günaydın arkadaşlar..
mehlika cnm nasilsin gece beril biberon maması versen rahat edersi.ben gece oyle uyutuum gunduz pek vermem de gece.bir kere uyandirdi.tabi suan hasta zor uyuyor da onceden rahatt.gunduz çorba meyve derken geçiyor dun mesela limonlu z yağlı pıras a yedi ömer çok sevindim
cnm kusura bakma geç bir cevap oluyor..
iyiyiz çok şükür,sen ve oğluşun nasıl?
ben mama hiç vermedim cnm,beril sadece ek gıda ve anne sütü alıyor..
gece çok sık kalkıyor,gaz sorunumuz hala devam ediyor,gazını zor çıkarıyor,
bu gece yine kıvrandı gazdan,o kadar çok kalktı ki sayısını bile hatırlamıyorum,
bu gece yine 2 saat deliksiz uykuyu göremedik,saatte bir kalktı..
maşaallah ömere pırasayı sevmiş,aman yesinler yemeyen çocuk iyi olmuyor,
ömerciğin iştahı iyi olur inşallahta annesini uğraştırmaz..
ya kızlar acil yardım bu lekeli beis kıyafetlerini neyle çıkarıyorsunuz bende domestto s var.ıyı çıkarıyor da nitelerken elimi hep yaşıyor cıtele rken leke çıkarıcı mor.bunun baska formulu yokmkı acil lutfen cvp .buarada hayırlı olsun esracım araban.mutlu gunlerde kullan
ben domestosu makina su alırken deterjan gözüne döküyorum ama işe yaramadı ne yazıkki,
bir de lekenin üstüne dökmeyi denicem bakalım işe yarıcak mı:18:
40+2 gelmeye niyeti yok diyorsanız ben napim ayris tam 42+0 da doğdu zorla tahliye:)bıraksam daha da duracaktı dana kesin uyumuştur içerde
aşkito bizim pek lekeli kıyafet olmuyor önlük kullanıyorum..kosla toz kullanıyorum makinaya koyuyorum deterjanla çıkıyor lekesi..beyaz ise çamaşır suyuna bırakıyorum..
ayrisin uykucu olacağı daha doğmadan belliymiş:86:
herkese günaydın
akşam rüyamda
tutkunun utkusu, chilekin demiri, rengarenginkin ipeği ve mehlikanın berili sahillede yürüyorlardı
baya acık kalmıs benimki
hayırdır inş..:90:
mehlika kızını bence de aç bırakma..az yediği halde kilo alıyorsa mutlaka altında başka bi sorun vardır.bence sen kızını hastaneye götürüp hormon tahlili filan yaptır.zaten drunuz da hastaneyi önermişti yanlış hatırlamıyorsam.metabolizması yavaş da çalışıyo olabilir..benim oğlum öyleydi az yer ama çok kilo alırdı..metabolizması hala yavaş..hemen kilo alır.Allahtan spor yapıyor da veriyor kilosunu.belki yürümeye başlayınca düzelir...ama gene de bi dr a götür de aklında soru işareti kalmasın derim ben.varsa bi sorun düzeltirler merak etme...
cnm günde 1 yada 2 kez kaka yapıyor,metabolizması çalışıyor zannımca..
bu ay test yaptıracam inş.,inş. bir problem yoktur:26:
bugun eltımın babası vefat ettı boluda calısıyordu aılesı samsunda.daha 46 yasında kalp krızınden öldu.arkadaslarıyla otururken fenalasmıs amb gelmıs hastaneye kaldırılmıs ama kurtarılamamış.eltıme soylıyemedık hasta dedık.boluya varmıstır su saatlerde ogrendı.kalaabalıgı gorunce anlar ztn dedım ben,soyleyemedık.cok uzuldum allah rahmet eylesın.tanıdıgım kadarııyla sakın ıbır ınsandı.canlarım lutfen bırer fatıha okurmusunuz.tesekkur ederım
başınız sağolsun cnm..