nida ilk adımlarını 8 aylık attı her hafta bir kaç adım arttırdı 9. ayda 7 adımı var o gün video çekmiştik
çyle öyle arttırdı denge sağla derken 11 in içindeyiz artııkzaten
aşkitom alıştım canım ya memnunum sabah takıyorum gece yatarken çıkarıyorum ohh be rahatlık walla
ayçacım nida hala emeklemiyo komando modu sürünüyo anca
popoyu kaldırıyo bide altından bakıyo o kadar emeklemeyi hala beceremiyoruz
herkese günaydın aslında tünaydın öğlen oldu :))
kızımdan vakit bulup giremiyorum birde temizlik yapıyorum bide hamilelik hepsi zor oluyor.
kızım heryeri dağıtıyor çok cadı oldu ama olsun çok sevimli sadece yemek yese adam ginbi çok sevinicem heryer batıyor.
kızlar inşallah biranönce araba alır özgürlüğüne kavuşursun.
geçmişe tam bakamadım.
hemşirem sizin ordan rami yakın ama sen bilmiyorsan adam dolandırmıştır raminin aşağısında beniim evim.bayramdan sonra bende toplanalım.
fındıkzade vatan caddesi edirnekapı girişi ve rami canım aklında bulunsun.
biz bezi prima 11 kilo kullanıyurz sanki küçük geliyo.
selam ecrin sende araba olsa kim tutar seni çoşarsın sen.gün mü yapsak nedersin?
cnm hamilemisin.....
ne kadarlık...
ayyy sana şimdi daha zordur eminim....
zeynepnazcım geliyosundimi salı bana hemşirem sende
zeynepnazcım geliyosundimi salı bana hemşirem sende
herkese günaydın aslında tünaydın öğlen oldu :))
kızımdan vakit bulup giremiyorum birde temizlik yapıyorum bide hamilelik hepsi zor oluyor.
kızım heryeri dağıtıyor çok cadı oldu ama olsun çok sevimli sadece yemek yese adam ginbi çok sevinicem heryer batıyor.
kızlar inşallah biranönce araba alır özgürlüğüne kavuşursun.
geçmişe tam bakamadım.
hemşirem sizin ordan rami yakın ama sen bilmiyorsan adam dolandırmıştır raminin aşağısında beniim evim.bayramdan sonra bende toplanalım.
fındıkzade vatan caddesi edirnekapı girişi ve rami canım aklında bulunsun.
biz bezi prima 11 kilo kullanıyurz sanki küçük geliyo.
selam ecrin sende araba olsa kim tutar seni çoşarsın sen.gün mü yapsak nedersin?