- 22 Nisan 2009
- 3.094
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr nasılsınızzzzzzzz, ben çok uygusallaştım yaa sabahtan beri ağlıyorummm hiçbir sebebi yokk boğazım düğüm düğümmm ( rabbim sen hayırlara çevir, kalbi duyamicam falan diye çok vesvese yapıyorum kendime bugün sata göre 7 haftalık olduk, doktorum haftaya çarşamba çağırmıştı ama ben duramıyorum gitsem görürmüyüm yaa :s
canim gonul arkadasimizi bilmiyorum ama, benim gecen yil yine mayista bir dusugum olmustu siki tutunsun diye progestani vermis olabilir belkide onlarda cogul gebelikten supheleniyorlar bu yuzden de vermis olabilirler bana ben konussaydim kan degerimi alirken sorardim esim konustu telde zaten degerin iyi oldugunu duyunca heyecandan sormadi bisey kapatti hemen..
aaaaagünaydın kızlarr nasılsınızzzzzzzz, ben çok uygusallaştım yaa sabahtan beri ağlıyorummm hiçbir sebebi yokk boğazım düğüm düğümmm ( rabbim sen hayırlara çevir, kalbi duyamicam falan diye çok vesvese yapıyorum kendime bugün sata göre 7 haftalık olduk, doktorum haftaya çarşamba çağırmıştı ama ben duramıyorum gitsem görürmüyüm yaa :s
ceycecim mrb maydonoz taze nane bazı bitkisel çaylar kimyon şuan aklıma bunlar geldi canım
ha bu arada ben taze nane hiç yemiorum ama maydonozu az yiyorum azından bişi olmazmış
hayırlı olsun,Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin,ben de iki gün arayla b-hcg mi ölçtürdüğümde 5 Mayısta 426 çıktı 7 Mayısta 1506 çıktı,yani 3,5 kat yükselmişti,acaba benimki de çoğul olabilir mi?
niye bana yardımcı olmuyonuskiiiisenağlama
canım siz keseyi gördünüzmü
değerden ziyade çoğul gebelikse zaten fazla kese olur
yani öyle biliyorum ben
sormadım doktoruma.kadına ulaşmak mümkün değil zaten.haftanın 2 günü sadece sakarya da diğer günlar istda ankarada.ne yapacağımı bende bilmiyorum.senağlama
taze nane ve maydonoz düşük yapabilir tabiki çok fazlası normal bi yemeğin falan içindeki deil die biliorum canım
canım ulaşamadıysan kontrol amaçlı baska bi doktora git yerimseniben