2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

OFERTA çok geçmiş olsun,inmemiş testis çok zor bir ameliyat degil arkadaşımın oğluda oldu 1 yaşında falandı erken farkedilmesi bence çok daha iyi ileride allah korusun daha kötü sonuçlar dogurmasındansa,
sünnet zaten basit bezli bebek sonuçta daha kolaydır emin ol kendini boşuna üzme kasma neler var neler bunlar deve de kulak inan..rabbim şifa versin,yardımcı olacabileceğmiz birşey varsa lütfen söyle..
RAPUNZEL sizede geçmiş olsun umarımbir an önce düzelir..
SİNEMİS buğlemin ayağında bir sorun var demiştin parmağında çokküçükken ne oıldu sen götürdünmü tekrar???

Son düzenleme:
ıyım ecrın cnm sen nasılsın
gunduz ömerle gırmek pek mumkun olmuyor
uyursa eger evı topluyorum
anca gecelerı gelebılıyorum

bende kendıme 1 saat verdım
sabah erken kalkıcam
hala23 dk var
dıscıye gıttınmı sen

evet gittim çok sağlammış dişlerim..sorun yok dedi..bende yatayım canım.iyi geceler...

kızlar kaan artık biz çağırmadan ve uğraşmadan kendi kendine cesaretlenip yürüyor ama 5-6 adım atıp gülünce heyecanlanıyor ve hemen oturuyor

aşkitom sen nete nasıl giriyosun bağlandımı
maşallah begüme aferinnnn
hem benim kızımda yrüyor onu unuymayın

ben araba kullanıyorumda eşimden kalmıyorki bana
maşallah yürüyen bebeklere..darısı bizlere...
canım üzülme..Allah hayırlı şifalar versin inşallah...
rtapunzel büyük ihtimalle alerjik durumdur..benim oğlum da fiziksel aktiviteden sonra daha çok öksürürdü..bricanyl şurup ve zaditen şurup iyileştirmişti oğlumu...geçmiş olsun ve dr a mutlaka söyle hızla emekledikten sonra öksürüğünün arttığını...alerji deyip de geçmemek lazım..aslında çok önemli...

ben 8 tahıllı ballının içine 2 çay kaşığı pekmez katıyorum..bazen de milupa muhallebi mamalarının içine 1-2 bebe bisküvisi atıyorum bi de mamaları daha sulu hazırlamaya gayret ediyorum..daha severek yiyor öyle olunca...
benimki de gece mama yemiyor hiç ve sabaha kadar çok sık uyanıyor su içip tekrar yatıyor...ve de günde 3-4 kez kaka yapıyor sanırım metabolizması çok hızlı çalışıyor ve de sanırım daha sindirim sistemimia pek oturması.kakasında verdiğim yiyecekler aynen çıkıyor bazen...
böyle böyle büyüyecekler işte canım...her bebeğin huyu, tüyü, gelişimi farklı...
demek sen de bebek istiyorsun...hayırlısı olsun hakkında canım..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar..
geçmiş olsun cnm,inş. ameliyat çok kolay ve güzel geçer kuzey kısa sürede iyileşir..
geçmiş olsun cnm...

