ANJELİC:Bebek hareketleri hissetme annenin yapısına göre değişebiliyormuş internette biraz araştırma yaparsan okursun.Ben de senin gibi doktora o haftalarda gittiğimde şikayetin var mı sorusuna:Evet ,bebek hareketlerini hissedemiyorum bu nedenle endişeliyim demiştim.Dr da gülüp az kaldı yakında hissedersin dedi ve ben ertesi günden itibaren hissetmeye başladım çok şükür,darısı başına...Tabiii yeni endişelerin de başlayacak mesala azcık hareket etmeseler veya uyusalar hemen endişelenip ne oldu acaba diye korkacaksın bu da zor bi durum şimdiden hazırla kendini.
Senin toxoplazma testin nasıl gelmişti?Benimki negatif olduğundan sürekli dikkat edicem diye bazen yediklerim bile kabus oluyor da...Her ay test tekrarı yaptırttırıyorum.
HAAA...Bu arada karakayacım hoşgeldin her zaman aramızda olmanı çok isteriz canım...sormak istediklerin olursa da her zaman yardımcı olmaya hazırız...
Senin toxoplazma testin nasıl gelmişti?Benimki negatif olduğundan sürekli dikkat edicem diye bazen yediklerim bile kabus oluyor da...Her ay test tekrarı yaptırttırıyorum.
HAAA...Bu arada karakayacım hoşgeldin her zaman aramızda olmanı çok isteriz canım...sormak istediklerin olursa da her zaman yardımcı olmaya hazırız...