Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdilik öyle aşırı bişey yok canımyerimsenibeninşallah göreceğiz sağlıkla canımcımmm, bulantın falan yokmuş herhalde seninde bendede yok kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşalalhslm kızlar..
benim bugün saat4de randevum var.
SATım 8 nisandı. Biraz erken ama diğer günler müsait değilim diye bugün gidicem. Bakalım keseyi görebilecek miyiz? Gelince yazarım size..
Arasıra ağrı bende de oluyor.. Onu da sorucam. Dr dan aldığım bilgileri paylaşırım sizinle..
Dua edin de hayırlısıyla görelim şu minik keseciği..
gözün aydın canımcoook iyiyim cuma test yaptırmıstım 195 cıkmıstı p tesi gel bakalım tekrar deddi bugun gittim 456 cıktı bebegim geliyo ck mutluyum kesede kücükde olsa göründü
normal şekerim normalbugün ağzımın tadı cok kötü
midemi bulandırıyor
hep bişiler yeme isteği duyuyorum fisfisfis
sizde de oluyor mu
şimdi hamileleğin ağızla ne alakası var CADIARZU
hoşgeldin canımkızlar slm :)) bende varım
kanka şanslısın sen yerimsenibenkızlar lütfen bırakın temizlik yemek falan
3-4 hafta hiç bişi yapmayın
benimde annem geldi o yardım ediyo
ne zaman kalp sesini duyucam ondan sonra baslıcam yerimseniben
hımm fisfisfis demek öyle diyosun canımjuli senin bebenin kalp atışları çoktan başlamıştır ben bulantım başladıktan 2 gün sonra kalp atışı gitmiştim dr bakmaya bile gerek bulantın varsa kesin canlanmıştır bebişin demişti tabi bakmıştıkta:) mide bulantısı olmayan arkadaşlar bu yazdığımı dert etmesin her hamilelikte bulantı olcak diye bişey yok kuzenim hamile şuan 3.5 aylık bi kere bile bulantısı olmadı herşey çok güzel gidiyor. her hamilelik kendine özeldir. :CüvCüv:
neyse kızlar ben kaçtım uykum geldi şekerleme yapayım biraz snra görüşürüz
Ben sadece hayatıma sÜtÜ ekledİm suyuda Çok İÇerdİm meyve felanda yerdİm
valla cnm ben acıktığım her an bişeyler yiyorum.....
meyve olsun yemek osun arada kraker....
canım sen evdesin sanırım iş ortamında da ha deyince yicek bişey bulunmuyor kraker fındık falan aldım ama hiç canım istemiooo, senin kaç haftalık olduu, benim sata göre 6 hafta çıkıyoo kalp atışını haftaya duyarmıyız acaba doktorum 27 mayısta çağırdı çok geç yaa ben kuduruyorummm bananeee:tomato:
benim cantam bakkal gibi 1 kilo erik leblebi kraker sakız naneli seker su elma yada muz :roflol: bide siyah poşet bunları yiyince fena olursam die :roflol: :roflol: