2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
allahım inşallah hayırlısıyla duymka nasip etsin ilk bebeğimin kalp atışını duyamadan kaybettim korkuyorum onun için.

kızlar internette buldum

Leblebi: Hamileliğin Başlangıç Devresinde Bir ılaç
GEBELıĞıN, başlangıç devresinde en önemli sorunlardan biri gebelik bulantı ve kusmalarıdır. Bulantı ve kusmaların nedeni gebeliğin başlanıcındaki fizyolojik değişikliklere bağlı uyum sorunu ya da psikolojikte olabilir. Gebelikte ilgili bir takım endişeler, özellikle bilgisizlik yersiz korkularla etkilidir. Hekimler, mecbur kalmadıkça ve kusmalar kadının sağlığını ileri derecede tehdit etmedikçe bu tip ilâçlar düşünmezler. Almanya’da talidomit denilen bulantı ilâcının yarattığı gelişmeler bu korkuyu daha da artırmıştır. Gebelikteki bulantı ve kusmalara karşı satılan bu ilâç, yüzünden yüzbinlerce sakat çocuk doğmuştur.
Ülkemizde sihirli bir ilâç, gebelik kusmalarına ve bulantılarına karşı çok iyi gelmektedir. Hamile bir hanım her sabah kalktığında ağzında iyice çiğneyerek yutacağı bir avuç taze sarı leblebi ile bulantı ve kusmalardan kolayca kurtulabilmektedir. Çocuk için tehlikeli olabilecek ilâçların kullanılmasına gerek kalmamakladır.

JJuLiEtt benim mide bulantım olmuyor canım sadece mideme kramplar giriyor.üşüttüm herhaşde gecen gece pencere açık uymuşuz donduk o gece belkide ondandır hatta midem bulanmıyor diye korkuyorum neden bulanmıyor yaaaa.sadece arada yanıyor o kadar.

bilmemki ayçaçımm, farklı yere açmışımdır :)))) abonesi ol bu topicin aramazsın fazla :))
bencede canlansınnn ama kimse konuşmuyooo henüz şoktalar bizim hamişlerrkaydirigubbakcemile3

bugun çok yogundum işyerinde yazamadım ama kalbim hep sizinle.tam 1 hafta kaldı bebişimin kalp atışalarını duycam çok zor geçiyor zaman hatta geçmiyor.birde bugun mideme acayip kramplar giriyor neden acaba.

hülyacım benimde bir hafta kaldı ama gecmek bilmiyor zaman
13 mayısta duyucaz kalbinin atışını insaallah

ya ben neydeyimmmmmmmmm 3 hafta sonra çağırdı doktorrrrrrrrrrrr pöfffffffffff:1shok:

canımm aynen bende senin gibiyimm arada bi karın ağrım oluyo kramp girioo ama normalmiş doktor korkma dedi, bulantı bende de yokk ben kusmak istiom yaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ndk cim abone olunca noluyor ben bunu anlamıyom pek :uhm:

seçeneklerden bu konuya abone olu tıklarsan kk yi açıp kullanıcı paneline girdiğinde hemen bu sayfa görünür hayatım bu topici aramana gerek kalmazşutarafagittiyerimseniben

kızlar drdan geldim keseyi gördük 18innde kalp atışını duymaya gitçez

ben geldim kızlar bugun kursum vardı kurdela nakışı kursuna gidiyorum..bugun kursta bir arkadaş vardı o da hamileymiş bugun 2 hamiş çıkardık diyorlar kursta:))
hoca haftaya sen bebek pikesi başla dedi bana bebişime pike başlıcam:)))

ecrincim saol canım e bizim bebelerede işlesene
hatrımız kalır
benim öyle meziyetlerim yok drum dinlen dedi midemden dolayı drum renie şurup kullanabilirsin dedi dahiliye druna gittim dr aşırı asit birikmesi var dedi karmplar oluşuyomuş bu yüzden şuruplarımı alıp geldim insanın bebişini görmesi ne gzl bi duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
kalp atışınıda duyunca iyce rahatlayacam

bugun çok yogundum işyerinde yazamadım ama kalbim hep sizinle.tam 1 hafta kaldı bebişimin kalp atışalarını duycam çok zor geçiyor zaman hatta geçmiyor.birde bugun mideme acayip kramplar giriyor neden acaba.
yaa sizin az kalmış
hülyacım benimde bir hafta kaldı ama gecmek bilmiyor zaman
13 mayısta duyucaz kalbinin atışını insaallah
kanka sende fazla konuşma ne kalmış
ya ben neydeyimmmmmmmmm 3 hafta sonra çağırdı doktorrrrrrrrrrrr pöfffffffffff:1shok:

benide 3 hafta sonra çağırdı 26 sı nda gidicem yerimseniben:Saruboceq:

sen kurdela nakışına gidiyosun demek
ne güzel yaa ellerine sağlıkyerimseniben

ndk bizim bebekler seninkinden büyük herhalde onun için erken gidiyor olabiliriz ama doktorlar bizim gibi önemsemiyor aslında sende 1-2 hafta sonra gitsen duyulur herhalde ya aslında bekleyebilsemde 3-4 hafta sonra gitsem doktora olur. kalp atışını duyamazsam kahrolurum ben ya amam neyse kötüyü düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun.

işlerim myo ne olcak canım.işlersem resmini koyarım buraya..

canim benim inan aslinda dogana kadar rahatlayamiyacagiz biz...nedenmi??
ilk gorunce rahatliycam diyoruz goruyoruz ,bu seferde kalp atisini duysak diyoruz...kalp atisinida duyuyoruz bu sefer bir 3 ayi doldursa dusuk tehlikesi falan kalksa ortadan diyoruz ..3 ayi dolduruyor bu seferde neden tekmelerini hissetmiyorum diyoruz...ve aslinda dogana kadar hic rahat edemiyoruz biz anneler....:asigim:

Son düzenleme:
uff herseye trip atıyorum
iyice alıngan oldum
kocemle aynı işyerindeyiz
yan departmana gitti oturdu beni cağırmadı die konusmadım üstüne bide ağladım
ufff cocuk gibiyim yaaaaaaaaaaaaaaa
oda cekti gitti şimdi
nolsak benim bu alınganlığım :uhm:

jıli bende öyleyim merak etme akşam eşim kanal degiştirirmisin dedi ben başladım aglamaya sen bana saygı duymuyosun neden böyle yapıyorsun neden ben istedigimi izlemicekmişim ooo daha neler neler:))adam da şok tabi iyi ya bişey demedim ben dedi:))

kanka ayıp yaa
bu adamın senden çektiği ne
herşeye ağlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…