kızlar kaan artık biz çağırmadan ve uğraşmadan kendi kendine cesaretlenip yürüyor ama 5-6 adım atıp gülünce heyecanlanıyor ve hemen oturuyor
maşallah yürüyen bebeklere..darısı bizlere...aşkitom sen nete nasıl giriyosun bağlandımı
maşallah begüme aferinnnn
hem benim kızımda yrüyor onu unuymayın
ben araba kullanıyorumda eşimden kalmıyorki bana
canım üzülme..Allah hayırlı şifalar versin inşallah...moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.
rtapunzel büyük ihtimalle alerjik durumdur..benim oğlum da fiziksel aktiviteden sonra daha çok öksürürdü..bricanyl şurup ve zaditen şurup iyileştirmişti oğlumu...geçmiş olsun ve dr a mutlaka söyle hızla emekledikten sonra öksürüğünün arttığını...alerji deyip de geçmemek lazım..aslında çok önemli...geçmiş olsun inşallah sorunsuz çabucak oldu bitti maşallah dersiniz....
benimde canım sıkkın yaaaa 1 ay oldu halen öksürük geçmedi peditus, antibiyotik şurup, balgam sökücü şurup hiç biri fayda etmedi birde bunun üzerine 2 gündür kabardı Uras, az önce aradım evi annem diyorki iyice arttı oturduğum yerden dr.la konuştum atlayıp gidemiyorum ne biçim iş bu yaaaa
anlattım oluşumunu allerji diyor dr. kereviz yapabilirmiş damla kullanacakmışız çocuk ilaç manyağı olacakkk şimdiden
ben 8 tahıllı ballının içine 2 çay kaşığı pekmez katıyorum..bazen de milupa muhallebi mamalarının içine 1-2 bebe bisküvisi atıyorum bi de mamaları daha sulu hazırlamaya gayret ediyorum..daha severek yiyor öyle olunca...maşallah kızınabenimki de aşağı yukarı aynı yiyor ama ayda 200 gr.dan fazla alamıyor üzülüyorum ben de kilo alamıyor diye.
uykusuzluk bizde de var, yaklaşık bir aydır gecede 10 kere falan uyanıyordur zaten sabah da 5.30-6 gibi ayaktayız. gece mama da almıyor, acıktığı için de uyanmıyor muhtemelen belki de yine dişi geliyodur.hatta gündüz de almıyor. mamadan kastım biberon maması, tavsiyeniz var mı nasıl sevdirebilirim?
bu arada belimde hafif hafif ağrılar var, umarım hamile değilimdir daha geçmedi günüm ama bakalım ne olacak :26: 2.bebeği istiyorum ama 3-4 aya daha ihtiyacım var,hayırlısı olsun...
geçmiş olsun cnm,inş. ameliyat çok kolay ve güzel geçer kuzey kısa sürede iyileşir..moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.
geçmiş olsun cnm...geçmiş olsun inşallah sorunsuz çabucak oldu bitti maşallah dersiniz....
benimde canım sıkkın yaaaa 1 ay oldu halen öksürük geçmedi peditus, antibiyotik şurup, balgam sökücü şurup hiç biri fayda etmedi birde bunun üzerine 2 gündür kabardı Uras, az önce aradım evi annem diyorki iyice arttı oturduğum yerden dr.la konuştum atlayıp gidemiyorum ne biçim iş bu yaaaa
anlattım oluşumunu allerji diyor dr. kereviz yapabilirmiş damla kullanacakmışız çocuk ilaç manyağı olacakkk şimdiden
Tamam canım sıkma canınıcanım çok teşekkür ederim çok.
40-50 dk süren bir operasyon çok zor değildir umarım bilmiyorum doktor çokta anlatıp sizi üzmek germek istemiyorum diyor ameliyat bitsin herşeyi konuşacakmışız o güne kadar düşünmemeye çalış dedi.cerrahpaşa çocuk cerrahisinde olacak ben sana özelden yazarım telefonumu görüşürüz canım
ecrin nasılda unutmuyosun kızOFERTA çok geçmiş olsun,inmemiş testis çok zor bir ameliyat degil arkadaşımın oğluda oldu 1 yaşında falandı erken farkedilmesi bence çok daha iyi ileride allah korusun daha kötü sonuçlar dogurmasındansa,
sünnet zaten basit bezli bebek sonuçta daha kolaydır emin ol kendini boşuna üzme kasma neler var neler bunlar deve de kulak inan..rabbim şifa versin,yardımcı olacabileceğmiz birşey varsa lütfen söyle..
RAPUNZEL sizede geçmiş olsun umarımbir an önce düzelir..
SİNEMİS buğlemin ayağında bir sorun var demiştin parmağında çokküçükken ne oıldu sen götürdünmü tekrar???
]günaydın arkadaşlar..
geçmiş olsun cnm,inş. ameliyat çok kolay ve güzel geçer kuzey kısa sürede iyileşir..
geçmiş olsun cnm...
moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.
günaydın kızlar,
sinemis nezamandır aklımda yazacağım bir türlü soramadım bazen gece yatınca aklıma geliyorduo derece yani..
mehlika canım sen yatmadan 2 saat önce ona çorba yedir,muhallabi daha çok kilo yapar,bizim dr öğlen akşam çorba diyor..yazık açbırakma inan yürümeye başlayınca gidecektir kilosu çok takılma,arkaşımın 2 kızıda hep 13 14 kiloydu tosun gibi yürümeye başladılar şimdi zayıflar merak etme...sende boşuna uykusuz kalma ama emzirdiğin sürece gece çok uyanacaktır emmek için..abimin eşi 2 yaşına emzirdi gece uykuları düzenli degildi emiyordu,emen çocuk öyle olur..düzen bekleleme çok:)
ohh keyife bak maşşlh sana ecrin bimde ne yapcaksnuykum var yaaa bim'e gitcem diye erken uyandım,benim ki hala uyuyor bende kahvemi içiyorum.....