- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Nida, Begüm ve Kaan dimi başka varmıydı???
benim bildiklerim bunlar cnm,başka yok sanırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nida, Begüm ve Kaan dimi başka varmıydı???
gunaydın kızlar..ben suaralar kendımı cok yordum sanırım sureklı bas donmem vardı ama gecıyordu,cumartesı gecmedı acıle gttk serum taktılar kronık yorgunlukmus ınsan yoruldugunu anlamazms vertıgo ymus bas donmesnın adı..suan ılaclarla cok sukur daha ıyıyım..nörolojı doktoruda baktı tekrarlarsa gdcm..bu arada kızlar ece cok sukur emekledı..
ruzgarcım nasılsın nıda nasıl.mehlıkacım domestosu lekenın ustune dok cıtıle at makınaya yenı almıssın gıbı cıkıyor.ama mor kutulu leke cıkarıcı.azıcık elın yanıp acıyacak ama sonuc mukemmel.kömur lekesını dahı cıkardı.sıvrıbıber oglun kac kılo.benımkı de yıyıp?kılo alamayanlardan.çunku gunde 4 5 kere mıçıyor.hemde yemegın hmn ardından
maşaallah cnm,kaan ocak annelerinin ilk yürüyen bebeklerinden biri..
günaydınlar kızlar, iyi haftalar hepinize...
aşkitom Allah rahmet eylesin çokta gençmiş Allah sabır versin yakınlarına...okuduk canım Allah kabul etsin inşallah...
sivri gözün aydın Maşallah Kaan aaaaa bizimki hiç meraklı değil yürümeye
şimdiden bi ton yaramazlık yapıyor yürüyünce ne yapacak tahmin edemiyorumm
Uras çanta boşaltmayı çekmece açıp kıyafetleri çıkarmayı çok seviyor portmantodan ayakkabı terlik çıkartmayıda ...cuma günüde mutfağa girip dolaptaki salça kavanozunu çıkartmaya çalışmış annem telefona gittiği anda güm ses kocaman cam kavanoz paramparça çok şükür ki kendine bişey olmamış Allah korumuşşş
masallah kaana.nası oldu bır anlatırmısın.ömerde tek elını bırakıyor bazen ıkısını de bırakıyor ama henuz denge saglayamıyor.sanırım ömerde yuruyecek yakında...
len sivri zayıf dediğin bebe 9 kilo ulen boyuda harika bende baya zayıf işi sanıyordum yaaa cık..cık...cık...
ömer 8900 76cm formunu koruyor mubarek.butun evı gezıyor heryete tırmanıyor tv sehpasının camlarını acıyor,kapatıyor.mutfak dolabını acıp tencere tavalar hoop yere.bul mak karıstırıyor,elbıselerını dagıtıyor besıgını derınlestırdık kı sarkmasın bununda ustune cıkıyor.nazmıye urası anlatınca ömerı anlatıyor sandım varya.aman masallah canı sagolsun hep gözetımımde oluyor bunlar.camasır makınasından korkuyo bıyek hmn aglıyor.alıyorum nasıl sarılıyor sıkı sıkı yavrum
annemdeym cnm zaten..suan ıyıyım cok sukur sadece psıkolojık her an başım donecek gıbı hıssedyrm
juliet ben korkuyorummm inşallah yaramaz olmaz ....
Urasla araba yolculuğu yapmaktan nefret eder oldum 1 dakika durmuyor halen oto koltuğu almadık ana kucağında durmak istemiyor sürekli tepelerde eli orayı burayı tutmak istiyor öne babasına gitmek istiyor yemin ederim her seferinde 1 ton yük taşımış gibi yorgun iniyorum arabadan ve darman duman olmuş halde ((
sivri-aşkitom boya gidiyor sizinkiler herhalde :) uzun olunca gözünüze zayıf görünüyorlar...bizimki az yiyor çok seçiyor 9,5 kg ama boyumuz 72 cm.
ayça geçmiş olsun baş dönmesi çok kötü bişey kulaktan kaynaklanan bişey değilmiydi vertigo benmi yanlış hatırlıyorum...
slm kızlar neler yapıyorsunuz giremiyorum nezamandan beri işyerindeki pcde problem vardı evdede yoğunluktan giremiyorum neler yapıyorsunuz? biz oğluşumla h.sonu dr.amcamıza gittik dr.amcamıza öpücükler attık. 10800 gr olmuşuz boyumuzda 75 cm olmuş. ve herşey güzelken iki kulağımızda iltihap olmuş o yüzden sabahları ağlayarak uyanıyor ve devamsız huzursuzmuş kuzum bir haftalık tedavi verdi eger geçmezse kbb gideceğiz.