• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

Cigdo:ben de anjelic e katılıyorum ben de de benzer yakınmalar olmuştu ,düzenli hergün 1 adet magnezyum içtim ve geçti çok şükür ...
Anjelic cim:o zaman senin beslenmeyle alakalı değil eğer ödem yoksa bence endişelenme çünkü o aylarda bende de ani bir kilo alışı olmuştu,doktorunla bu konuyu konuş bence...
Esengülcüm sen ne yapıyosun kaçıncı hafta oldun bebeişler nasıl?kiloları iyi mi?

iyiyiz cnmcm çok şiükür 32.haftadayız geçen hata 1730 1630 grdalılar yavrularım işte 3 4 haftadaha dayanırım inş...Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu arada magnezyumu bn gnd e4 kez içiyorum

Kızlar günaydın, bugün uyku tutmadı, erkenden damladım buraya :)

Morgenrot ilerisi için kilo alımından endişeliyim, şimdiden, belime ağırlık yapıyor, kendimi ne kadar koyverirsem benim için tehlikeli olacak biliyorum, şunun bi yaraı olsa yaaaaa :(

canım çok kilo hakkaten zarar veriyor.. insan ağırlaştıkça ağırlaşıyor, uyumak zorlaşıyor dikkat ettiğin halde alıyorsan bir şey diyemem ama bence kontrol altında olmak gerek.. en azından aşırı kalorili şeylerden uzak durmak lazım canım ;)

gunaydın arkadaslar cok kotu bır haftasonu gecırdım.cumartesı gecesı karın agrısıyla hastaneye gıttık erken dogum tehdıtı dıye sabaha kadar orda kaldık agrıdan duvarları tırmalıyordum.morfın bıle yaptılar ama agrım kesılmedı nstler normal cıktı.en son barsak koltı yada yada bobrek tası dusurebılecegıme karar verdıler.sabaha karsı 6.30 da agrım kesıldı.7 de doktorum geldı.bebeklere baktı ve cok fazla vaktımız kalmadıgını soyledı bayram sonrasında dogmalarını beklerken bayram oncesı dogacaklar yerlerı kaslmamıs dedı.suan 34.haftadayız 35 te dogacaklar daha cok kucukler kızlar benım ıcın dua edın arkadaslar

çok geçmiş olsun sophicim
canım bence haftan çok iyi.. benim doktorum önce 32yi geçmemiz sonra da dururlarsa 34. haftayı geçmemiz gerektiğini söyledi.. sonrası için endişelenme dedi.. sen de hiiç endişelenme bak küvezde bile kalmadan evinize döneceksiniz...

Günaydın canlarım,ben henüz aranıza döndüm aile ziyaretine gitmiştik.Kardeşimin bayram sonunda düğünü var onlarla uğraşılıyor her ne kadar ben bişey yapamazsamda alınanlara bakarak yetiniyorum.Çok şükür iyiyiz inşallah sizlerde iyisinizdir.
Sophicim üzülme canım benim duyduğum 34 ve üzeriler maksimum bir gün kuvezde yatıp çıkıyorlar alınsalar bile inşallah sağlıklı olacaklardır.Akciğer geliştirici yapıldı mı?Göz oluşumu tamamlanmıştır bile bence herşey güzel olcak moralini iyi tut.Doktorların öncelikli hedefi her zaman 34 ü geçmektir.Şu an kiloları nasıl?Mutlu haberlerini bekliyoruz....

Morgenrotcum merhaba umarım iyisindir artık.Dediğin gibi sanırım balık yağı işe yarıyor inşallah zekalarına da çok çok iyi gelir hepimizin bebeklerine...Dün kardeşim bahsetti moral buldum.Kardeşimin eltisinin ablası üçüzlerini 35 te doğurmuş kuvezde bile kalmamışlar ve suan 5 yaşında çok akıllı ve sağlıklılarmış inşallah bizlerde ikizlerimizi 37 lere taşıyacağız sağlıklı ve akıllı olurlar ümidimizi yitirmeyip birbirlerimize her zaman pozitif sinyaller verelim bence,bu çok önemli...

Anjelic cim:Iyiyim çok şükür teşekkür ederim sen nasılsın?O ağrılar ben de de vardı sanırım yanlış pozisyonda oturmak veya yatmakta çok etkiliyor.Sen yinede bol vitaminli ve ama kalorisi düşük beslen.Çok tahıllı ekmek ye gayet lezzetli ve vitaminli....

