2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nida ilk adımlarını 8 aylık attı her hafta bir kaç adım arttırdı 9. ayda 7 adımı var o gün video çekmiştik
çyle öyle arttırdı denge sağla derken 11 in içindeyiz artııkzaten
aşkitom alıştım canım ya memnunum sabah takıyorum gece yatarken çıkarıyorum ohh be rahatlık walla
ayçacım nida hala emeklemiyo komando modu sürünüyo anca
popoyu kaldırıyo bide altından bakıyo o kadar emeklemeyi hala beceremiyoruz

herkese günaydın aslında tünaydın öğlen oldu :))
kızımdan vakit bulup giremiyorum birde temizlik yapıyorum bide hamilelik hepsi zor oluyor.
kızım heryeri dağıtıyor çok cadı oldu ama olsun çok sevimli sadece yemek yese adam ginbi çok sevinicem heryer batıyor.
kızlar inşallah biranönce araba alır özgürlüğüne kavuşursun.
geçmişe tam bakamadım.
hemşirem sizin ordan rami yakın ama sen bilmiyorsan adam dolandırmıştır raminin aşağısında beniim evim.bayramdan sonra bende toplanalım.
fındıkzade vatan caddesi edirnekapı girişi ve rami canım aklında bulunsun.
biz bezi prima 11 kilo kullanıyurz sanki küçük geliyo.
selam ecrin sende araba olsa kim tutar seni çoşarsın sen.gün mü yapsak nedersin?

nida ilk adımlarını 8 aylık attı her hafta bir kaç adım arttırdı 9. ayda 7 adımı var o gün video çekmiştik
çyle öyle arttırdı denge sağla derken 11 in içindeyiz artııkzaten
aşkitom alıştım canım ya memnunum sabah takıyorum gece yatarken çıkarıyorum ohh be rahatlık walla
ayçacım nida hala emeklemiyo komando modu sürünüyo anca
popoyu kaldırıyo bide altından bakıyo o kadar emeklemeyi hala beceremiyoruz

merhaba ruzgar,
maşallah nidaya yakında yürür bizimki ayakta durup alkış yapıyor adım atmıyor ama çok güzel emekleyip sıralıyor her deliğe giriyor :))
nida emeklemeden yürür her çocuk emeklemezki
emekleyen çocukta hemen yürümez derler

kızımdan vakit bulup giremiyorum birde temizlik yapıyorum bide hamilelik hepsi zor oluyor.
kızım heryeri dağıtıyor çok cadı oldu ama olsun çok sevimli sadece yemek yese adam ginbi çok sevinicem heryer batıyor.
geçmişe tam bakamadım.
hemşirem sizin ordan rami yakın ama sen bilmiyorsan adam dolandırmıştır raminin aşağısında beniim evim.bayramdan sonra bende toplanalım.
selam ecrin sende araba olsa kim tutar seni çoşarsın sen.gün mü yapsak nedersin?

cnm hamilemisin.....:KK49:
ne kadarlık...
ayyy sana şimdi daha zordur eminim....

valla rüzgarcım ece de sürünüyor işte....adım falan zaten hiç yok ama ben tutum kollarından bayılıyor yürüyor...

nese kızlar ömer uyandı
o buraları dagıtmadAN toparlım ben pcyı
sonra gorusuruz
bu arada
kac tane hamıle var grupta
masallah ne cesaretlısınız
ben hala coook tırsıyorum

ahhh esracım
necok ısterım bılırsın
ama cok uzak be hayatım
gebzeyı bılıyosun dımı sen
geldınmı hıc

geçmişe tam bakamadım.

merhaba canım nasılsın?
allah kolaylıklar versin canım ya... cadı çok yoruyor seni değil mi?
canım ramiden dönüşte bilemedim yolları ben, adama da uyuz oldum.

aşkitom olur belki bir gün canım
benim başka bir forumdan arkadaşlarım var
stanbuldakilerle zaten sık sık buluşuruzda
geçenerde ankaraya gittim oradakilerle buluştuk çok zevkli oluyor belki işin düşer birgün gelirsin bizde o güne büyük buluşma ayarlarız

zeynepnazcım bayramda benim nerede olduğum belli değil birde tatile çıkanlar olabilir diye demedim hiç
hemşiren sen nerede oturuyordun canım ben tarif ederim sana hemen
siz dün nereleri gezdiniz bakalım bişey olmaz uslu durur üzmez annesi seni

esra bana da tarifedersin nasıl gelleceğimi..birde kaç kişi oluyor kesin kimler var..

dün eski işyerimden arkadaşıma gittim ama, dönüşte burnumdan geldi valla. hiç sağı solu belli olmuyor, hele uykusu geldi mi...
canım ben çapadan gelirim o gün, gelebilirsem.tarif et bakem, istersen özelden yaz. sen bilirsin.

selam kızlar
aşkito hoşgeldin

aaaa nida yürüyomu
maşallah

X