günaydın kızlar...
nasılsınız....
oferta üzülme cnm...çabucak iyileşir...o ameliyat çok basit bnm kuzenimde olmuştu...2 yaşında falandı...sıkma kendini
feyza evet ya buğlemin parmağı bnmde geçen aklıma gelmişti şimdi ecrin söyleyince yeniden aklıma geldi..iyileşmesine sevindim
herkese günaydın
mehlikacım dene bakalım insallah cözüm olur zira ben gecen akşam bi kase muhallebi bi küçük kavanoz meyve püresi yedirdim yine kalktı yine kalktı su ilede kanmıyor illa süt olacak..kalk ısıt biberon kaynat süt fazla ısınır soğutmaya calıs...yinede iyi yönden bak acıp emziriyon sadece
sinemis güral porselen günlük 24 parça yemek takımı gelmişti 45 lira onu aldım yazlığa götürcem piyada 70 80 liraydı tesadüf gördüm ürünleri..kızıma bebek aldım,zencefil zerdeçal kabuk tarçın gelmişti onları aldım:)
çatal kaşık takımı var 30 parça 35lira terlik vs vardı:)))
sinemis güral porselen günlük 24 parça yemek takımı gelmişti 45 lira onu aldım yazlığa götürcem piyada 70 80 liraydı tesadüf gördüm ürünleri..kızıma bebek aldım,zencefil zerdeçal kabuk tarçın gelmişti onları aldım:)
çatal kaşık takımı var 30 parça 35lira terlik vs vardı:)))
gri olanı aldım ben sinemisçok begendim açıkcası porselenini bukadar iyi beklemiyordum..realde de fincanları vardı onu aldım mı işimi görür artık..
sağol ayçacım iyişti çok korkmuştum
tahlil felan hep yaptrdık şükür iyi
düzelir dedi %80 düzeldi ayakkabı giyiyo yani
sen ne yapıysun canım .fıstık nasıl ?
ayça bim kapımda gelip geçerken görüyorum birde bim' topiği varona bakıyorum sürekli
iyiyim valla ne yapayım uğraşıyorum eceyle vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...
bazen çok yoruluyorum yaaa...zaten ev işi hiç ama hiç bitmiyorsinir oluyorum
ayça nasılsın canım ece nasıl?varmı uykusuzluk?
randevu alınmış müdürle görüşülmüş sanırım..