2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben kızımı bırakamıyorum hafta sonu bi işim olsa
eşim bakıyor yada onun işi varsa o işi yapamıyorum
annem zaten 5 gün boyunca bakıyor kıyamıyorum
geçen babasına bıraktım bi arkadaşımın nikahına giittim
buğlemide götürmek istemedim hava çok soğukdu eski iş arkadaşlarımla toplandık gittk
bu haftada saçımı yaptrmaya gitcem eşim bakacak yine
anneme kıyamıyorum

cssa nasılsıın canım ? işin olmamış üüzldüm hakkından hayrlısı artık
rüzgar sen nasıslın uzun zamndır görüşmüyoruz
ecrin sanada geçmiş olsun canım ayrisle git ne yapacaksın durmaz birde için huuzrsuz gitmektnse yanında götür

saol sinemiscim iim sen nasılsın buğlemim bugün ii uyumuş maşallah darısı bize :)
iş olmadı hayırlısı bakalım Allah büyük cnmm

sinemis iyiyim canım sağol sen nasılsın güzel kızın nasıl
face e bakınca burayabakmayı unutuyorum
bizimkiler veremiyor ben hep derdim en son eşimde kızdı bir kerede pasta verdi nida kustu ondan beri korkuyo
zaten yiyeceğinide gönderdim 1 saat sonrada eşim gitti :)) 5 kerede aradım
mecbur kalmadıkça bende göndermem zaten
ama nidasız temizilk yapmak çok güzelmiş

Son düzenleme:
saol sinemiscim iim sen nasılsın buğlemim bugün ii uyumuş maşallah darısı bize :)
iş olmadı hayırlısı bakalım Allah büyük cnmm
iyiyim canım bnde bildiğin gb işte
inş. olur canım
başka bi iş olur nasip değilmiş

haklsıın bnde bu hafta buğlemle babsını postaldım parka
dedim gelmeyin 2 saat
en son yorulmuş eşim gelelim mi diye arıyor gelin o zman deidm
bitmemişdi ama
çocuk olunca gerçekten yapılmıyor
sende iyi yapmışsın

kızlar bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti...yemek listemizi soran arkadaşlar olmuş hemen söyleyeyim:sabah 9 gibi 5 ölçek milupa devam sütü içine 1 yumurta sarısı 7-8 bebe bisküvisi yarım saat sonra bizimle kahvaltı(ekmek kabuğu soyulmuş domates peynir bazen kabuğu soyulmuş zeytin çaydan oluşan...saat 1 gibi içine ekmek doğranmış çorba..hemen arkasından danino(muzlu şeftalili filan) 3.5 gibi yoğurt ve meyve...5 gibi milupanın muhallebilerinden biri veya 8 tahıllı ballı 7 gibi çorba veya yemek(genellikle bizim yediğimiz yemekler oluyor)haftada 1 mutlaka balık veriyoum ekmeğin içinin üzerine ufak ufak balık koyup üzerine limon sıkıp veriyorum...10 -10.30 gibi yine milupanın hazır ek gıdalarından birini veriyorum yatıyor ve sabaha kadar bi şay yemiyor sadece su içiyor ama su için de sık sık uyanıyor..işte bizim yemek listemiz böyle kızlar ..ama zaten daha öncede böyleydi bizmek listemiz ama pek iştahı yoktu bi de hep kusup dururdu..şimdi kusması durdu şükür iştahımız da iyi o yüzden bu ay kilo alması güzel oldu..am benim kızımın sağı solu hiç belli olmaz..sabah ne mamasını ne de kahvaltısını yemek istemedi..zorla tıkıştırdım ağzına..bakalım önümüzdeki ay kilo alımı nasıl olacak*

maşallah kızına benimki de aşağı yukarı aynı yiyor ama ayda 200 gr.dan fazla alamıyor üzülüyorum ben de kilo alamıyor diye.

