Merhaba
Oncelikle, katilan emegi gecen 1 oy dahi verip bize 6 da 6 birincilige tasiyan herkese tesekkur ederim. Tamam hepinize cok tesekkur ederim amaaaaa gunun en guzel hediyesi neydi biliyormuydunuz ? Kimin kizi tam bilemiyorum zira isim hafizam pek iyi degil bir arkadasimizin kizinin yaptigi renkli makarnaladan olan bileklikler ve onun uzerinde ki not. Rica etsem o notu burada paylasabilir mi ? Gunun en guzel ozeti o sozlerdeydi. Inanin hepinize cok tesekkur ederim....
Gelelim gunun enstantenelerine beni sitede bogacak sinire sahip olan arkadaslarin ama lutfen dedigimde bize hak vermelerine bayildim,
Ocak anneleri hepinizi cok seviyorum, 15 li mapisdaslar mi ne onlarda hemen hemen tam kadro oradaydi. Taaa Eskisehir'den kalkip gelen Kalliste'ye(2. kez geldi) Amonra'ya (anladin sen, migdemdeler su anda), aramizda olamayan you_know'a tek tek isim vermekte istemiyorum. Isim unutursam uzulurum o yuzden 160.000 kisiye tesekkur ediyorum. Bize (Curly ve Ben) ozel tesekkur edilmesse sevinirim bizler sadece araciyiz, emek sizin emeginiz esas biz tum kadinlarimiza tesekkur ediyoruz.
Bunlara Ek olarak
OHM-09 DİŞFIRÇASI 0-2 GENERIC COLGATE Ağız Bakım 36 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 360 MED. COLGATE Ağız Bakım 30 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 360 SOFT COLGATE Ağız Bakım 91 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 6+ GENERIC COLGATE Ağız Bakım 12 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI DEEPCL.MED COLGATE Ağız Bakım 26 Adet
OHM-09 LOONTUN 75ML COLGATE Ağız Bakım 38 Adet
OHM-09 PLAX OVERNGHT 250ML COLGATE Ağız Bakım 41 Adet
OHM-09 PLAX SEN. 250ML COLGATE Ağız Bakım 29 Adet
OHM-09 TOTAL +W 125ML COLGATE Ağız Bakım 49 Adet
OHM-09 TOTAL PRO 125ML COLGATE Ağız Bakım 20 Adet
PROTEX ULTRA SIVI SABUN 750ML COLGATE Protex 64 Adet
Urunler Darulaceze yonetime teslim edilip ilgili makbuz alinmistir.
Urunleri secerken bize cok yardimci olan Beymen Clup calislanlarina'da tesekkur ederiz.
Not : Cok fotograf cekemedim zira malum kisinin(anladiniz siz onu) tum uyarilarina ragmen colgate kolilerini tasirken malesef cok terledim uzerimi degistirmedim ve 30 dakika icinde boynum tutuldu, cok agrim vardi hala da var.
SİTE SAHİBİNİN dünki darulaceze buluşmasında bizocak annelerine teşekkürü..katılanarkadaşalra teşekkürler..
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik-10.html