ecrin sen blirsin pırasalı brek içi nasıl güzel oluyo
peynir pırasamı yoksa pırasa soğan falan kavrulup mu
birkaç yerde yemiştim çok güzeldi aklıma geldi yarına yapayım dedim
kızlar sizde biliyorsanız hangisi daha güzel oluyor
cnm akıyomuydu keremin kulağı..utkununda çok akıyo ve çok koyu renli..bende yrın götürcem..geçmiş olsun bu arada..klosunada maşallahslm kızlar neler yapıyorsunuz giremiyorum nezamandan beri işyerindeki pcde problem vardı evdede yoğunluktan giremiyorum neler yapıyorsunuz? biz oğluşumla h.sonu dr.amcamıza gittik dr.amcamıza öpücükler attık. 10800 gr olmuşuz boyumuzda 75 cm olmuş. ve herşey güzelken iki kulağımızda iltihap olmuş o yüzden sabahları ağlayarak uyanıyor ve devamsız huzursuzmuş kuzum bir haftalık tedavi verdi eger geçmezse kbb gideceğiz.
herkese günaydın
akşam rüyamda
tutkunun utkusu, chilekin demiri, rengarenginkin ipeği ve mehlikanın berili sahillede yürüyorlardı
baya acık kalmıs benimki
rapunzeel biz araba koltuğu aldıkta noldu,beril oturmuyor,juliet ben korkuyorummm inşallah yaramaz olmaz ....
Urasla araba yolculuğu yapmaktan nefret eder oldum 1 dakika durmuyor halen oto koltuğu almadık ana kucağında durmak istemiyor sürekli tepelerde eli orayı burayı tutmak istiyor öne babasına gitmek istiyor yemin ederim her seferinde 1 ton yük taşımış gibi yorgun iniyorum arabadan ve darman duman olmuş halde((
sivri-aşkitom boya gidiyor sizinkiler herhalde :) uzun olunca gözünüze zayıf görünüyorlar...bizimki az yiyor çok seçiyor 9,5 kg ama boyumuz 72 cm.
ayça geçmiş olsun baş dönmesi çok kötü bişey kulaktan kaynaklanan bişey değilmiydi vertigo benmi yanlış hatırlıyorum...
cnm ailecek geçmiş olsun,umarım hepinizde kısa sürede atlatırsınız,Allah dermansız dert vermesin..ev süpürdüm kahvaltı ettirdim nidaya kaka yaptı alt değiştirdik mama yedik uyuduk vegeldim
biraz oturiyim de kalkıp ev silip çamaşır asayım evi topluym malum yarın misafir var
aşkitom başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
ayça geçmiş olsun canım dikkat et geçsin inşallah biraz önce
bizde ailece çürğe çıktık bu ay
nidadada egzama çıktı göz altı kol ve bacaklarda
bende boynuma giden damarlardan biri inceydi mr çektirdim baya inceymiş ne genişletiliyo nede başka çaresi var asprin içecekmişim hergün pıhtılaşma olmasın tıkamasın diye migrenimde coşmuştu zaten antideprasana başlamıştım
eşimde ekim başınlarında fuar vardı oradaydı 10 gün kadar ayakta baya yoruldu ayak parmaklarında uyuşma oldu baş parmağını flan hissetmiyordu dr bel fıtığı olabilir demiş onada birşeyler çekilecek
bakalım onda ne çıkacak
maşaallah oğluşuna cnm,ayrıca geçmiş olsun ,kulak ağrısı çok kötüdür,inş. kısa sürede iyileşir..slm kızlar neler yapıyorsunuz giremiyorum nezamandan beri işyerindeki pcde problem vardı evdede yoğunluktan giremiyorum neler yapıyorsunuz? biz oğluşumla h.sonu dr.amcamıza gittik dr.amcamıza öpücükler attık. 10800 gr olmuşuz boyumuzda 75 cm olmuş. ve herşey güzelken iki kulağımızda iltihap olmuş o yüzden sabahları ağlayarak uyanıyor ve devamsız huzursuzmuş kuzum bir haftalık tedavi verdi eger geçmezse kbb gideceğiz.