Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun çok yogundum işyerinde yazamadım ama kalbim hep sizinle.tam 1 hafta kaldı bebişimin kalp atışalarını duycam çok zor geçiyor zaman hatta geçmiyor.birde bugun mideme acayip kramplar giriyor neden acaba.
hülyacım benimde bir hafta kaldı ama gecmek bilmiyor zaman
13 mayısta duyucaz kalbinin atışını insaallah
JJuLiEtt benim mide bulantım olmuyor canım sadece mideme kramplar giriyor.üşüttüm herhaşde gecen gece pencere açık uymuşuz donduk o gece belkide ondandır hatta midem bulanmıyor diye korkuyorum neden bulanmıyor yaaaa.sadece arada yanıyor o kadar.
ndk cim abone olunca noluyor ben bunu anlamıyom pek :uhm:
yaa sizin az kalmışbugun çok yogundum işyerinde yazamadım ama kalbim hep sizinle.tam 1 hafta kaldı bebişimin kalp atışalarını duycam çok zor geçiyor zaman hatta geçmiyor.birde bugun mideme acayip kramplar giriyor neden acaba.
kanka sende fazla konuşma ne kalmışhülyacım benimde bir hafta kaldı ama gecmek bilmiyor zaman
13 mayısta duyucaz kalbinin atışını insaallah
ya ben neydeyimmmmmmmmm 3 hafta sonra çağırdı doktorrrrrrrrrrrr pöfffffffffff:1shok:
ben geldim kızlar bugun kursum vardı kurdela nakışı kursuna gidiyorum..bugun kursta bir arkadaş vardı o da hamileymiş bugun 2 hamiş çıkardık diyorlar kursta:))
hoca haftaya sen bebek pikesi başla dedi bana bebişime pike başlıcam:)))
ecrincim saol canım e bizim bebelerede işlesene
hatrımız kalır
benim öyle meziyetlerim yok drum dinlen dedi midemden dolayı drum renie şurup kullanabilirsin dedi dahiliye druna gittim dr aşırı asit birikmesi var dedi karmplar oluşuyomuş bu yüzden şuruplarımı alıp geldim insanın bebişini görmesi ne gzl bi duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
kalp atışınıda duyunca iyce rahatlayacam