2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben çizelgede yaşımı fln vermemişim 28 yaşındayım 03 ocak muhtemel doğum tarihi.keseyide gördüm kalp atışınıda duydum haziran 10 da gideceğim doktoruma.ama kilom çok yauv.79 kgyum çok korkuyorum daha fazla kilo alırsam neyapacam diye

günaydın kızlarr nasılsınızzzzzzzz, ben çok uygusallaştım yaa sabahtan beri ağlıyorummm hiçbir sebebi yokk boğazım düğüm düğümmm :KK43:( rabbim sen hayırlara çevir, kalbi duyamicam falan diye çok vesvese yapıyorum kendime bugün sata göre 7 haftalık olduk, doktorum haftaya çarşamba çağırmıştı ama ben duramıyorum gitsem görürmüyüm yaa :s

ceycecim mrb maydonoz taze nane bazı bitkisel çaylar kimyon şuan aklıma bunlar geldi canım
ha bu arada ben taze nane hiç yemiorum ama maydonozu az yiyorum azından bişi olmazmış

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hülyaeyup|26|26 Mart|01 Ocak|69|bebişimin kesesini gördüm :) 15 mayıs kontrol çok sabırsız
2|Jjuliett|24|20Mart|01 Ocak|55| pıt pıt atıyor bebişin kalbi :nazar: 13 haziran 2 li test
3|bahtusa78 |31|29 Mart|03 Ocak|59| kese ve bebek göründü kontrol 23 mayısta
4|ecrin0101 |26|23 Mart|04 Ocak|| bebişin kesesi görüldü 18 mayıs kontrol
5|ndk |24|30 Mart|04 Ocak|60| keseciği göründü 3 hafta sonra kontrol
6|myocean76|26|01 Nisan|06 Ocak|60| keseciği gördü 18 Mayıs kontrol
7|gonulll|21|04 Nisan|09 Ocak|55| kesecik görüldü 21 Mayıs kontrol
8|ilknuray ||05 Nisan|10 Ocak||
9|Draje |27|08 Nisan|11 Ocak|52|
10|tekecen |||||
11|smhsmh |26|31 Mart|5 Ocak|70| Sonunda kesemiz görüldü :nazar:
12|lady_lawyer |26|25 Mart|02 Ocak|64| keseciği görüldü. 15 Mayıs kontrol
13|cssa |23|31 Mart|05 Ocak|54|
14|bahtusa78 ||29 Mart|02 Ocak|59|
15|fatmur |27|8 nisan|13 Ocak|75| keseciği görüldü çok şükür 21 Mayıs kontrol
16|ceylinn83||27 mart|1 Ocak|69|
17|kayaes|26|8 nisan|13 Ocak|64|
18|ayca24||5 nisan|8 Ocak|59| 13 mayısta bebişin kesesi görüldü cok şükür :nazar:
19|ktg|26|1 Nisan|8 Ocak|47|kese görüldü
20|RUGARXY|||||
21|selinay85|23|10 Nisan|15 Ocak|69| kesemiz görüldü 29 mayıs kontrol
22|Melenkoli699||5 Nisan|10 Ocak||
23|apple|||||
24|Sivribiber|||||
25|essrraa|23|2 nisan||67|kese göründü
26|mehlikasu|30|15 Mart||54| kese göründü 21 mayıs kontrol
27|juliet|||||
28|eylül_13||||| aramıza katılacak inşallah
29|gonulll|||||
30|ceyce|28|28 Mart|03 Ocak|79| kalp atışını duydu :nazar: 10 Haziran kontrol
31|hilal melike|27|14 nisan|9 Ocak|61|
32|ngezen||14 nisan|9 Ocak||
33|egunduz08|27|10 Nisan|15 Ocak|| ikinci kontrol 2 Haziran
|yelizyücel|||||Fahri Ocak Annesi
|Şimal|||||Fahri Ocak Annesi

ceycecim bende yarın gitcem doktora duyarmıyım 7 hafta oluo tam sen kaç haftada duymuştun canım
ndkkk kızz ne olduu nie ağlıosunn :)cnm zaten yarın gitcez dedik yaa yarın gidip kafamızı rahatlatalım inş cnm

