2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun okuruz tabi.

günaydın arkadaşlar..
cnm kusura bakma geç bir cevap oluyor..
iyiyiz çok şükür,sen ve oğluşun nasıl?
ben mama hiç vermedim cnm,beril sadece ek gıda ve anne sütü alıyor..
gece çok sık kalkıyor,gaz sorunumuz hala devam ediyor,gazını zor çıkarıyor,
bu gece yine kıvrandı gazdan,o kadar çok kalktı ki sayısını bile hatırlamıyorum,
bu gece yine 2 saat deliksiz uykuyu göremedik,saatte bir kalktı..
maşaallah ömere pırasayı sevmiş,aman yesinler yemeyen çocuk iyi olmuyor,
ömerciğin iştahı iyi olur inşallahta annesini uğraştırmaz..
ben domestosu makina su alırken deterjan gözüne döküyorum ama işe yaramadı ne yazıkki,
bir de lekenin üstüne dökmeyi denicem bakalım işe yarıcak mı:18:
ayrisin uykucu olacağı daha doğmadan belliymiş:86:
herkese günaydın

akşam rüyamda
tutkunun utkusu, chilekin demiri, rengarenginkin ipeği ve mehlikanın berili sahillede yürüyorlardı
baya acık kalmıs benimki
hayırdır inş..:90:
cnm günde 1 yada 2 kez kaka yapıyor,metabolizması çalışıyor zannımca..
bu ay test yaptıracam inş.,inş. bir problem yoktur:26:
başınız sağolsun cnm..

ecriiiin gelmişsiniz,verdiğin likteki resimleri gördüm,
ama kazenin editlediklerini göremedim ne yazıkki
nasıldı,nasıl buldun kurumu,ne bekliyordun ne buldun,
duygu ve düşüncelerini merak ediyorum:112:

12 ay icinde Ocak ayi anneleri, hele ki oyun gruplari inanin bugun gurur duydun sayenizde....

En ozel annelerim Ocak anneleri ....

darülaceze ziyaretinin ocak anneleriyle bağlantısını anlamadım?
herkese günaydın

akşam rüyamda
tutkunun utkusu, chilekin demiri, rengarenginkin ipeği ve mehlikanın berili sahillede yürüyorlardı
baya acık kalmıs benimki

benim oğlumda çok yiyip kilo alamayanlardan

günaydın kızlarrrr

kaan yürüyoooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok mutluyum oda çok mutlu yürüdüğü için

maşallah .....

Son düzenleme:
ruzgarcım nasılsın nıda nasıl.mehlıkacım domestosu lekenın ustune dok cıtıle at makınaya yenı almıssın gıbı cıkıyor.ama mor kutulu leke cıkarıcı.azıcık elın yanıp acıyacak ama sonuc mukemmel.kömur lekesını dahı cıkardı.sıvrıbıber oglun kac kılo.benımkı de yıyıp?kılo alamayanlardan.çunku gunde 4 5 kere mıçıyor.hemde yemegın hmn ardından

günaydınlar kızlar, iyi haftalar hepinize...

aşkitom Allah rahmet eylesin çokta gençmiş Allah sabır versin yakınlarına...okuduk canım Allah kabul etsin inşallah...

sivri gözün aydın Maşallah Kaan aaaaa bizimki hiç meraklı değil yürümeye
şimdiden bi ton yaramazlık yapıyor yürüyünce ne yapacak tahmin edemiyorumm

Uras çanta boşaltmayı çekmece açıp kıyafetleri çıkarmayı çok seviyor portmantodan ayakkabı terlik çıkartmayıda ...cuma günüde mutfağa girip dolaptaki salça kavanozunu çıkartmaya çalışmış annem telefona gittiği anda güm ses kocaman cam kavanoz paramparça çok şükür ki kendine bişey olmamış Allah korumuşşş

cnm ben de hem mor kutudan aldım hem mavi,yani hem rekliler hem açık renkli ve beyazlar için ayrı aldım,
makina su alırken bir dünya döküyom bir işe yaramıyor bundan sonra lekelerin üzerine dökeyim iyisimi..

gunaydın kızlar..ben suaralar kendımı cok yordum sanırım sureklı bas donmem vardı ama gecıyordu,cumartesı gecmedı acıle gttk serum taktılar kronık yorgunlukmus ınsan yoruldugunu anlamazms vertıgo ymus bas donmesnın adı..suan ılaclarla cok sukur daha ıyıyım..nörolojı doktoruda baktı tekrarlarsa gdcm..bu arada kızlar ece cok sukur emekledı..

masallah kaana.nası oldu bır anlatırmısın.ömerde tek elını bırakıyor bazen ıkısını de bırakıyor ama henuz denge saglayamıyor.sanırım ömerde yuruyecek yakında...

sagolun kızlar allah razı olsun hepınızden,evet rapunzel cok genc.oglu 22 yasında eltım de 19.ecel gelmiş cihane,baş agrısı bahane...cenazeyı almış gıdıyorlar mış.allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…