2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah rahmet eylesın cnm..basınız sagolsun..bende okudum cnm fatıha allahm kabul eder ınsallah..

geçmiş olsun cnm,vertigoyu duymuştum..
bu arada gözün aydın çoook sevindiim:81:

sagol aycacım,,,buarada sana da gecmıs olsun.ınsallah tekrarlamaz.bnmde dungece bır bas agırsı sorma.yuzum burnımda agrıyordu.bnde sinuzit var ya yıne azdı.ama ne agrı...allahtan ömer yavrum benı anladı heralde zorlamadı hemen uyudu.gecede yuzune yastık gelmıs babası farketmıs.allah korudu yavrumuzu.

sivri maşalllah kaana darısı bize insallah

rapunzel senin oğlan fena bişi olacak diyim sana :) allah korumus urası

ayca cok gecmiş olsun canım..bu süre zarfında dinlenmen gerek yatıp uzanman gerek..sanırım annanen ve kardesin yakındı cağır sende kalsınlar sakın hafife alma vertigoyu

kızlar dün alısveriş yaparken GAP mağazasına grdim...süper cocuk kıyafetleri var ve fiyatlar chicco yada mothercare gibi ucuk değil...cok güzel kotlar vardı taslanmıs yada yırtık pırtık hepzi tarz..hepsinden alasım geldi

canım oğlum 9 kilo 79 cm
çok hareketli yediğini hemen yaktığını düşünüyorum düşün uykusunda ağlarken bile yatakta ayağa kalkıyor o kadar yani=)
ömer kaç kilo?

maşaallah cnm,kaan ocak annelerinin ilk yürüyen bebeklerinden biri..

sağol canım kaan 5 ayındasn beri emeklemeye ve yürümeye çok hevesli bi bebekti...
hafta sonu kahvaltı yarken bi tabağı rahmetli etti kendileri yere vura vura sonunda başardı kırmaı...
şükür bişey olmadı...

masallah kaana.nası oldu bır anlatırmısın.ömerde tek elını bırakıyor bazen ıkısını de bırakıyor ama henuz denge saglayamıyor.sanırım ömerde yuruyecek yakında...

canım tamamen kendisiyle alakalı cesaretleniyor ve yürüyor hepsi bu....
ilk başlarda 1-2 adım atıp hemen oturuyordu şimdi yürüyor ve mesela koltuğun yanına gelince duruyor ve hemen çküyor yavrum...
dün akşam koltuğun yanına geldi ve otururken yanağını vurdu mobilyaa çok ağladı çok
canım ya içim gitti..

len sivri zayıf dediğin bebe 9 kilo ulen boyuda harika bende baya zayıf işi sanıyordum yaaa cık..cık...cık...

julı mehlıka sızın yakınlarınızda duydunuz mu vertıgoyu? Cok mu kotu?

ömer 8900 76cm formunu koruyor mubarek.butun evı gezıyor heryete tırmanıyor tv sehpasının camlarını acıyor,kapatıyor.mutfak dolabını acıp tencere tavalar hoop yere.bul mak karıstırıyor,elbıselerını dagıtıyor besıgını derınlestırdık kı sarkmasın bununda ustune cıkıyor.nazmıye urası anlatınca ömerı anlatıyor sandım varya.aman masallah canı sagolsun hep gözetımımde oluyor bunlar.camasır makınasından korkuyo bıyek hmn aglıyor.alıyorum nasıl sarılıyor sıkı sıkı yavrum

evet ayca yakınımda vertigo olmustu işlerden ...sıksık bas dönmesi vardı....vertigo cok kapsamlı bir hastalık...sadece göz karramasıyla hastalık gecebileceği gibi sürekli bayılarak yataklara dahi düşürebilir de yani kmi hafif kimi şiddetli gecirir .. tabi vertigonun cıkıs nedenide önemli bu konuda seninki yorgunlukmus..
bence 1-2 gün dinlen ve yanında biri olsun..

annemdeym cnm zaten..suan ıyıyım cok sukur sadece psıkolojık her an başım donecek gıbı hıssedyrm

8900 76 cm.cok hareketlı heryere tırmanıyor elb dagıtıyor tv dolabının camlarını acıp kapatıyor gecen muyfak dolabını actı tencere tava hepsı yerde...formunu böyle koruyor mubarek dk yalnız bırakamıyorum

ayça bizim bir tanıdığımızda da vardı baş dönmesi ve bayılma oluyordu,
julinin dediği gibi çıkış nedeni önemli,vertigonun bir çok nedeni var,
önce nedeni araştırılıp ona göre tedavi uygulanması gerekiyor,
seninki yorgunluktansa çok önemli değildir inş. ilaçla çabucak tedavi edilir inş.

