chilekli ve nergiss hoşgeldiniz kızlar, inşallah herşeyimizi sonuna kadar paylaşırız burada, sitedeki problem giderilince bilgilerinizi kaydedicem kızlar.
erbe maşallah kuzularına, ne güzel büyümüşler, darısı başıma:)
elzey ben 12. haftada öğrendim, ikisi de kız dedi, sonra da değişmedi.
Morgenrotcum doğumgünün kutlu olsun, inşallah bi dahakini bebişlerin ve yeğeninle kutlarsın canım...Ölçümlerine baktım maşallah canım, benim 17 haftalıkken rahim boyu 4 cm civarı demişti, gayet iyi demişti, seninkiler benden uzun, inşallah benimki daha fazla kısalmaz
morgenot nice mutlu yaşlara bebişlerinle inş....bizimde evlilik yıldönümümüz bgnbayanssulusmile
Merhaba kızlar nasılsınız?Nergiscim ben sürekli yatamıyorum ama gündüzleri öğlene kadar sürekli uyku isteği oluyor .Çünkü eşimle sahura kalkıyorum gece de tuvalete gidince uykum çok bölünüyor.Haliyle dönerken zorlandığımdan hep dönüşlerde uyanıyorum bu sebeple uykusuzluğum oluyor tabii bu da tüm güne yansıyor.Sen ne yapıyorsun yatabiliyor musun?Ben seninkilere ilave elevit ve balık yağı hapı kullanıyorum.Balık yağını doktorum istemişti ben karar verememiştim araştırdım ve morgenrotun önerisiyle 28. haftamda başladım şimdi memnunum tavsiye ederim haftada bir de balık yemeğe çalışıyorum balık yemeyince o gün ilaç almıyorum.istersen sende başla...26. haftaya kadar vitaminimi ara sıra alıyordum ,malum bebekler yükselince mide daralıyor ve çok yiyememeğe başladım ve doktorum vitamini mutlaka al dedi...
Erbecim 4 boyutlunun iyi çıkmasına sevindim...
Morgenrotcum nasılsın uzun zamandır yazmayınca çok endişelendim.İyisin şükür.arasıra sarımsı sulu akıntın oluyor mu?Progesteron içeren fitil veya ilaç kullanıyor musun?Neden ciğer geliştirici yaptı erken doğum beklentisi mi varmiş?Risk geçmemiş mi hala???Bir dahaki randevun ne zaman benimkisi bayramdan sonra.
ELZEY bende 12 haftada öğrendim ve değişmedi.
Morgenrotcum doğum günün kutlu olsun ,esengülüm sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun....
Kızlar bu arada ben bebek hareketlerine takmış durumdayım, neden hala net bi şiler hissedemiyorum yaaa, normal mi bu?
Bu arada dikkatimi çekti aramızda ne çok öğretmen var.sanırım öğretmenlerde ikiz oranı daha yüksek...:)))
Aynı şey benim de dikkatimi çekti,öğretmenlerde ikiz bolluğu var,maşallahkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar çatlakları oluşan varmı ben 21. haftamdayım henuz olusmadı acaba olu ne zaman olmaya başladı.önerecegınız bı krem varmı..
Bizim de çift yumurta bir kız,bir erkek.Ama erkeğin ismini henü bulamadık:uhm:herkese yeniden merhaba ben 29+4 deyim bebeklerimin biri kız biri erkek salı günü kontrolüm var en son gittiğimde kiloları 1300 ve 1200 idi çokmerak ediyorum şimdi ne kadar oldular öğrendiğimde sizlerede yazacağım mutlaka.listeye biran önce girmek için sabırsızlanıyorum şu sistem düzelsin artık :) allah hepimizin yardımcısı olsun.görüşmek dileğiyle sağlıklı ve mutlu günler...yalnız arkadaşlar isim sorunumuz var hala bu isim konusunu netleştiremedik herkes biz gibimi acaba çok merak ediorum :)
arkadaşlar çatlakları oluşan varmı ben 21. haftamdayım henuz olusmadı acaba olu ne zaman olmaya başladı.önerecegınız bı krem varmı..
chilekli ve nergiss hoşgeldiniz kızlar, inşallah herşeyimizi sonuna kadar paylaşırız burada, sitedeki problem giderilince bilgilerinizi kaydedicem kızlar.
Merhaba kızlar nasılsınız?Nergiscim ben sürekli yatamıyorum ama gündüzleri öğlene kadar sürekli uyku isteği oluyor .Çünkü eşimle sahura kalkıyorum gece de tuvalete gidince uykum çok bölünüyor.Haliyle dönerken zorlandığımdan hep dönüşlerde uyanıyorum bu sebeple uykusuzluğum oluyor tabii bu da tüm güne yansıyor.Sen ne yapıyorsun yatabiliyor musun?Ben seninkilere ilave elevit ve balık yağı hapı kullanıyorum.Balık yağını doktorum istemişti ben karar verememiştim araştırdım ve morgenrotun önerisiyle 28. haftamda başladım şimdi memnunum tavsiye ederim haftada bir de balık yemeğe çalışıyorum balık yemeyince o gün ilaç almıyorum.istersen sende başla...26. haftaya kadar vitaminimi ara sıra alıyordum ,malum bebekler yükselince mide daralıyor ve çok yiyememeğe başladım ve doktorum vitamini mutlaka al dedi... .
herkese merhaba...
iyi haftalar....umarım herkes çok iyidir..
anjelic ne güzel hissetmeye başlamış olman..ben de geçen hafta falan başlamıştım hissetmeye..feci güzel oluyo içimde kıpırtıları hissetmek..
bu arada benim de rahim boyum 4 müş..zaten hiç daha fazla olmadı..hep aynı..bi kanamam olduğunda kısalmıştı..o ilk zamanlar..o yüzden hala tedirgin eden bir konu beni..doktor ne kadar problem yok şuanda normal dese de..
morgenrot..yeğeninin iyi olmasına da çok sevdim bu arada..bir de kocaman maşallah sana..ve herekese tabi ki..
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün doktora gittim kızlarım büyümüş çok sevindim bir problemde yokmuş. Eğer o zamana kadar doğmazsalar doktor 13 Ekim için sezeryan günü verdi (37+2 olacak) normal doğum olmayacakmış. Bebeklerim için hangisi hayırlısı ise öyle olsun ne yapalım. İnşallah beklerler zamanlarını. İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz. İsim konusunda şimdilik Yaren ve Yağmur olarak karar verdik ama kesin değil %90 .
Ben Dokuz Eylül Üniversitesinde Doç. Doktora gidiyorum. Bende normal doğum istiyordum aslında ama doktorum ikizlerde riskli olduğunu söyledi. Doktoruma bu konuda güveniyorum çünkü arkadaşım istemediği halde onu herşey yolunda dedi normal doğum yaptırdı eğer riski olmasa beni de sezeryan yapmak istemezdi heralde. İkisininde başı aşağıdaydı sağdaki dönmüş başı yukarı gelmiş zaten normal doğum pozisyonundan çıkmış. Hayırlısı nasıl ise öyle olsun. Bebeklerimin arasında 150 gr. fark vardı 18 Ağustosta ama maşallah ikiside birbirini yakalamış 32+0 dayız 1810 ve 1817 olmuşlar buna çok sevindim. Nazar değmesin kızlar maşallah deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?