2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esracım cok gecmıs olsun hepınıze.yok ömer de gıdıyor ama tutunarak.ben zorlamıyorum hergun yenı bırsey ogrenıyor masallah.gecenarkadasım geldı hamıle o arada kaynatam ekmek getırmıs eksı degısık ben sevıyorum dıye ark verdım sen ömer kalktı elınden ekmegı aldı ve oturup yemege basladı gulmekten ölduk

günaydın kızlar..
sivri darulaceze ziyaretine gittik ocak annelerinden 3kişiydik o nedenle teşekkü etti kazen.
mehlika ortam üzücü zor bir hayat 6.kısımda dagıttık hediyeleri biraz sonra kalanları diger bölüme geçirdik bahçede yaşlı biraz özürlü biri ayrisi sevmek istedi o da çok korktu agladı bende içeri girdim yemekhane bölümene geçtmi getirdiklerimizi bikaç arkadaş tabaklara koyuyordu onlara yardım ettim..daha fazla göremedim yani..insan onları görünce hayırlı evlat versin rabbim diyorum,ne olacağımız belli degil..
resimler facede var kazen falan:)

ecrin sen blirsin pırasalı brek içi nasıl güzel oluyo
peynir pırasamı yoksa pırasa soğan falan kavrulup mu
birkaç yerde yemiştim çok güzeldi aklıma geldi yarına yapayım dedim
kızlar sizde biliyorsanız hangisi daha güzel oluyor

slm kızlar nasılsınız?
ecrin hayırlı bi iş yapmışsın bu mübarek ayda biliyorsun zilhiccenin ilk on günü çok mübarektir. allah evlatlarımızdan güldürsün valla ne olacagımız belli değil bazen rabbim senden başkasına muhtaç olmadan al canımı diyorum ne evladıma ne eşime nede başkasına muhtaç etsin insan yükü zor.

ceyce çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır.

kızlar zehrada 9,5 kilo ama 74 cm o yüzden fazla boy olmadığı için toplu gösteriyo gelen ne kadar iyi bakmışsın diyo oysaki boyu uzun olsa zayıf bile kızım çünkü haftaya 10 aylık olacagız 10. aya göre az degilmi kilosu?gerçi bunlar 9 aylık ölçümleri ama yinede ban abiraz düşük geliyo ama ben takmıyorum pek sağlıklı olsunda varsın kilosu az olsun..

bayramda ankaraya annemlere gidiyorum o yüzden bu hafta bişey yapasım yok valla valizimi hazırlayıp gitmek istiyorum.

aşkitom zehrada öyle artık girmediği delik aklmıyo sıralıyo ama daha pek yürümeye hevesi yok ben kollarından tutup yürütme alıştırması yapayım diyorum yok hemen oldugu yere oturuveriyor bende zorlamıyorum açıkçası..

rüzgar bende merak ediyordum herkes çok güzel olduğunu söylüyo bilen varsa yazsında bende denemek istiyorum komşum yapıyo ama onada sormak istemiyorum

şimdi bir arkadaşımla konuştum
o soğan pırasa havuç minik doğra sotele diyo
içinede yufkaya süt yumurta yoğurt yağ karışımı sür kol böreği gibi sar dedi
yumuşacık olacak o sürdüklerimle biliyorumda iç harçtan emin olamıyorum bende
hep soramadığım insanlar yapıyo

sagolun kızlar..valla ıyı olmaya calısıyorum..ama psıkolojık mı nedır ..

yav faceye girmek istiim giremiim ,bir an önce resimlere bakmak istiyoruuummm:84:

cnm akıyomuydu keremin kulağı..utkununda çok akıyo ve çok koyu renli..bende yrın götürcem..geçmiş olsun bu arada..klosunada maşallah
herkese günaydın

akşam rüyamda
tutkunun utkusu, chilekin demiri, rengarenginkin ipeği ve mehlikanın berili sahillede yürüyorlardı
baya acık kalmıs benimki

ehehe kız juli hayırdır..ipek dışındakiler tosunlar

rapunzeel biz araba koltuğu aldıkta noldu,beril oturmuyor,
bir de ben arabada emziriyorum,sabah evde vakit olmuyor kreşe uğramayim diye arabada emziriyorum,
işçıkışıda kendi istiyo memme diyor,emmenin bittiği vakitlerde de aynı uras gibi neyapacağını şeşırıyor,bir öne uzanıyor babanın saçını kulağını vs çekiştiriyor,bir arkaya,
camı açmaya çalışıyor,hiç yerinde durmuyor,kucağımda 1 dk uslu uslu oturmuyor,
ben oturtmaya çalışıncada sinirlenip ağlıyor..
cnm ailecek geçmiş olsun,umarım hepinizde kısa sürede atlatırsınız,Allah dermansız dert vermesin..
maşaallah oğluşuna cnm,ayrıca geçmiş olsun ,kulak ağrısı çok kötüdür,inş. kısa sürede iyileşir..

ya fatmazehra neresı az boyuda kısa degıl 74 cm.ömer tam 10aylık sunada ve 8900.senın 9 aylıkken 9.5.mıllet derde der.bızımkı yıyor ama gunde 4 5kre ka .. Yapıyor ve cok hareketlı.drumuz begendı kgsını gerısı hıkeye.nasılsın buarada.tutku cnm sende hosgeldın.adamım utku ne alemde

ecrin
alıntı yaptıydım yapamamışım,
hani kazen gruba 2 foto koymuşsun ,kazen hangisi ki????

ceyce maşallah oğlusuna...

zehra 9-9.5 kilo küçümsenecek bir kilo değil..bakmayın bizim topikte cok tosun varda onlar 9 lar az geliyor... persentil hesaplarına bakarsanız 1 yasında 10 kg olması normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…