2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

fatmazehra çok geçmiş olsun cnm,
eğer sık sık oluyorsan bir dra mutlaka görün cnm,
antibiyotik kullandığın halde mi sık sık sistit oluyorsun cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
300 kişimiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
100 paket hediye alınmış zaten...
çookkk pasta börek yapmak lazım ozaman oyyyyyyyy..

moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.

moralim çok bozuk yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden bayramdan sonra kuzey ameliyat oluyor.inmemiş testis ameliyatı.birde pipisinde başka bir sorun daha varmış onada bakılacak aynı anda sünnetide olacak beynim zonkluyor resmen düşünemiyorum nefes alamıyorum.

canım geçmiş olsun sıkma canını.bi arkadaşımın oğlu doğduğu anda ameliyat ve sünnet olsu.allah şifa versin.sıkıntısız atlatırsınız inşallah.çok sık görülen bi olay.önemli olan erken farkedilmesi.güçlü ol ki bebeğine bak kendini bırakma

300 kişimiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
100 paket hediye alınmış zaten...
çookkk pasta börek yapmak lazım ozaman oyyyyyyyy..

cnm ayaklı hastalar tahmini 300 ,ama hepsine tek tek hediye vermek zorunda değilsiniz,
sağlıklı olanlar bahçede geziyor onlara verirsiniz,
bu 300 kişinin hepsi kurumda mevcut olmayabilir zaten,bazen yakınlarında gidip kalıyorlar bazıları hasta oluyor hastanede yatıyor oluyor falan..
iki tane yatalak dairesi var ben aradım sordum ikisinde toplam 178 kişi var,
akıl hastasılarının sayısını bilmiyorum ama onları da 90 desek 268 yapıyor
bir de 50 civarı 0-6 yaş grubu çocuk var,onlarıda çıkarsak 250 kişi kalıyor geriye,
onların hepsi de kurumda olmayabilir,
ziyarete gelenler bahçedekilere dağıtıyorlar getirdiklerini,daireleri de ziyaret ediyorlar tabi,
hediyeleri yettiği yere kadar dağıtırsınız..

oferta çok geçmiş olsun canım benim:KK19:
çok üzüldüm
inşllh çabucak atlatr nasıl geçermiş ameliyat bilgin varmı
belki küçük bi operasyondur
özelden telini mesaj at merak ederim
o gün yanında olmak isterim:KK70:
sen güçlü olki kuzeyde güçlü olsun tamam mı canım arkadaşım

oferta çok geçmiş olsun canım benim:KK19:
çok üzüldüm
inşllh çabucak atlatr nasıl geçermiş ameliyat bilgin varmı
belki küçük bi operasyondur
özelden telini mesaj at merak ederim
o gün yanında olmak isterim:KK70:
sen güçlü olki kuzeyde güçlü olsun tamam mı canım arkadaşım

canım çok teşekkür ederim çok.
40-50 dk süren bir operasyon çok zor değildir umarım bilmiyorum doktor çokta anlatıp sizi üzmek germek istemiyorum diyor ameliyat bitsin herşeyi konuşacakmışız o güne kadar düşünmemeye çalış dedi.cerrahpaşa çocuk cerrahisinde olacak ben sana özelden yazarım telefonumu görüşürüz canım

oferta çok geçmiş olsun. hayırlısı ile atlatırsınız inşallah canım.

ofertacım cok gecmiş olsun....
cok üzüldüm ama rabbim baska hastalık vermesin diyelim..hemencik iyileşir insakkah kuzeyimiz.dualarımız kuzeyle

ofertacım cok gecmiş olsun....
cok üzüldüm ama rabbim baska hastalık vermesin diyelim..hemencik iyileşir insakkah kuzeyimiz.dualarımız kuzeyle

haklısın canım rabbim çaresiz hastalık vermesin zaten bugün Cerrahpaşada hasta bebekleri gördüm neler var insanların başında çok zor onları görünce daha da kötü oldum.inşallah çabuk ve sorunsuz atlatırız.