günaydın kızlarr nasılsınızzzzzzzz, ben çok uygusallaştım yaa sabahtan beri ağlıyorummm hiçbir sebebi yokk boğazım düğüm düğümmm :KK43:( rabbim sen hayırlara çevir, kalbi duyamicam falan diye çok vesvese yapıyorum kendime bugün sata göre 7 haftalık olduk, doktorum haftaya çarşamba çağırmıştı ama ben duramıyorum gitsem görürmüyüm yaa :s

sık dişini biraz
daha 7 ay nasıl baklicen sen kaydirigubbakcemile3

canim gonul arkadasimizi bilmiyorum ama, benim gecen yil yine mayista bir dusugum olmustu siki tutunsun diye progestani vermis olabilir belkide onlarda cogul gebelikten supheleniyorlar bu yuzden de vermis olabilirler bana ben konussaydim kan degerimi alirken sorardim esim konustu telde zaten degerin iyi oldugunu duyunca heyecandan sormadi bisey kapatti hemen..

hayırlı olsun,Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin,ben de iki gün arayla b-hcg mi ölçtürdüğümde 5 Mayısta 426 çıktı 7 Mayısta 1506 çıktı,yani 3,5 kat yükselmişti,acaba benimki de çoğul olabilir mi?

cssa ndk kızlar duyacaksınız bakın görün doktordan geldiğinizde güzel şeyler yazacaksınız.heyecanlanmayın sakin olun unutmayın kötü düşünce kötü haber getirir.iyi düşünün

saol ceycecm peki canm kalp atışalrını duduğunda hislerin eskiye öre değişiklik gösteriomu:)

aaaaa
sabır canım
bende bekliyorum haftaya salıyı heyecanlayerimseniben
yinede sen bilirsin tabii

ceycecim mrb maydonoz taze nane bazı bitkisel çaylar kimyon şuan aklıma bunlar geldi canım
ha bu arada ben taze nane hiç yemiorum ama maydonozu az yiyorum azından bişi olmazmış

taze nane ve maydonuz mu
Allah Allah yani hiç yemeyecekmiyiz:1shok:

hayırlı olsun,Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin,ben de iki gün arayla b-hcg mi ölçtürdüğümde 5 Mayısta 426 çıktı 7 Mayısta 1506 çıktı,yani 3,5 kat yükselmişti,acaba benimki de çoğul olabilir mi?

canım siz keseyi gördünüzmü
değerden ziyade çoğul gebelikse zaten fazla kese olur
yani öyle biliyorum ben

taze nane ve maydonoz düşük yapabilir tabiki çok fazlası normal bi yemeğin falan içindeki deil die biliorum canım

sormadım doktoruma.kadına ulaşmak mümkün değil zaten.haftanın 2 günü sadece sakarya da diğer günlar istda ankarada.ne yapacağımı bende bilmiyorum.senağlama

sormadım doktoruma.kadına ulaşmak mümkün değil zaten.haftanın 2 günü sadece sakarya da diğer günlar istda ankarada.ne yapacağımı bende bilmiyorum.senağlama

canım ulaşamadıysan kontrol amaçlı baska bi doktora git yerimseniben

taze nane ve maydonoz düşük yapabilir tabiki çok fazlası normal bi yemeğin falan içindeki deil die biliorum canım

hımm fisfisfis fisfisfis
Allah korusun
sağlıcakla bekliyoruz yavrularımızı:Saruboceq::Saruboceq:

canım ulaşamadıysan kontrol amaçlı baska bi doktora git yerimseniben

bilmiyorumki umudum bitti ama daha da kötü haber duymak istemiyorum.zaten yanlış yaptım.12 . günden önce test yaptırmayın diyolar her yerde.ben aceleci davrandım aldım boyumun ölçüsünüsenağlamasenağlamasenağlama

ya bide ben çok idrara çıkıyorum aşılama olduğumdan beri gündüz 6 7 kere gece de 4 5 kere çıkıyorum.bi anormallik varmı sizce

X