Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi tatiller kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
oferta benmde kışık hiç pantolon yok almam lazım
slm kızlar naber[/QUOTE
iyiyiz canım sen nasılsın nidacım nasıl
12 ay icinde Ocak ayi anneleri, hele ki oyun gruplari inanin bugun gurur duydun sayenizde....
En ozel annelerim Ocak anneleri ....
mehlika kızını bence de aç bırakma..az yediği halde kilo alıyorsa mutlaka altında başka bi sorun vardır.bence sen kızını hastaneye götürüp hormon tahlili filan yaptır.zaten drunuz da hastaneyi önermişti yanlış hatırlamıyorsam.metabolizması yavaş da çalışıyo olabilir..benim oğlum öyleydi az yer ama çok kilo alırdı..metabolizması hala yavaş..hemen kilo alır.Allahtan spor yapıyor da veriyor kilosunu.belki yürümeye başlayınca düzelir...ama gene de bi dr a götür de aklında soru işareti kalmasın derim ben.varsa bi sorun düzeltirler merak etme...kızlar 2 aydır deliksiz 3 saat uyku uyuyamadım,hep uykusuz hep uykusuz:95:
1 ay diş sıkıntısı son 1 aydır da açlık ve gaz:97:
artık akşam yatmadan muhallebi yedirecem,
çocuk resmen aç kalıyor yedikleri sabah 125 mg( meyve püresi+labne ve bazen yumurta sarısı)
öğlen çorba yediği kadar yarım kase kadar yiyor nadiren bitirdiği oluyor..
öğleden sonra 100 ml yoğurt
akşam bişey yemiyor,
akşam ya muhallebi verecem ya da ona uygun çorba varsa onu yedirecem,
sabah ta meyve püresinden tiksinmiş yemiyormuş günlerdir,sabah bebe bisküvili bulamaç kahvaltı yicek,
hatta dün bulamaç kahvaltı vermişler hepsini yemiş,
kreşe bisküvi ve labne getirdim onlar taze taze hazırlayıp yedirecekler..
çocuk açlıktan gece memeye saldırıyor,
saatte ,en fazla 2 saatte bir meme,bana da yazık yaa,
hem o uykusuz kalıyor hem ben,
gece pışpışlayıp yatırmaya çalışıyorum ağlıyor memmem diyor..
sık emdiğinden de daha çok gaz oluyor:83:
kilo alıyorsa alıyor napim,gündüz karnını iyice doyuracam artık:95::95:
artık burama kadar geldi gözümü zor açıyom uykusuzluktan ya,göz kapaklarımın üstünde bir ağırlık hissediyorum,
ağlıcam şuan nerdeyse:84::84:
esra hayırlı olsun araban..güle güle kullan..mehlika kızını bence de aç bırakma..az yediği halde kilo alıyorsa mutlaka altında başka bi sorun vardır.bence sen kızını hastaneye götürüp hormon tahlili filan yaptır.zaten drunuz da hastaneyi önermişti yanlış hatırlamıyorsam.metabolizması yavaş da çalışıyo olabilir..benim oğlum öyleydi az yer ama çok kilo alırdı..metabolizması hala yavaş..hemen kilo alır.Allahtan spor yapıyor da veriyor kilosunu.belki yürümeye başlayınca düzelir...ama gene de bi dr a götür de aklında soru işareti kalmasın derim ben.varsa bi sorun düzeltirler merak etme...