- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorumki umudum bitti ama daha da kötü haber duymak istemiyorum.zaten yanlış yaptım.12 . günden önce test yaptırmayın diyolar her yerde.ben aceleci davrandım aldım boyumun ölçüsünüsenağlamasenağlamasenağlama
bilmiyorumki umudum bitti ama daha da kötü haber duymak istemiyorum.zaten yanlış yaptım.12 . günden önce test yaptırmayın diyolar her yerde.ben aceleci davrandım aldım boyumun ölçüsünüsenağlamasenağlamasenağlama
stres olma ne olurya bide ben çok idrara çıkıyorum aşılama olduğumdan beri gündüz 6 7 kere gece de 4 5 kere çıkıyorum.bi anormallik varmı sizce
günaydın arkadaşlar,2 gün yoktum,ya kaç sayfa ilerlemiş sabahtan beri geçmişi okumakla meşguldüm,
canım benim ablam evlendi hafta sonu dün hiçbişi yoktu sabah bide aklıma o geldi ona da ağladım ayy ne bilim sürekli ağlamak istiyorumm yarın gidelim dimi inşallah benim doktor yarın çalışıyodur yarın resmi tatil değilmi??ceycecim bende yarın gitcem doktora duyarmıyım 7 hafta oluo tam sen kaç haftada duymuştun canım
ndkkk kızz ne olduu nie ağlıosunn :)cnm zaten yarın gitcez dedik yaa yarın gidip kafamızı rahatlatalım inş cnm
valla hiç bilmiyorum, allah hamilelere sabır versinn asıl zor süreç hamileyken başlıyormuş...sık dişini biraz
daha 7 ay nasıl baklicen sen kaydirigubbakcemile3
inşallah canım benimm dua edin nolurrr..cssa ndk kızlar duyacaksınız bakın görün doktordan geldiğinizde güzel şeyler yazacaksınız.heyecanlanmayın sakin olun unutmayın kötü düşünce kötü haber getirir.iyi düşünün
aaaaa
sabır canım
bende bekliyorum haftaya salıyı heyecanlayerimseniben
yinede sen bilirsin tabii
taze nane ve maydonuz mu
Allah Allah yani hiç yemeyecekmiyiz:1shok:
biumut canm neden kötü düşünuosun erken yapmışsın bekle biraz inş pozitiftir cnm ha ayrıca bende hamiş olduğumu öğrenmeden sık sık idrara çıkıodum öğrendikten sonrada öle ama belki bi belirti olabilir cnm
aa yarın tatil dimi ben özel hastaneye gidiorum ama onlarada tatildir dimii aa hiç aklıma gelmemişti ben yinede daha sonra arar sorarım eğer tail değilse giderim yarın inş ndkcım
cssacım yaa işte ozaman zaten içinde bişeyin olduğuna gerçekten inanıosun değişmezmi yaa.bak sende yaşayacaksın o anı minicik bişey var içinde senin bir parçan gelişmeye çalışan senle varolan bir parçan.
devlet hastaneleri tatil cnm büyük ihtimal özel hastanelerde tatil olabilir
evet canm bi bırak kimyonla naneyi inş geçer
biumut olsam inş bu ay gelir bebişin gelmese bile bu ay son die bişi yok cnm umutlu olmak lazım cnm
evet kızlar tatildir büyük ihtimalle sadece nöbetçi doktorlar vardır, onlar da bize bakmaz diye düşünüyorum..
benim doktorun da özel muayenehanesi kesin kapalıdır..
püffffffffffa.s :çok üzgünüm:desene carsambaya kaldık yine
kızlar belli olmaz coğu doktor calısıyordur ama yarım gündür büyük ihtimal
bence hemen arayıp randevu alın yerimseniben
ben özel hastanede calsıırken yarım gün bakarlardı doktorlar :uhm:
taze nane maydonoz olayını bende duymustum ama düşüğede mahal verceni sanmıyorum :uhm: tabi yerken asırı kaçmamamk lazım
eve gidip yatmak istiyorum mirmirmirmir
evdeyken turp gibiym
ama işe gelince neden yamuluyom ben :uhm:
jjuliet cnm senin sat kaç ocak doğumlumu olcak senin bebiş 8 haftayı geçmişsin ben 7 haftalığım ocaın hemen başında seninki aralıkta gelmesiinn