Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bugun kan idrar tahlil sonuclarmı doktora gösterdim herşey iyi dedi.kan degerlerim her zaman olması gerekenden 2 deger asagıda cıkar mesela 37 ise benimki 35 cıkar.adam kan ilacına gerek yok dedi.ama bi arkadaşım hemen kullanmaya başlamıştı anlamadım yaa
ya ben bugun kan idrar tahlil sonuclarmı doktora gösterdim herşey iyi dedi.kan degerlerim her zaman olması gerekenden 2 deger asagıda cıkar mesela 37 ise benimki 35 cıkar.adam kan ilacına gerek yok dedi.ama bi arkadaşım hemen kullanmaya başlamıştı anlamadım yaa
kızlar evet hamileyim.kalp atışlarını duyunca yazmak istiyodum ama galiba duyamıycam moralim bozuldu.bu 3.hamileliğim ilki kalp atışları duyulmadı kürtaj,4 ay sonra ikincisi boş gebelik nedeniyle kürtaj,şimdi 6 ay geçti 3.hamileliğim cuma günü bhcg 3119 bugün 5649 yani bence orantısız artış ve umudum tükeniyo işte böyle ne zormuş bunları yaşamak
selinay peki senin bhcg lerin nasıldı hangi tarihte kaç çıktı
cnm sana dr ne dedi
ben düşündümde şimdi bebek kandan besleniyo büyüyo onun için vermesi gerekir gibime geldi.3 aydan sonra verecekse sorun yok aman bişey olur diye korkuyo insan
drajee galiba bana soruyorsun kese küçük dedi yani bu da mı olumsuz dedim olabilir dedi az önce eşim bhcg mi göstermiş yükseliyo gibi 1 hft sonra gelin demiş nasıl geçecek bu bir hfta uffff yaaa
benimde öyle canım
gündüz bişi yok
gece kafamı yastığa koyduğum anda baslıyo :CüvCüv:
drajee galiba bana soruyorsun kese küçük dedi yani bu da mı olumsuz dedim olabilir dedi az önce eşim bhcg mi göstermiş yükseliyo gibi 1 hft sonra gelin demiş nasıl geçecek bu bir hfta uffff yaaa
Allahtan ümit kesilmez canım.duanı eksık etme.hersey yoluna gırecek inşallah ve sende bebişini kucagına alacaksın Allah'ın izni ile....
keşke ama bu seferde olmazsa eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum onu çok seviyorum ama napiim ona da yazık oluyo böyle
keşke ama bu seferde olmazsa eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum onu çok seviyorum ama napiim ona da yazık oluyo böyle