2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi tatiller kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
oferta benmde kışık hiç pantolon yok almam lazım

ya ben hala işten çıkamadım kafayı yemek üzereyim birazdan.offf ya cumartesi tam gün çalışılırmı ya.zaten yarım gün bile saçma geliyorda.hala işten çıkmak için 15 dk var.oğlumu çok özledim ben.

Merhaba
Oncelikle, katilan emegi gecen 1 oy dahi verip bize 6 da 6 birincilige tasiyan herkese tesekkur ederim. Tamam hepinize cok tesekkur ederim amaaaaa gunun en guzel hediyesi neydi biliyormuydunuz ? Kimin kizi tam bilemiyorum zira isim hafizam pek iyi degil bir arkadasimizin kizinin yaptigi renkli makarnaladan olan bileklikler ve onun uzerinde ki not. Rica etsem o notu burada paylasabilir mi ? Gunun en guzel ozeti o sozlerdeydi. Inanin hepinize cok tesekkur ederim....

Gelelim gunun enstantenelerine beni sitede bogacak sinire sahip olan arkadaslarin ama lutfen dedigimde bize hak vermelerine bayildim, Ocak anneleri hepinizi cok seviyorum, 15 li mapisdaslar mi ne onlarda hemen hemen tam kadro oradaydi. Taaa Eskisehir'den kalkip gelen Kalliste'ye(2. kez geldi) Amonra'ya (anladin sen, migdemdeler su anda), aramizda olamayan you_know'a tek tek isim vermekte istemiyorum. Isim unutursam uzulurum o yuzden 160.000 kisiye tesekkur ediyorum. Bize (Curly ve Ben) ozel tesekkur edilmesse sevinirim bizler sadece araciyiz, emek sizin emeginiz esas biz tum kadinlarimiza tesekkur ediyoruz.

Bunlara Ek olarak

OHM-09 DİŞFIRÇASI 0-2 GENERIC COLGATE Ağız Bakım 36 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 360 MED. COLGATE Ağız Bakım 30 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 360 SOFT COLGATE Ağız Bakım 91 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 6+ GENERIC COLGATE Ağız Bakım 12 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI DEEPCL.MED COLGATE Ağız Bakım 26 Adet
OHM-09 LOONTUN 75ML COLGATE Ağız Bakım 38 Adet
OHM-09 PLAX OVERNGHT 250ML COLGATE Ağız Bakım 41 Adet
OHM-09 PLAX SEN. 250ML COLGATE Ağız Bakım 29 Adet
OHM-09 TOTAL +W 125ML COLGATE Ağız Bakım 49 Adet
OHM-09 TOTAL PRO 125ML COLGATE Ağız Bakım 20 Adet
PROTEX ULTRA SIVI SABUN 750ML COLGATE Protex 64 Adet

Urunler Darulaceze yonetime teslim edilip ilgili makbuz alinmistir.

Urunleri secerken bize cok yardimci olan Beymen Clup calislanlarina'da tesekkur ederiz.

Not : Cok fotograf cekemedim zira malum kisinin(anladiniz siz onu) tum uyarilarina ragmen colgate kolilerini tasirken malesef cok terledim uzerimi degistirmedim ve 30 dakika icinde boynum tutuldu, cok agrim vardi hala da var.

SİTE SAHİBİNİN dünki darulaceze buluşmasında bizocak annelerine teşekkürü..katılanarkadaşalra teşekkürler..

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik-10.html

Son düzenleme:
12 ay icinde Ocak ayi anneleri, hele ki oyun gruplari inanin bugun gurur duydun sayenizde....

En ozel annelerim Ocak anneleri ....

herkese günaydın

akşam rüyamda
tutkunun utkusu, chilekin demiri, rengarenginkin ipeği ve mehlikanın berili sahillede yürüyorlardı
baya acık kalmıs benimki

mehlika kızını bence de aç bırakma..az yediği halde kilo alıyorsa mutlaka altında başka bi sorun vardır.bence sen kızını hastaneye götürüp hormon tahlili filan yaptır.zaten drunuz da hastaneyi önermişti yanlış hatırlamıyorsam.metabolizması yavaş da çalışıyo olabilir..benim oğlum öyleydi az yer ama çok kilo alırdı..metabolizması hala yavaş..hemen kilo alır.Allahtan spor yapıyor da veriyor kilosunu.belki yürümeye başlayınca düzelir...ama gene de bi dr a götür de aklında soru işareti kalmasın derim ben.varsa bi sorun düzeltirler merak etme...

esra hayırlı olsun araban..güle güle kullan..

bugun eltımın babası vefat ettı boluda calısıyordu aılesı samsunda.daha 46 yasında kalp krızınden öldu.arkadaslarıyla otururken fenalasmıs amb gelmıs hastaneye kaldırılmıs ama kurtarılamamış.eltıme soylıyemedık hasta dedık.boluya varmıstır su saatlerde ogrendı.kalaabalıgı gorunce anlar ztn dedım ben,soyleyemedık.cok uzuldum allah rahmet eylesın.tanıdıgım kadarııyla sakın ıbır ınsandı.canlarım lutfen bırer fatıha okurmusunuz.tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…