Ananem 89 yasinda mi ne, kendimi bildim bileli cadaloz kaynanadir.
Ev satariz niye sattiniz, aliriz neden aldiniz altina yatirsaydiniz ya.
Daire aliriz, ne yapacaksiniz daire de mustakil olsaydı, ust kat olsaydi, alt kat olsaydi yaslilikta rahat olurdu.
Mustakil ev aldik, bunla kim ugrasacak, daire ne oldu? O kirada deriz, aman deli misiniz kiraciyla kim ugrasacak (kendi kiracilari var senelerdir).
Mobilya yenileriz, aman yeni gelin misin kizim, dursaydi esyalar. Beyaz esya bozulur, yenisini aliriz, neden yaptirmadiniz yenisini aldiniz, eee eve ustalar geldi gitti yapilamayacak dedi, bir de şadan usta gorseydi, o da gordu deriz, olsun o zaman x marka değil y marka alsaydiniz.
Evlenecegim esya seciyorum ne gerek var, kocanin esyalarini kullansaydiniz (bkz: ust paragraf). Evime geldi neden salon beyazmis, yatak odasi griymis, boyle hali mi olurmus. Damat iyi hem memur, sen de kir ki*ini otur evinde artik, cocuklar oldu isten ciktim, niye ciktin anan vbakaydi (bebek kucagimda 10 gunlukken)
Yani özetle asla tatmin edemezsiniz, 70 yas üstünü.
Kv'min en tatli bombasi da seydi, daha nisanliyken evimi temizlemeye gitmistim, kendisi 1 aydir benim gelin evimdeydi, o gelmeden temizlemistim ustelik. Neyse temizlik sirasinda mutfak dolaplari rezalet hale gelmis diye yag cozucuyle temizlerken, yag cozucuyu eline alip bu ne ise yariyor biliyor musun? Sen hayatinda temizlik gordun mu? diye sormustu. Ben de bu evi bu hale ben getirmedim, tertemiz birakmistim size demistim, kv şok. Ahshahshhs.