2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar siz kaç haftalık olduğunuzu nasıl söylüyosunuz mesela 5+4 diyelim 6 haftalık mı diyosunuz yoksa 5 haftalık mı

cnm bana kalp atışı için ay sonu demişti ayın 20 sinde çarşamba kontrole keseyi görmeye gidicem o zaman kesinleşçek bakalım ne zaman duycaz pıt pıtları

son adet tarıhımız yakın o yuzden sordum.banada persembe gunu ıcın kalp atısını duymaya cagırdı.bana daha erken gıbı gelıyor?cunku gec dollenme olmus dedı.o zamn 5+6 yada 6 haftalık olcam.persembe gıtmesem pazar gıdeyım desem duramam o zamna kadar napcam bılmıyorum...

bugun öğle arasında işyerinden bir arkadaşımın yanına gittim.bu arkadaşım evlenmeden öncede ev arkadaşımdı.bana ne dedib biliyormusunuz sanki 5-6 aylık hamile gibi görünüyorsun dedi :KK43:

bugun öğle arasında işyerinden bir arkadaşımın yanına gittim.bu arkadaşım evlenmeden öncede ev arkadaşımdı.bana ne dedib biliyormusunuz sanki 5-6 aylık hamile gibi görünüyorsun dedi :KK43:

sormaa... bende oyleyımm.doktoruma gıttıgımde soracagım bakalım.kilomda degışıklık yok tartılıyorum fakat gobegım cok şiş.onceden dumduzdu yaaa

son adet tarıhımız yakın o yuzden sordum.banada persembe gunu ıcın kalp atısını duymaya cagırdı.bana daha erken gıbı gelıyor?cunku gec dollenme olmus dedı.o zamn 5+6 yada 6 haftalık olcam.persembe gıtmesem pazar gıdeyım desem duramam o zamna kadar napcam bılmıyorum...

ya aslında bende sabredebilsem haftaya çarşamba gitmek istiyodum ama sabredemiycem seninle aramızda 1 gün var inşallah duyarsın ama bana erken gibi geldi sanki

maşallah canım hamişlerin allah sağlıkla bebişleriniz kucağınıza almayı nasip eder inş....alkisalkisalkis

benim zaten normalde hep ayva göbeğim vardı zayıf olmama rağmen ama biraz daha şişti ve sertleşti göbişim ama daha kimse anlamıyo hamiş olduğumu

ayyyyyy o zaman sen 6 veya 7 aylık olduğunda ne yapçan kızzz

bende bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı ama doktorumun rendavuları 1 hafta dolu ne yapıcağımı bilmiyorum

X