Kızlar merhaba. Diğer topiğe de yazdım. Ben de pazar sabahı doğurdum oğluşumu. Herşey yolunda çok şükür. Allah size de en güzel hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...
ya kızlar aranızda 2. doğumu yapacak olan bağlatırmayı düşünen kise yokmu yaa offf kafayı tırlatıcam düşünmekten çevremdeki herkes kararı bana bırakıyo eşimde dahil olmak üzere ne kadarzor bişiymiş bu kararsızlık vallaha sıyırcam sanırım aşağa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık moduna girdim resmen bütün doğum kontrol yöntemlerini oğlumdayken denedim bir gecelik kaçamakta 2. ye hamile kaldım bağlatırmaktan başka çarem yok ben 3. bir çocuk daha istemiyorum kafayı yerim ben ozaman napıyım ilerde çok pişşman olursam tüp bebek yaptırırım bende allahım pişman etiirmesin bu aradabüyük anadoluyada gittim bugün özel oda sezeryan kordon bağlatma hepsi 500 lira ocaktan önce olursa ocakta zam gelirse farklılaşırmış
Kızlar merhaba. Diğer topiğe de yazdım. Ben de pazar sabahı doğurdum oğluşumu. Herşey yolunda çok şükür. Allah size de en güzel hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...
seninki yine iyi 2 akşam cıkıyo
benim ki her akşam bahaneeee :mymeka:
bi abajur kaldı canım
bide canyaya bardak havlu kağıt falan koyucam
canım ordaki hastane işleyişini anlatmışsın bende etlik dogum evine gidiyorum ankaralı oldugun için orayı bilirsin burdaki işleyişte aynı
krizim ayın 21, de 10,30 mus sen ne zaman ordasın
analı babalı büyüsün oğlusun
yok anacım ocağa bebiş kalmayacak hepsi aralıkta basladı bunların
uyu sen melisa uyu
orası abd aslında normal olanda oDogum cantami henuz hazirlamadim ben. 34.haftadayim daha vakit var:) Zaten aklim karisti benim biraz. Burdaki hastanede hemsire dedi ki, bebisin her bi seyini hastane veriyomus zaten, bebek bezinden kiyafetlerine kadar. Hatta sizin getirdiklerinizi kullanmiyoruz dedi. Sadece cikarken giydirecegim seyleri gotursem yetermis. Bi de kendi ihtiyaclarim o kaddarcik...
aynen baksana biz birde ilaçla erteledik ben ilk doğurcam felan diye yorum yazıyordum bundan 1,5 ay felan önce arkadşlarda yazdılarki juli ilk doğum yapcak en ileri hafta onun diyorlardı ne sen ne ben hala tık yok diyenler doğuryor çatır çatır
Hayırlı olsun canım allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...
canım gözün aydın Allah analı babalı saglıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin
analı babalı büyüsün oğlusun
yok anacım ocağa bebiş kalmayacak hepsi aralıkta basladı bunların
uyu sen melisa uyu
nerde dogum yaptın
ben 9.00 da oradayım culicim...
hayırlı olsun canım... kaçıncı haftanda doğurdun sen?
ben de biraz önce şöyle düşündüm kim acaba ilk normal doğumu ocakta yapacak? madalyayı hakediyor:))
ben 9.00 da oradayım culicim...
hayırlı olsun canım... kaçıncı haftanda doğurdun sen?
ben de biraz önce şöyle düşündüm kim acaba ilk normal doğumu ocakta yapacak? madalyayı hakediyor:))
kızlar kanal d acsanıza