- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.
300 kişimiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
100 paket hediye alınmış zaten...
çookkk pasta börek yapmak lazım ozaman oyyyyyyyy..
moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.
oferta çok geçmiş olsun canım benim
çok üzüldüm
inşllh çabucak atlatr nasıl geçermiş ameliyat bilgin varmı
belki küçük bi operasyondur
özelden telini mesaj at merak ederim
o gün yanında olmak isterim
sen güçlü olki kuzeyde güçlü olsun tamam mı canım arkadaşım
oferta çok geçmiş olsun. hayırlısı ile atlatırsınız inşallah canım.
ofertacım cok gecmiş olsun....
cok üzüldüm ama rabbim baska hastalık vermesin diyelim..hemencik iyileşir insakkah kuzeyimiz.dualarımız kuzeyle
inşallah canım çabuk geçer
oferta gecmis olsun canim biraz sakin olmaya calis ki kuzeye de yardimci olabilsein sunnet zaten basit bi operasyon ondan korkma hci digeri de hemen gecer gider insallah 1 haftaya iyilesir canim bi bakmisisn gecmis allah caresiz baska hastalik veremsin
nazmiye urasima da gecmis olsun canim demek yedigi bsiey alerji yapti ilk kezmi kereviz vermistin
geçmiş olsun inşallah sorunsuz çabucak oldu bitti maşallah dersiniz....
benimde canım sıkkın yaaaa 1 ay oldu halen öksürük geçmedi peditus, antibiyotik şurup, balgam sökücü şurup hiç biri fayda etmedi birde bunun üzerine 2 gündür kabardı Uras, az önce aradım evi annem diyorki iyice arttı oturduğum yerden dr.la konuştum atlayıp gidemiyorum ne biçim iş bu yaaaa
anlattım oluşumunu allerji diyor dr. kereviz yapabilirmiş damla kullanacakmışız çocuk ilaç manyağı olacakkk şimdiden
Canım Urasada geçmiş olsun.Kolay büyümüyorlar işte ahh birde şu çalışmak olmasa bugün daha da koydu bana.istifa etsem çocuğuma baksam geçim zorluğuna gireriz yani iki ucu .... değnek yani. rabbim sabır versin hepimize.
geçmiş olsun fatma,bitkisel birşeyler denesen nasıl olur.
fatmazehra iltihabın en büyük ilacı bol su içmek..bendede var ilaç kullanmam hiç hep çooook su içerim..
fatmazehra çok geçmiş olsun cnm,
eğer sık sık oluyorsan bir dra mutlaka görün cnm,
antibiyotik kullandığın halde mi sık sık sistit oluyorsun cnm
haklısın canım rabbim çaresiz hastalık vermesin zaten bugün Cerrahpaşada hasta bebekleri gördüm neler var insanların başında çok zor onları görünce daha da kötü oldum.inşallah çabuk ve sorunsuz atlatırız.
benimde canım sıkkın yaaaa 1 ay oldu halen öksürük geçmedi peditus, antibiyotik şurup, balgam sökücü şurup hiç biri fayda etmedi birde bunun üzerine 2 gündür kabardı Uras, az önce aradım evi annem diyorki iyice arttı oturduğum yerden dr.la konuştum atlayıp gidemiyorum ne biçim iş bu yaaaa
anlattım oluşumunu allerji diyor dr. kereviz yapabilirmiş damla kullanacakmışız çocuk ilaç manyağı olacakkk şimdiden
geçmiş olsun inşallah sorunsuz çabucak oldu bitti maşallah dersiniz....
canım aktara gittim yakı otu ile ısırganotu verdi bunları karıştır iç dedi onu içiyorum bakalım inşallah ıyı gelir.
canım bende bol su içiyorum ama sızısı hiç geçmiyo birde sürekli bi tuvalet ihtiyacı oluyo çok zor bir durum. evlendim evleneli geçmedi gitti.balayı sistiti diyorlar balayımı kaldı kardeşim 2 yıl bitti ama bu illet peşimi bırakmıyo bi türlü inşallah bu otlardan çare bulurum..
canım gidiyorum doktora antibiyotik veriyo bir iki ay bişey yok sonra yeniden başlıyor. ben evlendikten sonra oldum canım ara ara nüksediyo işte
oferta çok geçmiş olsun allah kolaylık versin çabucak şifa bulsun inşallah canım..
canım sizede geçmiş olsun tez zamanda ıyıleşir inşallah uras.
canım geçmiş olsun.naz da öksürdüğünde tek geçiren ilaç asist şurup ve duacid antibiyotik oldu.büyükler gibi devamlı öksürüyordu bizde diğer şurupları kullandık geçmedi ama asist hemen geçirdi.burnu sürekli tıkalıydı sümük çekmek çok sıkıntılıydı.doktorun iyimi?çok ilaç yanlısı olanları sevmiyorum bizim arkadaşa doktor alerji diye 10 tane iğne yapmışlar sonra başka doktora gidip test yaptırdığında gereksiz yere iğne yapılmış.