- 9 Nisan 2008
- 667
- 5
günaydın kızlar nasılsınız?
inş. istediğin gibi olur cnm,tabi önce hamile kalman daha hayırlı değilse..hayırlısı tabi mehlikacım ama dediğim gibi 3-4 aya daha ihtiyacım var.belki biraz daha fazla.
amin cnm,haklısın cnm çalışmayan annelerin girememesini anlıyorum,gunaydın kızlar nasılsınız
mehlıkacıgım bende ozledım o sohbetlerı
ne matrak oluyordu
ama sımdı ömer dogunca
hıcbırseye vakıt kalmıyor
bılıyorsun tekım hıc yardım edenım yok esım var ama yapabıldıgı kadar.o yuzden cok yorgun dusuyorum
ne gunlerdı dımı
ama yavrularımız hayatımıza gırdıgı andan ıtıbaren necok sey ögrettıler bıze
rabbım hıcbır anneyı evladından ayırmasın...
hemşirem benim kızımda da neredeyse 1 hafta sürdü,diştendi galiba,peşine dişi çıktı. yoğurdu ve suyu bol vermeye çalış.
günaydın kızlar nasılsınız...
hemşirem dişten olabilir,birdeçok çıkıyorsa bez küçük geliyor olabilir bir numara büyüğüne geç isteresen.
aşkito sana da günaydın iyiyiz bizde benimki 1 de uyudu 12 de uyanır hanım :)iyice huy değiştirdi..bugun hava güzel gezmeye gitcem ben ya yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...benimki geç gelcek benimle kim buluşuyor şimdi bakim:)
hımm anladım cnm,bazen böyle olumsuzluklar oluyor Allah daha beterinden saklasın tabi,günaydın kızlar... nasılsınız...
mehlikacım dün arkadaşıma gittim ama zeyeple bir yerden bir yere gitmek öyle zorlaştı ki, hiç durmuyor, arabasına oturmak istemiyor vs.
ben de araba almak istiyorum artık ya, valla taksiye verdiğim paraya acıyorum artık. dün rami ye gittim oraları hiç bilmmem, taksici beni gezdirdi de gezdirdi. onunla tartıştım.
sonra arkadaşımda oturuyorum eşim aradı akşama misafir gelebilirmiş. onunla tartıştım.
kabusluğu ordan geliyo.
sen nasılsın canım, beril nasıl?
hımm anladım cnm,bazen böyle olumsuzluklar oluyor Allah daha beterinden saklasın tabi,
bunlar gelip geçici sıkıntılar,
beril mızmızlanıp ağlayınca bir de yapacak işlerim varsa bana da hafakanlar basıyor..
çocukla gezebilmek için araba şart cnm,
çocukla otobüse binmek zaten büyük kabus,heleki ağlıyorsa,
araba kullanmayı biliyorsan imkanın da varsa hiç durma derim cnm..
günaydın canım, iyiyiz de işte biraz ishaliz :))
siz nasılsınız?