Diğer tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...

canım benim herşeyin yolunda gitmesi çok güzel.. ben şimdi doktordan geldim.. Allahım dualarımı kabul etti fark 40 graa düşmüş, küçük oğlum gaza basmış :)) babası kızmıştı biraz eşit beslenin diye işe yaramış galiba :)) 1673 ve 1633 gram olmuşlar maaşallah.. nstde yine sancı çıktı ama önemli büyüklükte değildi.. nidilata devam.. haaa en önemlisi doktorum colestone iğne yazdı, erken doğum riski nedeniyle yarın vurulcam kısmetse sabah iki doz, diğer gün yine iki doz.. 34. haftaya kadar durularsa 34. de dozları yineleyeceğiz..
beni heyecan bastı kızlar iyice.. oğullarımın giysi alışverişini tamamladım, iki tane de park yatak aldım, şimdi eşim kurdu öyle güzel oldu ki :)) Rabbim içini boş bırakmasın.. anneannesi de yün yatak yorganlar yaptı, nevresimler dikti, battaniyeler dikti :) sırada beslenme, banyo ve bana özel alınacak şeyler kaldı...
çok zevkli alışverişler bunlar Rabbim tüm dileyenlere versin inşallah... yavrularımızı da bizlere bağışlasın ayırmasın hiç.hepinizi çok öptüm fıstıklar

cevap yazan tum arkadaslara tesekkur ederım doguma kadar ınsallah kıloları bıraz daha artar.celestonu doktorımuz suasn yapmıyor cumartesdıye kadar bekleyelım cumartesıyı atlatırsak celestone gerek kalmaz dıyor ama cumartesıden once erken dogum rıskım olursa dogumu 48 saat gecıktırebılırız o zamanda celestonu yaparız dedı.bebıkslerın bu hafta bıraz daha kılo almaları lazım 9 gunumuz var kılo almaları ıcın suan bırı 2050 dıgerı 1750 grlar

Merhaba arkadaşlar bende 31+2 günlük ikiz kızlarıma hamileyim. Benide listenize alırmısınız.
Sat:25 Ocak 2010
37. haftam 11 Ekimde doluyor 40. haftam 01 Kasım ama onu hiç hesaba katmıyorum.
Şimdilik 10 kilo aldım.
İnşallah Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuşturur.

Esengülümle aynı haftadayız heralde. Bebekleri büyümüş ne güzel nazar değmesin. Ben en son 18 Ağ. gittim biri 1348 diğeri 1202 idi ilk defa bu kadar farklı çıktı gramları pazartesi gideceğiz bakalım ne kadar oldular. Ben artık 2 haftada gidecekmişim doktora sizin doktorunuz ne kadar sürede çağırdı sizi normalmi?

Merhaba kızlar...Umarım herşe y yolundadır.size bişi sorcam özellikle 30.haftalarda veya geçmiş olanlara:akıntınız oluyor mu niteliği nasıl?Bende açık sarımsı sulu akıntı oluyor aralarda çok endişeleniyorum,amniyon akıntısı değildir inşallah...Ağrım sızım yok çok şükür kan da yok ama yinede endişeleniyorum da...
Bu arada vuslatcım hoş geldin aramıza birbirimize yakınız bende 30 dayım ...Her şey gönlümüzce olur inşallah ...

Esengülümle aynı haftadayız heralde. Bebekleri büyümüş ne güzel nazar değmesin. Ben en son 18 Ağ. gittim biri 1348 diğeri 1202 idi ilk defa bu kadar farklı çıktı gramları pazartesi gideceğiz bakalım ne kadar oldular. Ben artık 2 haftada gidecekmişim doktora sizin doktorunuz ne kadar sürede çağırdı sizi normalmi?

evet cnmcm aynıyız yarın 32+0 olcaz inş.bnide drum 2 haftada bir çağırıyo arık hayatım...demekki öyle gerekiyor...Allahhım hepimizin yardımcısı olsun....bu ayın sonuna doğru gelebilsek inş....çok güzel olur 20 sinden sonrakaydirigubbakcemile2

Sağol Nırsen81 hoşbulduk evet aramız az benim pek bir sıkıntım yok ama dediğin gibi su ya da ter mi anlamadığım bir ıslaklık oluyor sürekli ama az normal sanırım bu aylarda. Eğer fazla ise doktoruna danış az ise normal diye okumuştum. Ben yürümeye başladıktan bir süre sonra kasığımda ağrı oluyor genelde sağ tarafta doğum iznine ayrıldım mecbur kalmadıkça uzun yürümüyorum. Onun dışında iyiyim. İnşallah böyle devam eder hamileliğimiz sıkıntısız. Siz ikiz olduğu için ekstra bir besin falan alıyormusunuz?

