Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
drajee sen kalp atısı ıcın ne zaman gıdeceksın?
tamamdır kızlar yerimseniben
tamamdır kızlar yerimseniben
cnm bana kalp atışı için ay sonu demişti ayın 20 sinde çarşamba kontrole keseyi görmeye gidicem o zaman kesinleşçek bakalım ne zaman duycaz pıt pıtları
5+... olunca 6 diyorsun benimde suan 7+4 ama ben 8 diyorum.
5+... olunca 6 diyorsun benimde suan 7+4 ama ben 8 diyorum.
bugun öğle arasında işyerinden bir arkadaşımın yanına gittim.bu arkadaşım evlenmeden öncede ev arkadaşımdı.bana ne dedib biliyormusunuz sanki 5-6 aylık hamile gibi görünüyorsun dedi
son adet tarıhımız yakın o yuzden sordum.banada persembe gunu ıcın kalp atısını duymaya cagırdı.bana daha erken gıbı gelıyor?cunku gec dollenme olmus dedı.o zamn 5+6 yada 6 haftalık olcam.persembe gıtmesem pazar gıdeyım desem duramam o zamna kadar napcam bılmıyorum...
bugun öğle arasında işyerinden bir arkadaşımın yanına gittim.bu arkadaşım evlenmeden öncede ev arkadaşımdı.bana ne dedib biliyormusunuz sanki 5-6 aylık hamile gibi görünüyorsun dedi
bende bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı ama doktorumun rendavuları 1 hafta dolu ne yapıcağımı bilmiyorum
bende bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı ama doktorumun rendavuları 1 hafta dolu ne yapıcağımı bilmiyorum