juliet ben korkuyorummm inşallah yaramaz olmaz ....
Urasla araba yolculuğu yapmaktan nefret eder oldum 1 dakika durmuyor halen oto koltuğu almadık ana kucağında durmak istemiyor sürekli tepelerde eli orayı burayı tutmak istiyor öne babasına gitmek istiyor yemin ederim her seferinde 1 ton yük taşımış gibi yorgun iniyorum arabadan ve darman duman olmuş halde ((

sivri-aşkitom boya gidiyor sizinkiler herhalde :) uzun olunca gözünüze zayıf görünüyorlar...bizimki az yiyor çok seçiyor 9,5 kg ama boyumuz 72 cm.

ayça geçmiş olsun baş dönmesi çok kötü bişey kulaktan kaynaklanan bişey değilmiydi vertigo benmi yanlış hatırlıyorum...

ev süpürdüm kahvaltı ettirdim nidaya kaka yaptı alt değiştirdik mama yedik uyuduk vegeldim
biraz oturiyim de kalkıp ev silip çamaşır asayım evi topluym malum yarın misafir var

aşkitom başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
ayça geçmiş olsun canım dikkat et geçsin inşallah biraz önce

bizde ailece çürğe çıktık bu ay
nidadada egzama çıktı göz altı kol ve bacaklarda
bende boynuma giden damarlardan biri inceydi mr çektirdim baya inceymiş ne genişletiliyo nede başka çaresi var asprin içecekmişim hergün pıhtılaşma olmasın tıkamasın diye migrenimde coşmuştu zaten antideprasana başlamıştım
eşimde ekim başınlarında fuar vardı oradaydı 10 gün kadar ayakta baya yoruldu ayak parmaklarında uyuşma oldu baş parmağını flan hissetmiyordu dr bel fıtığı olabilir demiş onada birşeyler çekilecek
bakalım onda ne çıkacak

bu arada evet maşallah ya ne kadar uzunlar nida 73. cm
gerçi biz 46 cm doğmuştuk kilo almak eldede boy istediğin gibi uzatamıyosun

kızlar yürüme için zorlamayın ama sevdiği şeyi karşısına koyun o kendi kendine cesaret edecektir
ben bilgiayarı koltuğa koyardım nidayıda 3-4 adım atabileceği şekilde tay tay yaptırrdım dengede dururken adım atmaya çalışarak ilerletti yürümeyi 3 adım güzel mi atıyo 1 adım daha geri

ve neye yürüyüp gittiyse verdim ona alkışladım aferin kızıma dedim her seferinde
öyle güzel anlıyorlarki herşeyi
çok güzel yüürken bazen hiç yürümek istemedi korktu hep tutundu öyle zamanlarda hiç bırakmadım elimden tuttu dolaştı cesaret alınca istediği yerde kendi bıraktı elimi yürüdü

slm kızlar neler yapıyorsunuz giremiyorum nezamandan beri işyerindeki pcde problem vardı evdede yoğunluktan giremiyorum neler yapıyorsunuz? biz oğluşumla h.sonu dr.amcamıza gittik dr.amcamıza öpücükler attık. 10800 gr olmuşuz boyumuzda 75 cm olmuş. ve herşey güzelken iki kulağımızda iltihap olmuş o yüzden sabahları ağlayarak uyanıyor ve devamsız huzursuzmuş kuzum bir haftalık tedavi verdi eger geçmezse kbb gideceğiz.

len sivri zayıf dediğin bebe 9 kilo ulen boyuda harika bende baya zayıf işi sanıyordum yaaa cık..cık...cık...

kızııııııımmmm
9 buçuk aylık 9 kilo çokmu?
boyundan sanırsam zayıf duruyor...

aynen canım aynen girmediği delik kalmadı evde..

annemdeym cnm zaten..suan ıyıyım cok sukur sadece psıkolojık her an başım donecek gıbı hıssedyrm

geçmiş olsun ayçacım

bencede tatlım ya görümcemin torunnu var 12,5 aylık yani yaşını geçti 73 cmmiş 8 kiloymuş ama görsen kaanndan daha tombiş duruyor kilolu duruyo meğer bizim oğlan daha ağırmış ondan..

maşallah maşallah canım

iltihapınız da hemen geçsin inşallah

rüzgar geçmiş olsun canım ailedeki herkese..

kaanaında karşısına koydum sevdiği şeyleri onları almak için yürüdü sonra farketti yürüdüğünü çok mutlu oldu canım oğlum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…