Merhaba kızlar...Umarım herşe y yolundadır.size bişi sorcam özellikle 30.haftalarda veya geçmiş olanlara:akıntınız oluyor mu niteliği nasıl?Bende açık sarımsı sulu akıntı oluyor aralarda çok endişeleniyorum,amniyon akıntısı değildir inşallah...Ağrım sızım yok çok şükür kan da yok ama yinede endişeleniyorum da...
Bu arada vuslatcım hoş geldin aramıza birbirimize yakınız bende 30 dayım ...Her şey gönlümüzce olur inşallah ...

cnmcm belki idrar yolu iltihabı olabilir bnm çok az oluyo akınıtm geceleyin prog.kapsül koyuyorum bn sabah brz fazla ca akıntı oluyo onun dışınd apek yok druna danış istersen cnmcm ara sor..a.s.

Evet ya benimde hayalim en azından 35 haftalık olmak bu da Eylülün 20 si gibi oluyor şimdilik herşey iyi doktor daha doğumdan bile bahsetmiyor ama hiç belli olmaz yine de insan tedirgin oluyor. Rahimin uzaklığını falan ölçüyor çocukların suyuna bakıyor besleyen damarlara bakıyor ona göre karar veriyor galiba. Rahim uzaklığı 3 ün altına düşünce erken doğum tehlikesi oluyor dedi benim geçen ay 3,5 idi bu ay 3,07 ölçtü. İnşallah düşmeyiz hemen iyice büyürler.

Evet ya benimde hayalim en azından 35 haftalık olmak bu da Eylülün 20 si gibi oluyor şimdilik herşey iyi doktor daha doğumdan bile bahsetmiyor ama hiç belli olmaz yine de insan tedirgin oluyor. Rahimin uzaklığını falan ölçüyor çocukların suyuna bakıyor besleyen damarlara bakıyor ona göre karar veriyor galiba. Rahim uzaklığı 3 ün altına düşünce erken doğum tehlikesi oluyor dedi benim geçen ay 3,5 idi bu ay 3,07 ölçtü. İnşallah düşmeyiz hemen iyice büyürler.

inş... cnmcmmmm işte ikiz olduğu için erken doğum riski heran var...minnoşların sağı solu beli olmuyor...Allahımm sağlıkla kucaklarımıza allalım inş..

Nirrsen'cim benimde akıntı olmuştu dün doktora gittim. İdrar tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sabah akşam antibiyotiğe başladım. Sende doktoruna bir danılş istersen.

merhaba ,benimde az arasıra sarımsı akıntım oluyor,benim baştan beri var doktorum normal diyor ama ben yine de endişeleniyorum.ter gibi veya çok az çiş gibi ama şeffaf değil.umarım bişi yoktur..dua edin kızlar...

cerencim idrar testim normal çıktı yanma sızlama da yok.olmazsa testi tekrarlatırım bir ara..teşekkürler msjın için...

vuslat hüşgeldin, kaydediyorum canım bilgilerini...

Nirsencim ben de hamile akldığımdan beri sürekli oluyor o akıntı, bazen az bazen çok, bazen şeffaf bazen de sarımtırak, doktoruma sordum normal olduğunu söyledi, bende de yanma, ağrı falan yok, rengi aşırı sarı, yeşil olmadıkça ağrı, yanma olmadıkça sorun yok diye biliyorum, bi soriim ben de doktoruma yine, adam bu sefer kesin dövecek beni:)

ne güzel bir topik olmuş bu epeydir bakmıyordum ben buralara :) muhtemel doğum tarihimiz 17 kasım ama malumunuz o kadar beklemeyiz gibi geliyor banada :) benim tercihim 20.10.2010 da doğmaları kısmet bajalım sağlıklı ve hayıorlı olsunlarda ne zaman olurlarsa kendileri bilirler artık :) bu arada bir kızım ve bir oğlum olacak inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun...

Merhaaba benimde beklenen doğum tarihim 29 kasım.Bende iki kız annesi olucam.Hepimize tam vaktinde hayırlı doğumlar inşallah.

Sophi.cim allahım yardımcın olsun, allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Benimde sizlere bir sorum olacak, dün akşam kasıklarımda gaz ağrısı gibi feci bir ağrı oldu ve sağ bacağımda kasıyodu, inanın bacağımı kıvırmakta bile zorluk çekiyodum,1-2 gün önce yine olmuştu ama sabahları geçiyo, sizce normal mi çok korktum, dr.u aradım o da çok artarsa gel bakalım dedi, nolur bir akıl verin...

Benimde aynı sizin gibi sağ kasığımda çok şiddetli ağrı olmuştu, aynen sağ bacağımı oynatamıyordum. Ertesi gün kontrole gittiğimizde bebeklerde hiç sorun gözükmedi, idrar tahlilinde ortaya çıktı.İdrar yolu enfeksiyonu olduğum.Çok şükür antibiyotik kullandım geçti. Sizde bir idrar tahlili yaptırın.

Back