uykusuzluk bizde de var, yaklaşık bir aydır gecede 10 kere falan uyanıyordur zaten sabah da 5.30-6 gibi ayaktayız. gece mama da almıyor, acıktığı için de uyanmıyor muhtemelen belki de yine dişi geliyodur.hatta gündüz de almıyor. mamadan kastım biberon maması, tavsiyeniz var mı nasıl sevdirebilirim?

bu arada belimde hafif hafif ağrılar var, umarım hamile değilimdir daha geçmedi günüm ama bakalım ne olacak :26: 2.bebeği istiyorum ama 3-4 aya daha ihtiyacım var,hayırlısı olsun...

ocak anneleri pek hızlı çıktı ya.nekadarçok hamişmiz oldu ve bebek isteyen var..maşallah..

iyi geceler kızlar,
ay çok şükür popom bi koltuk yüzü görebildi sonunda çok yoruldum ya huuuu.
kabus gibi bi gündü..
neyseeeeeeee

bi şey sorucam;
zeynep bu ara günde 2-3 kere kaka yapar oldu, ama cıvık kıvamlı ve 40 lı bebek gibi hep atletinden çıkıyor, beline taşıyor.
acaba bez mi küçük geliyor, yoksa bizim kız ishal mi oldu?
normalde de en çok 2 kere yapardı ama katı olurdu..
6. diişi de yokda bugün yarın çıkar, yoksa o mu yapıyor?

kimse yok şu anda
kisenin cevap vermeyeceğini bile bile yazmak da hiç hoş değil ama yarın sabah görüşürüz inşalllah....

maşaallah cnm kızın iyi yiyormuş,öğün aralarınız sık,
bu listeye göre ben kızımı aç bırakıyorum
hayırdır cnm noldu,niçin kabus gibi bir gün geçirdin,
cnm diştendir heralde,
beril de son günlerde bir kabız gibi bir isal gibi yapıyor,bazen de yeşil yapıyor:44:
bugün sabah doldurmuş,çıtçıtlı badisi batmış bir de ben dışa çıktığını farketmeden altını açtım çarşafa falanda bulaştı,
berilin sayesinde 2-3 güne bir çarşaf değişiyoruz,ya kusuyor ya mıçıyor:44:

cnm hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun,

Son düzenleyen: Moderatör:
4.30da uyandık bu sabah ve tam bir kahvaltı savaşı yaşadık

hemşirem benim kızımda da neredeyse 1 hafta sürdü,diştendi galiba,peşine dişi çıktı. yoğurdu ve suyu bol vermeye çalış.

gunaydın kızlar nasılsınız

mehlıkacıgım bende ozledım o sohbetlerı
ne matrak oluyordu
ama sımdı ömer dogunca
hıcbırseye vakıt kalmıyor
bılıyorsun tekım hıc yardım edenım yok esım var ama yapabıldıgı kadar.o yuzden cok yorgun dusuyorum
ne gunlerdı dımı
ama yavrularımız hayatımıza gırdıgı andan ıtıbaren necok sey ögrettıler bıze
rabbım hıcbır anneyı evladından ayırmasın...

günaydın kızlar... nasılsınız...

mehlikacım dün arkadaşıma gittim ama zeyeple bir yerden bir yere gitmek öyle zorlaştı ki, hiç durmuyor, arabasına oturmak istemiyor vs.
ben de araba almak istiyorum artık ya, valla taksiye verdiğim paraya acıyorum artık. dün rami ye gittim oraları hiç bilmmem, taksici beni gezdirdi de gezdirdi. onunla tartıştım.
sonra arkadaşımda oturuyorum eşim aradı akşama misafir gelebilirmiş. onunla tartıştım.
kabusluğu ordan geliyo.
sen nasılsın canım, beril nasıl?

günaydın canım, benim annem de burda kayınvaldem de burda ama tek gibiyim bende, bırakamıyorum ya, hani anneme yine bi derece bıakırım 2 saatliğine ama kayınvaldeme bırakmayı hiç istemiyorum.

amin canım, allah acılarını yaşatmasın kuzularımızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…