Neden geliriz demiyorlar? Aynı şehirde değil misiniz?
özge ona kırıldığın için öyle düşünüyorsun ama unutma ki sağlık farklı birşey
gurbette ondan başka kimin var kızım
ertele isim kavgasını da arayıp yanına git canım
hem şefkatli davranırsın
sonra da bak Allah da istemiyor o ismi koymamızı kolun kırıldı dersin
iki de cilve
vazgeçer belki
anaaam çok şeytanmışım ben:kedi:
yok be yavrucum kayınvalidem 2 sokak üstte annemde arabayla 20 dk=)ama annem abimin kızına bakıyor...kayınvalidemde kaynımın oğluna bakıyor gerçi o büyük 10 yaşında ama kayınpederimde ayağını kırdı dükkana gidiyor kayınvalidem anlıycan onların daha çok adama ihtiyacı var gibi gözüküyor....bekliyorum işte bakalım birinden biri mecbur ses edicek ama dahaha var diye heralde daha ses yok.....bende garanticiyim herşeyin ismi konsun planlı olıyım diye düşünüyorum işte=):kedi:
ya benim demir hapları hiç kabız yapmıyor arkadaşlar, tam tersi, eskiden kabızlık sıkıntısı çekerdim, hamileliğimde bağırsaklarım çok iyi çalıştı çok şükür...Ayy o demir hapi bana da yapiyoo. Nefret ede ede iciyorumBi kac kere demir hapini-vitamin hapini bi kac gun aksattim. Ama o hic aksatmiyo mutlaka 2. gun bacagima kramp giriyo.
selam kızlar bugün az daha doğurup geliyodum hoyacım demiştimya bende bi gidicem doğumevi hastanesine bide bağlattırma meselesini orda bi doktorla konuşıyım dedim bu sabah aradım aradım bakan olmadı hastanenin telefonalrına bende gidiyim dedim elbet bi doktora denk gelirim dedim saat 2de gittim hastaneye servet diye bi erkek doktora yazdılar beni doktorun odasına gittim hemen ultrasona soktu beni doktorun dediği hemen aşağıya in yatışını yap bebek 41 haftalık olmuş alalaım bebeği buakşam yadayarın sabah dedi bende doktor bey ben daha 37 haftama anca girdim dedim ben kordonlarımı bağlatırmayı düşünüyorum dedim onun için bilgi almak için gelmiştim dedim doktorda o kolay ameliyatla bağlarız dedi bende şimdi gidiyim yarın gelirim dedim kaçtım hemen ameliyataalmak istedi adam beni
kız nettin cadalozakannehirselam kızlar bugün az daha doğurup geliyodum hoyacım demiştimya bende bi gidicem doğumevi hastanesine bide bağlattırma meselesini orda bi doktorla konuşıyım dedim bu sabah aradım aradım bakan olmadı hastanenin telefonalrına bende gidiyim dedim elbet bi doktora denk gelirim dedim saat 2de gittim hastaneye servet diye bi erkek doktora yazdılar beni doktorun odasına gittim hemen ultrasona soktu beni doktorun dediği hemen aşağıya in yatışını yap bebek 41 haftalık olmuş alalaım bebeği buakşam yadayarın sabah dedi bende doktor bey ben daha 37 haftama anca girdim dedim ben kordonlarımı bağlatırmayı düşünüyorum dedim onun için bilgi almak için gelmiştim dedim doktorda o kolay ameliyatla bağlarız dedi bende şimdi gidiyim yarın gelirim dedim kaçtım hemen ameliyataalmak istedi adam beni
efetkötükedihüso:roflol::roflol:yazınca daha farklı görünüyor cümleler dimi=)sırnaşık şeysırnaşık şey
ya benim demir hapları hiç kabız yapmıyor arkadaşlar, tam tersi, eskiden kabızlık sıkıntısı çekerdim, hamileliğimde bağırsaklarım çok iyi çalıştı çok şükür...
