cnm temiz gez sora elalem pasakluu demesin:86::76:günaydın kızlarr
ecrin ben gelmeyi isterim çok pis gezesim var:)
haklısın cnm:96:ya kızlar sızın kg lar nedurumda
ben hala 72kg bı donemedım eskı halıme
64 olsam tamamdı
mehlıka
tamam kendının bakması cok guzel her halıne sahıt oluyorsun
ama bnm ömer ısterse uyur ısterse yer pozısyonunda oldugu ıcın ve çok aglayan bır bebek oldugu ıcın
inan ınsan arada bır nefes almak ıstıyor.
2 saatlıgıne bıle olsa
cunku artık arabasındada durmuyor dusecek dıye korkuyorum
yürü cnm kim tutar seniehliyetim var ama pratiğim yok. eşimde transporter var, onu bazen sürüyoum yazlık ta ama oda bununla alışma, yüksek araba sonra norbal arabada zorlanırsın diyor.
yok valla olmuyor, ben israr edicem eşime bu konuda bakalım admacağız daha yeni işini oturtamadı aslında. ama benim birikmiş biraz param var. bakalım inşallah alıcam bi tane.
maşaallah kaana cnm,yakında yürürkızlar kaan artık biz çağırmadan ve uğraşmadan kendi kendine cesaretlenip yürüyor ama 5-6 adım atıp gülünce heyecanlanıyor ve hemen oturuyor
aaaa maşaallah,çok erken yürümüş,begüm hızlı çıktıilk yürüyen bebeğimiz begüm oldu maşallah ona.9 ay 5 günlük yürüdü ciddi manada yürüyormuş şimdi...
maşaallah nidaya cnm,artık yürüyor demektir,odalar arası geziyormuşaşkitom sen nete nasıl giriyosun bağlandımı
maşallah begüme aferinnnn
hem benim kızımda yrüyor onu unuymayın
ben araba kullanıyorumda eşimden kalmıyorki bana
cnm üzülme emeklemeden yürücek demekki..kızlar maşallah sizin bebişlere...sizinkiler yürüyor daha bnm küçük hanım emeklemiyor bile
off yaaaa ancak yerde sürünüyor öyle gidiyor....ama dün biraz emekledi gibi sürünerekte olsa....
bu arada günaydın herkese...:81:
cnm günde 2-3 isal sayılmaz ,muz,patates haşlaması falan yedir,düzelir inş..bu arada kızlar ece ishal oldu biraz...ama günde 2 3 kere yapıyor.
hoşgeldin cnm,tombalağa yakıştı mı şimdi korkaklık:89:selam kızlar..uğrayamadım ne zamandır ne var ne yok.
utkuda ağlayan bi bebek çocuk gördümü çıldırıyo kafayı yiyo..ağlamaktan içi dışına çıkıyo yavrumun ya..her sese her halta korkuyo napcam bu çocukla bilmiyorum..dr una sorcam ama korkuyo yani adam napsın:18:
cnm dur hemen kötü düşünme,rahim duvarının kalın olması kanserin belirtilerinden miş
ufff nasıl kilo vericem ben
ay canım ya, 40 lı bebek gibi oldu, ben de dişten olduğunu düşünüyorum. en kısa zamanda geçmesini umud ediyorum.
siz de bayaaa bi erkencisiniz yaw. ne kadar erken kalkmışsınız
hakocum nasılsın...
oo bebişler yürümeye bile basladı..melisa hanım otursun:84: tay tay bilem yok :97:
maşaallah kuzeye cnmkuzey dün babasına ilk defa bi adım attı inanamadık çığlık çığlığaydık evde tay durmayan çocuk babasına yürüdü çok kıskandım babasına yaptıklarını bana yapmıyo tam baba delisi bi çocuk
cnm toplam 568 hasta var,yataklara banyo günlerinde ziyaret yokmuş,diğer günler varmış,mehlika birşey soracağım ziyarete gidildiğinde bizim ziyaret edeceğimiz kaçkişidir tahmini..bana birisi en saglıklıları ziyarete izin var yatalak akıl hastalarına yok demişti..belli bir bölümmü açık ziyarete kaç kişidir..