kızlar 2 aydır deliksiz 3 saat uyku uyuyamadım,hep uykusuz hep uykusuz:95:
1 ay diş sıkıntısı son 1 aydır da açlık ve gaz:97:
artık akşam yatmadan muhallebi yedirecem,
çocuk resmen aç kalıyor yedikleri sabah 125 mg( meyve püresi+labne ve bazen yumurta sarısı)
öğlen çorba yediği kadar yarım kase kadar yiyor nadiren bitirdiği oluyor..
öğleden sonra 100 ml yoğurt
akşam bişey yemiyor,
akşam ya muhallebi verecem ya da ona uygun çorba varsa onu yedirecem,
sabah ta meyve püresinden tiksinmiş yemiyormuş günlerdir,sabah bebe bisküvili bulamaç kahvaltı yicek,
hatta dün bulamaç kahvaltı vermişler hepsini yemiş,
kreşe bisküvi ve labne getirdim onlar taze taze hazırlayıp yedirecekler..
çocuk açlıktan gece memeye saldırıyor,
saatte ,en fazla 2 saatte bir meme,bana da yazık yaa,
hem o uykusuz kalıyor hem ben,
gece pışpışlayıp yatırmaya çalışıyorum ağlıyor memmem diyor..
sık emdiğinden de daha çok gaz oluyor:83:
kilo alıyorsa alıyor napim,gündüz karnını iyice doyuracam artık:95::95:
artık burama kadar geldi gözümü zor açıyom uykusuzluktan ya,göz kapaklarımın üstünde bir ağırlık hissediyorum,
ağlıcam şuan nerdeyse:84::84:

Tamam canım sıkma canını
herşey düzeleck sen iyi olki
kuzeyde iyi olsun annesi

ecrin nasılda unutmuyosun kız
teşekkürler hatrlayıp sorduğun için
götrdük geçen ay bastıkça düzeliyor
3 ay sonra yine gideceğiz herhangi bi operasyona gerek yok dedi
sağ ayak baş parmağı diğernn üstündeydiye bayağı düzeldi
kendi bebek psikolojisyle katlıyormuş
şükür alçı felan vs hiçbişeye gerek yok dedi
ama kontrol altında olcak
%80 düzeldi

]günaydın arkadaşlar..

geçmiş olsun cnm,inş. ameliyat çok kolay ve güzel geçer kuzey kısa sürede iyileşir..

geçmiş olsun cnm...

günaydın mehlika
sen gece yatmadan berili güzelce doyur
uykuuszluk çok kötü
ben uykumu almazsam dünyam yıkılıyor vallaha
iyice doyur belki daha iyi uyur

canım çok geçmiş olsun. kolayca atlatın inşallah.

günaydın kızlar,
sinemis nezamandır aklımda yazacağım bir türlü soramadım bazen gece yatınca aklıma geliyorduo derece yani..
mehlika canım sen yatmadan 2 saat önce ona çorba yedir,muhallabi daha çok kilo yapar,bizim dr öğlen akşam çorba diyor..yazık açbırakma inan yürümeye başlayınca gidecektir kilosu çok takılma,arkaşımın 2 kızıda hep 13 14 kiloydu tosun gibi yürümeye başladılar şimdi zayıflar merak etme...sende boşuna uykusuz kalma ama emzirdiğin sürece gece çok uyanacaktır emmek için..abimin eşi 2 yaşına emzirdi gece uykuları düzenli degildi emiyordu,emen çocuk öyle olur..düzen bekleleme çok:)

herkese günaydın
mehlikacım dene bakalım insallah cözüm olur zira ben gecen akşam bi kase muhallebi bi küçük kavanoz meyve püresi yedirdim yine kalktı yine kalktı su ilede kanmıyor illa süt olacak..kalk ısıt biberon kaynat süt fazla ısınır soğutmaya calıs...yinede iyi yönden bak acıp emziriyon sadece

uykum var yaaa bim'e gitcem diye erken uyandım,benim ki hala uyuyor bende kahvemi içiyorum.....

sağol canım teşkkürler düşündüğün için
uykum var yaaa bim'e gitcem diye erken uyandım,benim ki hala uyuyor bende kahvemi içiyorum.....
ohh keyife bak maşşlh sana ecrin bimde ne yapcaksn
ne gelmiş indirm mi var

günaydın kızlar...
nasılsınız....
oferta üzülme cnm...çabucak iyileşir...o ameliyat çok basit bnm kuzenimde olmuştu...2 yaşında falandı...sıkma kendini
feyza evet ya buğlemin parmağı bnmde geçen aklıma gelmişti şimdi ecrin söyleyince yeniden aklıma geldi..iyileşmesine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…