2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin ben geldim nasilsiniz bakım esim hediye cep tel aldı net bağlantı yapabiliyorum artık

sağolun esim aldı.,ömer biraz hasta dramatik goturduk grip olmus birsürü ilaç ve vitamin verdi dr.kan tahlili istedi haftaya gidince yapılaca.sizin bebekler nasıl

yok yokkk sen bilmiş ben bilmiş olmuycak böyle kız anası alttan alır biraz öyle herşeye cevap herşeye cevap evlatcıklarımız evlenemeden boşanacaklar senin yüzünden
hıhh sen bilürsün canım
sağolun esim aldı.,ömer biraz hasta dramatik goturduk grip olmus birsürü ilaç ve vitamin verdi dr.kan tahlili istedi haftaya gidince yapılaca.sizin bebekler nasıl

geçmiş olsun canım dikkat et daha fazla ilerlemeden kullan ilaçları

slmlar ben geldim nasılsınız
gece hiiiçç uyumadık şimdide babaannesine postaladım kafa dinliyeyim 1 saat yeter ya yeteerrr

merhaba kizlar uzun zamandir girmiyodumburaya vakit olmuyor buraktan ancak facee bakiyom hepiniz iyisinizdir umarim operim tum bebeleri

aşkitom hoşgeldin..geçmiş olsun ömer'e...
cssa ne guzel en iyisini yapmışsın .. ben hiç kayınvalideme bırakmadım dururmu onda fikrim yok,dişçiye gideceğim yanımda götüreceğim mecburen..sanırım ayris durmaz onda..çunku halası ve amcasını görünce çok ağlıyor:)kızım biliyor kimin ne oldğunu:)

Son düzenleme:
aşkitom hoşgeldin cnm,geçmiş olsun ömerciğe,
artık nete bağlanıyor olmana sevindim,
hoyayla falan geceleri ne sohbetler ederdiniz de sabah işe gelince oku oku zor bitirirdim
artık hoya ve bazı arkadalşar takılmıyor buraya,eski tadı yok buranın siz tad katın barii..
cssa çoğu bebeler öyle cnm,Allah yardımcımız olsun,
sen çalışmaya başlamadın di mi?
evde bebişin uyuduğunda sen de dinlen cnm,
neyse kayınvalidene vermekle iyi etmişsin biraz kafanı dinlersin..
jasmin hoşgeldin cnm..

kızlar son günlerde çok kilo aldım yaa,
göbüş çıktı iyice,içime çekecem diye kasıla kasıla bir hal oluyom,
acilen zayıflamam lazım

ecrin biz sık görüşüyoruz alışık onlara duruyo şükür
arada nefes alıorum
dişinin neyi var cnm geçmiş olsun dişçide ayris napcak dururmu orda cnm
mehlika evet çoğu bebe böle ne kadar sürcek bilmiorum çok zor ya uykusuzluk
işe başlamadım biri taş koydu Allah sorsun

cssa dişlerime baktırcam birde sanırım dolgu yapılabilir bir dişime.arabasıyla götürcem mecbur yanımda beklicek:)

beril sabahın köründe uyandı öğlene kadar hiç uyumamış gittim uyuttum geldim 10 dk sonra hemen uyanmış,tekrar uyutmaya çalışmışlar uyumamış yaa

slm kızlar
ecr,n geçmiş olsun canım
ayris gördüğümde arabısnda duran bi kızdı zaten çıkan seslere ilginç ilginç bakar dayanır o kadar inşallah
çok değilde arada bırak alışsınlar
sevmeye seviyorlar bakmaya gelincede işe yarasınlar canım

eet rüzgar aynen katılıyorum sana cnm baksınlar biraz..
ecrin geçmiş olsun cnm
eymen olsa durmaz ama ayriis maşallah akıllı o durur

ne bileyim ya ben bırakamıyorum sadece anneme bırakabiliyorum..cumartesi arkadaşlarımla buluştum eşim evde ayris'e baktı elli defa aradım kocik kızdı en sonunda bakıyorum işte üvey babamıyız diye:))ben o birşey dehyince üvey anne degilizya diyorumda:)
annem verme dediğimi vermiyor sallamıyor vs ama onlar tam tersini yapmak istiyor geçen gün kzıdım bende,masada yemek yediriyor eşimin kardeşi kzıdım verme diye aaa ne var falan dediler bende vermeyin ben vermiyorum herkes bildiği gibi baksın çocuğuna karışmasın dedim...

bende 1 kere gönderdim 11 aydan beri 2-3 saat baktı ama yorulmuş iyice ayy çocuk bakmak ne zormuş diyo
göndermiyordum ama gönderip bakıcam işime artık
sevmeye gelincesevşyorlar ağlayınca al annesi ohh ne güzel
birde arada bir zayıflaış diip duruyor ona sinir oluyorum dün gittik zayıflamış bu dedi doğrudur dedim kğçğk kalmış yaşına girecek dedi bilmiyorum walla anca bu kadar yapabiliyorum dedim
arada bir öyle tutuyo zayıfladı demesi banada bi ara takmıştı sürekli kilo aldın diyodu en son kilo aldın dedş anne dedim 7 kilo verdim nasıl bakıyorsun sen bana ondan ber demiyo bişey şimdi eltim hamile ona taktı benden vazgeçti
yaşına girdin yürü artık diyo anlamadığım afrin kızıma ne güzel yürüyor diye sevyo bide nida artık ordan oraya geziyo çünkü istediği yerleri
aslında iyidirde arada böyle ne dediğini bilmeden konuşup delirtiyo beni

hepsi aynı rüzgar bunların:)eşimde akşam istersen oraya bırak dedi bende aaa durmaz hayatım biliyorsun dedim birşey demedi:)zaten bırakmak istemiyorumki..ben nereye bebem oraya:)

hmm o zaman haklısın bırakmamakla öyle bişeye bende eşimde çok kızıyoruz.
biz evde neye dikkat edip özen gösteriyosak başkalrının bunu bozmasına izin vermeyiz
bu kimsenin hoşuna gitmez
ama onlar böle bişey yapmazlar yapsalar bende bırakmam cnm

aslında ecrin en iisi annesinin yanıtabiki ama
bazen çok bunalıyo insan
tabii senin kuzun uslu maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…