inşallah canım çabuk geçer

geçmiş olsun inşallah sorunsuz çabucak oldu bitti maşallah dersiniz....

benimde canım sıkkın yaaaa 1 ay oldu halen öksürük geçmedi peditus, antibiyotik şurup, balgam sökücü şurup hiç biri fayda etmedi birde bunun üzerine 2 gündür kabardı Uras, az önce aradım evi annem diyorki iyice arttı oturduğum yerden dr.la konuştum atlayıp gidemiyorum ne biçim iş bu yaaaa
anlattım oluşumunu allerji diyor dr. kereviz yapabilirmiş damla kullanacakmışız çocuk ilaç manyağı olacakkk şimdiden

oferta gecmis olsun canim biraz sakin olmaya calis ki kuzeye de yardimci olabilsein sunnet zaten basit bi operasyon ondan korkma hci digeri de hemen gecer gider insallah 1 haftaya iyilesir canim bi bakmisisn gecmis allah caresiz baska hastalik veremsin
nazmiye urasima da gecmis olsun canim demek yedigi bsiey alerji yapti ilk kezmi kereviz vermistin

oferta gecmis olsun canim biraz sakin olmaya calis ki kuzeye de yardimci olabilsein sunnet zaten basit bi operasyon ondan korkma hci digeri de hemen gecer gider insallah 1 haftaya iyilesir canim bi bakmisisn gecmis allah caresiz baska hastalik veremsin
nazmiye urasima da gecmis olsun canim demek yedigi bsiey alerji yapti ilk kezmi kereviz vermistin

sağol canım, hafta sonu çorba yapmıştım sebzeli onun içinde vardı, dün annemin yaptığı çorbada da varmış daha önce vermemiştik hiç kereviz ondanmıdır ki acaba
parmaklarının arasında bile varmış :KK43:(

benimde canım sıkkın yaaaa 1 ay oldu halen öksürük geçmedi peditus, antibiyotik şurup, balgam sökücü şurup hiç biri fayda etmedi birde bunun üzerine 2 gündür kabardı Uras, az önce aradım evi annem diyorki iyice arttı oturduğum yerden dr.la konuştum atlayıp gidemiyorum ne biçim iş bu yaaaa
anlattım oluşumunu allerji diyor dr. kereviz yapabilirmiş damla kullanacakmışız çocuk ilaç manyağı olacakkk şimdiden

Canım Urasada geçmiş olsun.Kolay büyümüyorlar işte ahh birde şu çalışmak olmasa bugün daha da koydu bana.istifa etsem çocuğuma baksam geçim zorluğuna gireriz yani iki ucu .... değnek yani. rabbim sabır versin hepimize.

Canım Urasada geçmiş olsun.Kolay büyümüyorlar işte ahh birde şu çalışmak olmasa bugün daha da koydu bana.istifa etsem çocuğuma baksam geçim zorluğuna gireriz yani iki ucu .... değnek yani. rabbim sabır versin hepimize.

bende bugün iyice dellendim masama çakıldım kaldım çocuğun durumu nasıl göremiyorum bile anlatılanlarla dr.u aradım :KK43:(
eşim diyor ki çık sen eve git bi bak
eeee?
yarın doktor getir derse ne yapıcaz yarın da mı izin alıcam ? sustu kaldıııııı

çok geçmiş olsun kuzeye insallah hersey yolunda gider canım allah yardımcınız olsun canini sikma kolay değil biliyorum ama rabbim sifa versin

geçmiş olsun fatma,bitkisel birşeyler denesen nasıl olur.

canım aktara gittim yakı otu ile ısırganotu verdi bunları karıştır iç dedi onu içiyorum bakalım inşallah ıyı gelir.

fatmazehra iltihabın en büyük ilacı bol su içmek..bendede var ilaç kullanmam hiç hep çooook su içerim..

canım bende bol su içiyorum ama sızısı hiç geçmiyo birde sürekli bi tuvalet ihtiyacı oluyo çok zor bir durum. evlendim evleneli geçmedi gitti.balayı sistiti diyorlar balayımı kaldı kardeşim 2 yıl bitti ama bu illet peşimi bırakmıyo bi türlü inşallah bu otlardan çare bulurum..

