Haftadan beri geri kalmıştı.. Allahım inşallah bağışlar ahmeti bizlere :((

chilekli ve nergiss hoşgeldiniz kızlar, inşallah herşeyimizi sonuna kadar paylaşırız burada, sitedeki problem giderilince bilgilerinizi kaydedicem kızlar.

herkese merhaba..
izmirdeydik..profa göründük ve döndük..her şey yolunda..bebişlerin keyifleri de yerinde..
biri 408 biri de 393 gr olmus...çok tatlılardı..:)

erbe maşallah kuzularına, ne güzel büyümüşler, darısı başıma:)

elzey ben 12. haftada öğrendim, ikisi de kız dedi, sonra da değişmedi.

Morgenrotcum doğumgünün kutlu olsun, inşallah bi dahakini bebişlerin ve yeğeninle kutlarsın canım...Ölçümlerine baktım maşallah canım, benim 17 haftalıkken rahim boyu 4 cm civarı demişti, gayet iyi demişti, seninkiler benden uzun, inşallah benimki daha fazla kısalmaz:1:

slm arkadaşlar bende 16+2 günlük ikizlerime hamileyim tabiki çok heyecanlıyım benide aranıza alır mısınız? sizinle paylaşımlarıma devam etmek istiyorum birbirimizin halinden en iyi biz anlayabilriz bu arada bebişlerimin biri erkek diğerini kendnini göstermiyor nazlı bebişim doğumumda 14 şubat görünüyor ama tabi kısmet hepimiz umarım sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

Merhaba kızlar nasılsınız?Nergiscim ben sürekli yatamıyorum ama gündüzleri öğlene kadar sürekli uyku isteği oluyor .Çünkü eşimle sahura kalkıyorum gece de tuvalete gidince uykum çok bölünüyor.Haliyle dönerken zorlandığımdan hep dönüşlerde uyanıyorum bu sebeple uykusuzluğum oluyor tabii bu da tüm güne yansıyor.Sen ne yapıyorsun yatabiliyor musun?Ben seninkilere ilave elevit ve balık yağı hapı kullanıyorum.Balık yağını doktorum istemişti ben karar verememiştim araştırdım ve morgenrotun önerisiyle 28. haftamda başladım şimdi memnunum tavsiye ederim haftada bir de balık yemeğe çalışıyorum balık yemeyince o gün ilaç almıyorum.istersen sende başla...26. haftaya kadar vitaminimi ara sıra alıyordum ,malum bebekler yükselince mide daralıyor ve çok yiyememeğe başladım ve doktorum vitamini mutlaka al dedi...
Erbecim 4 boyutlunun iyi çıkmasına sevindim...
Morgenrotcum nasılsın uzun zamandır yazmayınca çok endişelendim.İyisin şükür.arasıra sarımsı sulu akıntın oluyor mu?Progesteron içeren fitil veya ilaç kullanıyor musun?Neden ciğer geliştirici yaptı erken doğum beklentisi mi varmiş?Risk geçmemiş mi hala???Bir dahaki randevun ne zaman benimkisi bayramdan sonra.

slm arkadaşlar bende 16+2 günlük ikizlerime hamileyim tabiki çok heyecanlıyım benide aranıza alır mısınız? sizinle paylaşımlarıma devam etmek istiyorum birbirimizin halinden en iyi biz anlayabilriz bu arada bebişlerimin biri erkek diğerini kendnini göstermiyor nazlı bebişim doğumumda 14 şubat görünüyor ama tabi kısmet hepimiz umarım sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

karakaya hoşgeldin canım, ne güzel ikiz hamilelerimiz çoğalıyor, ben de sıkıntılarım oldukça buradaki arkadaşlarla paylaşıp bir şeyler öğreniyorum :) Bilgilerini ilk sayfadaki tabloya uygun verirsen kaydedicem canım, bu arada o nazlanan bebiş kız benceCADIARZU

Nirsencim buralardasın ne güzel, ben geceleri tuvalate gitmekten uykusuz kalıyorum zaten, ilerleyen zamanları düşenemiyorum:gitme:

Kızlar bu arada ben bebek hareketlerine takmış durumdayım, neden hala net bi şiler hissedemiyorum yaaa, normal mi bu?

ELZEY bende 12 haftada öğrendim ve değişmedi.
Morgenrotcum doğum günün kutlu olsun ,esengülüm sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun....

Back