2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sinemis güral porselen günlük 24 parça yemek takımı gelmişti 45 lira onu aldım yazlığa götürcem piyada 70 80 liraydı tesadüf gördüm ürünleri..kızıma bebek aldım,zencefil zerdeçal kabuk tarçın gelmişti onları aldım:)
çatal kaşık takımı var 30 parça 35lira terlik vs vardı:)))

günaydın kızlar...:KK71:
nasılsınız....
oferta üzülme cnm...çabucak iyileşir...o ameliyat çok basit bnm kuzenimde olmuştu...2 yaşında falandı...sıkma kendini:KK34:
feyza evet ya buğlemin parmağı bnmde geçen aklıma gelmişti şimdi ecrin söyleyince yeniden aklıma geldi..iyileşmesine sevindim:nazar::emir_bebek:

sağol ayçacım iyişti çok korkmuştum
tahlil felan hep yaptrdık şükür iyi
düzelir dedi %80 düzeldi ayakkabı giyiyo yani
sen ne yapıysun canım .fıstık nasıl ?

ecrin zaten tamamen düzene girmesini beklemiyorum,
3 kez kalksa razıyım,ama saatte bir kalkınca hiç uykumu alamıyorum,
akşam çorba ya da muhallebi yedirecem artık..

hı bu arada darulacezeye ziyarete geleceksiniz ya dilekçe yazdınız mı?
10 kişiden fazla kişi geldiğinde önceden dilekçe yazıp randevü alması gerekiyor..

herkese günaydın
mehlikacım dene bakalım insallah cözüm olur zira ben gecen akşam bi kase muhallebi bi küçük kavanoz meyve püresi yedirdim yine kalktı yine kalktı su ilede kanmıyor illa süt olacak..kalk ısıt biberon kaynat süt fazla ısınır soğutmaya calıs...yinede iyi yönden bak acıp emziriyon sadece :KK1:

cnm sen ne sütü veriyorsun normal sümü devam sütü mü?...bende daha geçmedim ya yavaş yavaş geçim diyorum...markete gidecem bugün gitmişken alayım...

sinemis güral porselen günlük 24 parça yemek takımı gelmişti 45 lira onu aldım yazlığa götürcem piyada 70 80 liraydı tesadüf gördüm ürünleri..kızıma bebek aldım,zencefil zerdeçal kabuk tarçın gelmişti onları aldım:)

benim arka aptrman altında var
bende çıkıcam eve gitcem birazdan uğrayı bi bakıym
gündelik yok benimde aslında almak istyorum
bnde bakıyım ama kartta eşimde

ayça nasılsın canım ece nasıl?varmı uykusuzluk?
randevu alınmış müdürle görüşülmüş sanırım..

gri olanı aldım ben sinemisçok begendim açıkcası porselenini bukadar iyi beklemiyordum..realde de fincanları vardı onu aldım mı işimi görür artık..

ay ne güzel ya maşallah ecrin herşeyden her yerden haberin var...:KK9: hamarat hatunsun zaten maşallah sana her şeyi iyi idare ediyorsun:nazar::92:

gri olanı aldım ben sinemisçok begendim açıkcası porselenini bukadar iyi beklemiyordum..realde de fincanları vardı onu aldım mı işimi görür artık..

benim eski firmamda almamıştım o zman satılıyordu kütahya pors.
almadım deli gb ne kadr ucuza geliyordu
evlenrken alırım dedim
hala alacağım
tabaklarım var ama tam takım olsun istyorum

ayça bim kapımda gelip geçerken görüyorum birde bim' topiği var:KK9: ona bakıyorum sürekli:KK9:

sinemis benimde takım takıntım var herşey takım olacak tek birşey kullanamıyorum pek...

sağol ayçacım iyişti çok korkmuştum
tahlil felan hep yaptrdık şükür iyi
düzelir dedi %80 düzeldi ayakkabı giyiyo yani
sen ne yapıysun canım .fıstık nasıl ?

iyiyim valla ne yapayım uğraşıyorum eceyle vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...:KK4:
bazen çok yoruluyorum yaaa...zaten ev işi hiç ama hiç bitmiyor:KK4: sinir oluyorum :KK15:

alıntı yaptığında simgeler kısmında daha fazlası var ordada çok güzel simgeler koymuşlar

gözümü açamıyorum birkahve daha yapayım 3'ü bir aradam bitmiş olan göndersin:)

günaydın kızlar nasılsınız
ecrin bende bime gideceğim demiri bekliyorum çok erken kalktı biraz kahvaltı yaptı emdi uyudu uyansın çıkalım havada çok güzel
oferta canım geçmiş olsun hiç üzülme benim kuzenimin bebeğindede var ameliyetı çok basitmiş üzme kendini inş.ağrısız sızısız atlatacak kuzey

iyiyim valla ne yapayım uğraşıyorum eceyle vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...:KK4:
bazen çok yoruluyorum yaaa...zaten ev işi hiç ama hiç bitmiyor:KK4: sinir oluyorum :KK15:

ayça ya biz ne yapalım hem iş yerinde çalış:126:
hemde evde iş güç
vallahi çalışanlar olarak yrulyoruz
sen şimdi bugün yapmasanda kimse sana kızmaz
yada yapmak zorunda olmazsın ama biz iş yerinde yapmak zorundayız örneğin
ece ne yapıyor

X