fatmazehra çok geçmiş olsun cnm,
eğer sık sık oluyorsan bir dra mutlaka görün cnm,
antibiyotik kullandığın halde mi sık sık sistit oluyorsun cnm

canım gidiyorum doktora antibiyotik veriyo bir iki ay bişey yok sonra yeniden başlıyor. ben evlendikten sonra oldum canım ara ara nüksediyo işte:KK43:

haklısın canım rabbim çaresiz hastalık vermesin zaten bugün Cerrahpaşada hasta bebekleri gördüm neler var insanların başında çok zor onları görünce daha da kötü oldum.inşallah çabuk ve sorunsuz atlatırız.

oferta çok geçmiş olsun allah kolaylık versin çabucak şifa bulsun inşallah canım..

canım sizede geçmiş olsun tez zamanda ıyıleşir inşallah uras.

canım geçmiş olsun.naz da öksürdüğünde tek geçiren ilaç asist şurup ve duacid antibiyotik oldu.büyükler gibi devamlı öksürüyordu bizde diğer şurupları kullandık geçmedi ama asist hemen geçirdi.burnu sürekli tıkalıydı sümük çekmek çok sıkıntılıydı.doktorun iyimi?çok ilaç yanlısı olanları sevmiyorum bizim arkadaşa doktor alerji diye 10 tane iğne yapmışlar sonra başka doktora gidip test yaptırdığında gereksiz yere iğne yapılmış.

canım aktara gittim yakı otu ile ısırganotu verdi bunları karıştır iç dedi onu içiyorum bakalım inşallah ıyı gelir.

canım bende bol su içiyorum ama sızısı hiç geçmiyo birde sürekli bi tuvalet ihtiyacı oluyo çok zor bir durum. evlendim evleneli geçmedi gitti.balayı sistiti diyorlar balayımı kaldı kardeşim 2 yıl bitti ama bu illet peşimi bırakmıyo bi türlü inşallah bu otlardan çare bulurum..

canım gidiyorum doktora antibiyotik veriyo bir iki ay bişey yok sonra yeniden başlıyor. ben evlendikten sonra oldum canım ara ara nüksediyo işte:KK43:

oferta çok geçmiş olsun allah kolaylık versin çabucak şifa bulsun inşallah canım..

canım sizede geçmiş olsun tez zamanda ıyıleşir inşallah uras.

sağol canım sanada geçmiş olsun....

canım geçmiş olsun.naz da öksürdüğünde tek geçiren ilaç asist şurup ve duacid antibiyotik oldu.büyükler gibi devamlı öksürüyordu bizde diğer şurupları kullandık geçmedi ama asist hemen geçirdi.burnu sürekli tıkalıydı sümük çekmek çok sıkıntılıydı.doktorun iyimi?çok ilaç yanlısı olanları sevmiyorum bizim arkadaşa doktor alerji diye 10 tane iğne yapmışlar sonra başka doktora gidip test yaptırdığında gereksiz yere iğne yapılmış.

valla bizim önce akıntı sonra tıkanıklık oldu ben hastaydım benden geçti
önce peditus kullandık antibiyotik vermek istemiyorum dedi ama geçmeyince ve kar da kalmış gibi öksürüyordu bir antibiyoıtik şurup verdi o da kesmedi asist şurup kullandık ama ama ama halaaa var anlamadım gitti hızla emekleyince kudurunca daha çok öksürüyor bugün dr.a dedim halen geçmedi artık kendi haline bıraktım o da dediki daha çok küçük demek için erken ama allerjik durumundan kaynaklanıyor olabilir bebekkende dr.muz allerjik bünyesi olacak sanırım diyordu hep yüzünde döküntü oluyordu yine .... doktor iyi gibi burdan 2 arkadaşım daha ona götürüyorlar krizalit ve womarch onlar memnunlar

X