2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

siz bana faceden mesaj atın neyle nereden geleceğinizi ben size anlatırım en iisi o olur ndk ecrin zeynep naz
yasemin belki dedi o gelirse neşeyide alacak
fulyanında eşi işini ayarlarsa getirecek

selam kızlar..uğrayamadım ne zamandır ne var ne yok.
utkuda ağlayan bi bebek çocuk gördümü çıldırıyo kafayı yiyo..ağlamaktan içi dışına çıkıyo yavrumun ya..her sese her halta korkuyo napcam bu çocukla bilmiyorum..dr una sorcam ama korkuyo yani adam napsın:18:

rahim duvarının kalın olması kanserin belirtilerinden miş
ufff nasıl kilo vericem ben

semiha sende taktığın şeye bak ne kanseri bee..kilo verirsin biz sana gaz veririzbak ben rejimdeyim biray olcak ooyyyy açım açım:)
eşim bebek gelişimi oyun vs gibi bir kitap almış okuyalım diye akşam getirdi hatun diyor kitaba baktım sen hep bu kitapdakilerden yapıyorsun nerden biliyordun diyor:))
orda oyun grubu kurun diyor doğru yoldayız kızlar devam:) çok guzel şeyler var..

günaydın kızlarr
ecrin ben gelmeyi isterim çok pis gezesim var:)
cnm temiz gez sora elalem pasakluu demesin:86::76:
haklısın cnm:96:
yürü cnm kim tutar seni
kızlar kaan artık biz çağırmadan ve uğraşmadan kendi kendine cesaretlenip yürüyor ama 5-6 adım atıp gülünce heyecanlanıyor ve hemen oturuyor
maşaallah kaana cnm,yakında yürür
ilk yürüyen bebeğimiz begüm oldu maşallah ona.9 ay 5 günlük yürüdü ciddi manada yürüyormuş şimdi...
aaaa maşaallah,çok erken yürümüş,begüm hızlı çıktı
aşkitom sen nete nasıl giriyosun bağlandımı
maşallah begüme aferinnnn
hem benim kızımda yrüyor onu unuymayın

ben araba kullanıyorumda eşimden kalmıyorki bana
maşaallah nidaya cnm,artık yürüyor demektir,odalar arası geziyormuş
cnm üzülme emeklemeden yürücek demekki..
bu arada kızlar ece ishal oldu biraz...ama günde 2 3 kere yapıyor.
cnm günde 2-3 isal sayılmaz ,muz,patates haşlaması falan yedir,düzelir inş..
hoşgeldin cnm,tombalağa yakıştı mı şimdi korkaklık:89:
rahim duvarının kalın olması kanserin belirtilerinden miş
ufff nasıl kilo vericem ben
cnm dur hemen kötü düşünme,
hamile falan olabilir misin acaba,hamile oluncada rahim duvarı kalınlaşıyor bildiğim kadarıyla..
bir de polikistik overde de kalınlaşıyordu sanırım..

ufff ecrin ne yapıyım
verebilecekmiyim bilmiyorum
kilo ve pcos durumu adet düzensiziliği kalınlaştırıyomuş ve rahim kanseri, vs
ohh kilolar :)))

slm kızlar nasılsınız?
zehra rahat vermiyo pc manyagı oldu benım kız açtıgım an yanımda o da basmak istiyor tuşlara renkli ekran ilgi,sini cezbediyo. bugün işim çok gardopu düzenleyecegim ama sistit olmuşum gene evlendiğimden beri kurtulamadım bu illetten ne yapacagımı şaşırdım allah kimseye vermesin çok zor bişey. çok kötüyüm(

ecrin bende istiyorum araba eşim napacaz iki arabayı diyor evimiz yok diyor hep bi bahane yani bi arabaa neyimize yetmiyormuş bana yetmiyo dedim sen binip gidiyorsun ben bi yere kımıldayamıyorum diyorum ama yok. ne güzel renodada kampanya vardı 23 e symbol sıfır araba hemde faizsiz kredi neolur alalım dedim yokdedi. yani araba yönünden pek umudum yok ama allah büyük bakalım ilerki zamanlarda ne olacakk.
aşkitom seni gördüğüme sevindim.
yürüyen bebişlere kocaman maşallah. darısı başımıza çünkü ben artık zehrayı taşıyamıyorum belim kopuyo resmen.
ya kızlar varsa sistitle ilgili bildiğiniz bi recete lütfen verin yoksa bu sızı öldürecek beni.(

kuzey dün babasına ilk defa bi adım attı inanamadık çığlık çığlığaydık evde tay durmayan çocuk babasına yürüdü çok kıskandım babasına yaptıklarını bana yapmıyo tam baba delisi bi çocuk

Son düzenleme:
mehlika sorma çok korkak napcam bilmem..
smha korkma cnm allah korusun kanser falan ne demek...biim diyet grupları var kk da motiveye ihtiyacın varsa katıl sende..zayıflamada çok etkisi oluyo
fatmazehra iltihabın en büyük ilacı bol su içmek..bendede var ilaç kullanmam hiç hep çooook su içerim..

hakocum nasılsın...
oo bebişler yürümeye bile basladı..melisa hanım otursun:84: tay tay bilem yok :97:

kızlar bişey sorucam üst dişleri çıktı kuzeyin ama ayrıklar sizinkilerde aynımı acaba büyüdükçe ara kapanırmı acaba

hakocum nasılsın...
oo bebişler yürümeye bile basladı..melisa hanım otursun:84: tay tay bilem yok :97:

iyiyim canım hava çok güzeldi bizde kuzeyle babaya geldik

benimkide tay durmuyo amadün gece babasına tay durup adım attı inanamadık biranda olur canım doğdukları gibi yürürlerde işallah

mehlika birşey soracağım ziyarete gidildiğinde bizim ziyaret edeceğimiz kaçkişidir tahmini..bana birisi en saglıklıları ziyarete izin var yatalak akıl hastalarına yok demişti..belli bir bölümmü açık ziyarete kaç kişidir..

bizim kızda yürümyor
sadece koltuklardan tutunup odayı dolaşıyor bakalım ne zamn
yürüyecek
yürüyen bebişlerin hepsine maşallh

maşaallah kuzeye cnm
cnm toplam 568 hasta var,yataklara banyo günlerinde ziyaret yokmuş,diğer günler varmış,
siz ctesi geliyordunuz di mi?ctesi yatalakk daireleri ziyaret edilmiyormuş,pazar gelseydiniz ziyaret edebilirdiniz,
ziyeret edebileceğiniz kişi sayısı 300 civarı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…