- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
a mehlika susuz olurmuaslında çay içirsem iyi olur,adaçayı evde vardı ama hangisiydi bilmiyorum aldığımda üzerine yazsaydım iyi olurdu ot çöp hepsi birbirine karıştı,
çocuğa üşengeçlikten ıhlamur bile verdiğim yokki,
bir ara bulamaç kahvaltısını ıhlamurla hazırlıyordum artık kahvaltıyı kestim onun yerine meyve püresi veriyorum,
suyu hep unutuyorum,verdiğimde de çok az içiyor zaten,bir fincanın yarısını bile içmiyor..
ben her mamadan ve yemekten sonra su içiryorum hatta
kendi su biberonuyla susadıkça içiyor
gelip gidip
günde 200ml içiyor yani
mutlaka içir bence böbrekleri düzgün çalıması için su içmeli
hemde bağırsakları düzgn çalışsın
benim eşim pırasa yemeğine bayılırböyle uğraştırıcı göründüğüne bakma kolay aslında
karnıbahar başka türlü yenmiyor bizim evde,kızartmasını yemiyoruz, ben de böyle yapıyorum,
kış sebzelerinden başka ıspanak lahana pırasa var,
bizim evde lahananın sarması yenir,bu hafta yapacam mesela,
pırasanın çorbası eşime bunu sevdirdim çok şükür,
ıspanağında böreği,geçen pirinçli ıspanak yemeği yaptım,beyefendi ağzına bile sürmedi,
ona her öğün et yemeği olacak
ıspnak yumurtalı veya böreği yer
karnıbahar hiç yapmadım daha sevmez çünkü
lahana sarmasıda hiç yapmadım evlendim evleneli
pırasa çorbasını hiç yapmadım
kuru fasulye,nohut,fırında tavuk,tavuz şintzel,köfte ,patates kızartması,pizza,yayla çorbayı,karnıyarık,balık vs başka bi yemek pişmez bilmiyorum
hemde uğraşamam o kadr detaylı şeylerle
Günaydınlar herkeseeeeee....
sinemis buğlemede sanada :)
mehlika acaba sende de gaz varmı biliyorsun süt den berile de geçiyor olabilir sende yediklerine ayaklarına dikkat et hoş bizde de oluyor halen arada gaz sancısı kaderimiz :)
kızlar ben dün Uras a yeşil mercimek yedirdim çok şükür gaz olmadı
bu arada herşeyi zorla kandırarak yediriyorum gerçi eskiden kandıramıyordum bile artık neyseki bişeylerle meşgul oluyor da ben da arkasına geçip kaşığı ağzına sokuyorum yemek konusunda beni baya zorlayacak bu bıcırık...
bu sıra da oldukça iştahsız sabahları sadece minik kutu labne yi yedirebiliyorum yumurtadan tiksindi galiba zaten bulamaç hiç yemedi (
mehlika baya uğraşmışsın ama bende çok severim karnıbaharı hımmmmmm nefis bişey bana göre....
maşllh urasa yarasın oğluma
rapunzel ne diyeceğim yumrtanın sarısını ezip mamaya kat
buğleme öyle veriyorum cicibebe atıyorum
gece boyu acıkıyor ilk içirdiğim mamaya 5 ölçekle yapıyorum
yumurtyı eziyorum cicibeb katıyorum
içinde kayboluyor bi dene istersen
çünkü bulamaçı buğlemde yemedi kaşıkla
ama biberona ezip kattım anlamdı bile
çok aç zamnında yediği için gümletiyor sende öyle dene
diğer kahvaltılıklarıda peynir vs tek tek biz kahvaltı ederken veriyorum