2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
offf cok canıım sıkılıyo
muhabette yok
kocemde koltukta sızdı :umursamaz:
sözzde yürüyüşe cıkcaktık

Seninki de tembel desene julii:) Ben de bi tek bu adam boyle saniyodum, iki gun aksam yurusek ucuncu gun basliyo mizmizlanmaya:mymeka: Ben de kusuyorum vee hepten kaliyo bizim aksam yuruyuslerimafoldumben

Seninki de tembel desene julii:) Ben de bi tek bu adam boyle saniyodum, iki gun aksam yurusek ucuncu gun basliyo mizmizlanmaya:mymeka: Ben de kusuyorum vee hepten kaliyo bizim aksam yuruyuslerimafoldumben
seninki yine iyi 2 akşam cıkıyo
benim ki her akşam bahaneeee :mymeka:

senin kızın eksigi kalmamıştır artık

bi abajur kaldı canım
bide canyaya bardak havlu kağıt falan koyucam

bendaha kendi eşyalarımı yıkamadım canta zaten hakketire öyle birşey daha yok

kızlar ne yapıyosunuz kaynanam şuan arkamda otryor diyodurki bu gelin nette ne yapıyor??

ayy kendimi kötü hissediyorum bugün kabustu tam olarak

juli sen ve ben hala duryoruz pumpda doğurmuş delfde ben aynıydım nerdeyse bizim kızlar yaman çıktı bak gelmyor

en erken bizz doğurcaz derken en sona kalmayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba. Diğer topiğe de yazdım. Ben de pazar sabahı doğurdum oğluşumu. Herşey yolunda çok şükür. Allah size de en güzel hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...

Kızlar merhaba. Diğer topiğe de yazdım. Ben de pazar sabahı doğurdum oğluşumu. Herşey yolunda çok şükür. Allah size de en güzel hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...

Hayırlı olsun canım allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...

canım gözün aydın Allah analı babalı saglıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…