selam kızlar bugün az daha doğurup geliyodum hoyacım demiştimya bende bi gidicem doğumevi hastanesine bide bağlattırma meselesini orda bi doktorla konuşıyım dedim bu sabah aradım aradım bakan olmadı hastanenin telefonalrına bende gidiyim dedim elbet bi doktora denk gelirim dedim saat 2de gittim hastaneye servet diye bi erkek doktora yazdılar beni doktorun odasına gittim hemen ultrasona soktu beni doktorun dediği hemen aşağıya in yatışını yap bebek 41 haftalık olmuş alalaım bebeği buakşam yadayarın sabah dedi bende doktor bey ben daha 37 haftama anca girdim dedim ben kordonlarımı bağlatırmayı düşünüyorum dedim onun için bilgi almak için gelmiştim dedim doktorda o kolay ameliyatla bağlarız dedi bende şimdi gidiyim yarın gelirim dedim kaçtım hemen ameliyataalmak istedi adam beni
canım akraba kızı falan yokmu evde oturan sen cagır yardıma öbürkünler gelse yanlarında birer sıpayla kime yetecekler
hahahah :roflol:inanmıyacaksın ama tüm kuzenlerim evli bizim burdalar ve bu sene hepimiz hamileyiz.tam 5 kişi=)herkesinde kızı olucak.....teyzemler çalışıyor yada çocukları var....artık en son ihtimalle eşimin teyzesine diyicem yaşlı kadın çekiniyorumda ama diğer teyzeleri hepsi hemşire.vs çalışıyorlar....bizimkilerden ses çıkmazsa çok değil 3 gün ona diyicem teyze gelirmisin diye....gönlüm annem yada kayınvalidemin gelmesinden yana ama bakalım ne yapıcaklar...onlar olsa daha rahat ederim .....amann daha var diyorum ya illaki biri gelicek ama?:kedi:
yok be yavrucum kayınvalidem 2 sokak üstte annemde arabayla 20 dk=)ama annem abimin kızına bakıyor...kayınvalidemde kaynımın oğluna bakıyor gerçi o büyük 10 yaşında ama kayınpederimde ayağını kırdı dükkana gidiyor kayınvalidem anlıycan onların daha çok adama ihtiyacı var gibi gözüküyor....bekliyorum işte bakalım birinden biri mecbur ses edicek ama dahaha var diye heralde daha ses yok.....bende garanticiyim herşeyin ismi konsun planlı olıyım diye düşünüyorum işte=):kedi:
casmin Allah kolaylık versin
ben en azından uzaktayım gelemiyorlar diye avunuyorum
burnunun dibinde olup da gelmemeleri de insanı çok üzer.
gelirler canım,özellikle annen gelir ve gelmeli de bence. artık o ara abinin çocuğunu da bi şekilde idare etsinler. sana aylarca bakacak değil ya,ihtiyacın olan bikaç gün zaten.
hepinizin yazdıklarını alıntı yapmadan yazıyım dedim kızlar kendi doktorumda kontrolum 2 gün sorayarın eve temizliğe kadın gelicek halılarımda yıkatmadan gelicek perşembe günüde kendi doktoruma gidicem ama zaten kendi doktorumda ultrasona göre önden gittiğimi bu bebek yılbaşını beklemez demişti en son gittiğimde 3100 olmuştu kilosu sanırım bende bu gidişle 2010 annesi olamıcam kendi doktorumda istersen ayın 15inden soraalırız demişti gelişimi çok iyi demişti ama bu sefer gitmemde ne der bilmiyorum artık hoyacın senlik bişiy yok tatlım adamın zaten emeklisi gelmişti bence suratıma bile bakmadı hiç direk kesmek istedi beni kesim günündeydi sanırımama gerilmedim desemde yalan olur yani zaten son bir kaç gündür kendimi çok ağır vehantal hissediyordum yiyce psikolojim bozuldu ben bağlatırıyımmı diye düşünürken tam kararveremeden doğurıcam o olıcak iyice kafayı yedim vallahikafamçokkarıştı