2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı tabi mehlikacım ama dediğim gibi 3-4 aya daha ihtiyacım var.belki biraz daha fazla.
inş. istediğin gibi olur cnm,tabi önce hamile kalman daha hayırlı değilse..
amin cnm,haklısın cnm çalışmayan annelerin girememesini anlıyorum,
şayet ben de evdeyken internete girmeye hiç vakit bulamıyorum,
çalışırken işyerinde bol vaktim oluyor o şekilde girebiliyorum..
Allah yardımcınız olsun cnm,ama evde çocuğunun herşeyiyle kendin ilgilenebiliyorsun,
o yönden çok iyi...
o bol sohbetli günler güzeldi ama geri gelmez artık,herkesin hem daha güzel meşgalesi var hem de vakti yok..

günaydın kızlar nasılsınız...
hemşirem dişten olabilir,birdeçok çıkıyorsa bez küçük geliyor olabilir bir numara büyüğüne geç isteresen.
aşkito sana da günaydın iyiyiz bizde benimki 1 de uyudu 12 de uyanır hanım :)iyice huy değiştirdi..bugun hava güzel gezmeye gitcem ben ya yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...benimki geç gelcek benimle kim buluşuyor şimdi bakim:)

hemşirem benim kızımda da neredeyse 1 hafta sürdü,diştendi galiba,peşine dişi çıktı. yoğurdu ve suyu bol vermeye çalış.

ay canım ya, 40 lı bebek gibi oldu, ben de dişten olduğunu düşünüyorum. en kısa zamanda geçmesini umud ediyorum.

siz de bayaaa bi erkencisiniz yaw. ne kadar erken kalkmışsınız

evde stoğumuz va ama hepsi 4 numara, götürüp değiştireyim bari bi büyüğüyle, çünkü çok çıkıyor, neredeyse ensesine gelecek :))))))

canım bu gün günüm var olmasa buluşurduk...

hımm anladım cnm,bazen böyle olumsuzluklar oluyor Allah daha beterinden saklasın tabi,
bunlar gelip geçici sıkıntılar,
beril mızmızlanıp ağlayınca bir de yapacak işlerim varsa bana da hafakanlar basıyor..
çocukla gezebilmek için araba şart cnm,
çocukla otobüse binmek zaten büyük kabus,heleki ağlıyorsa,
araba kullanmayı biliyorsan imkanın da varsa hiç durma derim cnm..

hemşirem bize 5 bile artık sanki küçük geliyor çoktan 4+ ya geçmen lazımdı sanki..
arabayı ortak alalım :)))

ecrın ben gelmek ıstıyorum
ama uzagız
nasılsa bızım buarda sular kesık 24 saat gelmıyecek evdekı işler kaldı
hatta öbur işde
anladın sen onu
ıyı olurdu bıraz tozuturdukkkk

ya kızlar sızın kg lar nedurumda
ben hala 72kg bı donemedım eskı halıme
64 olsam tamamdı
mehlıka
tamam kendının bakması cok guzel her halıne sahıt oluyorsun
ama bnm ömer ısterse uyur ısterse yer pozısyonunda oldugu ıcın ve çok aglayan bır bebek oldugu ıcın
inan ınsan arada bır nefes almak ıstıyor.
2 saatlıgıne bıle olsa
cunku artık arabasındada durmuyor dusecek dıye korkuyorum

ehliyetim var ama pratiğim yok. eşimde transporter var, onu bazen sürüyoum yazlık ta ama oda bununla alışma, yüksek araba sonra norbal arabada zorlanırsın diyor.
yok valla olmuyor, ben israr edicem eşime bu konuda bakalım admacağız daha yeni işini oturtamadı aslında. ama benim birikmiş biraz param var. bakalım inşallah alıcam bi tane.

aşkito sen maltepe tarafına gelebilirsin buluşmalara sana çok uzak değil..yakında şehirler arası buluşcam:)

hemşirem ehliyetim var pratiğim var ama araba yok oyyy bende biriktirdiklerimle almak istiyorum ama eşim üzerini tamamlarsa:)))
micraaaaaa istiyorummmmmmmmmmm

kızlar kaan artık biz çağırmadan ve uğraşmadan kendi kendine cesaretlenip yürüyor ama 5-6 adım atıp gülünce heyecanlanıyor ve hemen oturuyor

günaydın canım, iyiyiz de işte biraz ishaliz :))
siz nasılsınız?

iyiyim canım sen nasılsın
bnde bu sene yaza inşallh ehliyet alıp hemn araba kulanmaya geçmek istyorum
hala ehliyete yazılacağım
eşlerin peşini bekleyeceğime atlar gezerim en azından

feyza bnm esımdede ehlıyet var
araba kullanmasını sevmıyor
adam
bu gıdısle ben ehlıyet alacam
kımlıgım cıksın hele

ilk yürüyen bebeğimiz begüm oldu maşallah ona.9 ay 5 günlük yürüdü ciddi manada yürüyormuş şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…