2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ay özge evdeki yiğenim 1,5 yaşında gelinde 6 aylık 2. ye hamile ve çalışıyor ben diyorum ya yavrucum terslik bende yanlış zamanada hamiş kaldım=)halledicem inş...bakalım=)

O zaman doğru senin zamanlama yanlışmış kaydirigubbakcemile3 neyse bi şekilde yanında olurlar nasılsa. Allah başka sıkıntı vermesin...:Saruboceq:

Hadi kızlar ben de kaçıyorum. Biraz tv izleyim,sırtım da ağrıdı zaten. Bu arada eşime msj attım,kolu değil serçe parmağı kırılmış bu sefer. Hiçbirşeyden haberi olmayan oğluma böyle bir gece yaşattığım için kendi adıma utanıyorum yazmış... Sizi de mis kokulu bebişleri de öpüyorum.opuyorumnanaktan Aman ha sakın doğuma falan gideyim demeyinlmaz:

ya kızlar aranızda 2. doğumu yapacak olan bağlatırmayı düşünen kise yokmu yaa offf kafayı tırlatıcam düşünmekten çevremdeki herkes kararı bana bırakıyo eşimde dahil olmak üzere ne kadarzor bişiymiş bu kararsızlık vallaha sıyırcam sanırım aşağa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık moduna girdim resmen bütün doğum kontrol yöntemlerini oğlumdayken denedim bir gecelik kaçamakta 2. ye hamile kaldım bağlatırmaktan başka çarem yok ben 3. bir çocuk daha istemiyorum kafayı yerim ben ozaman napıyım ilerde çok pişşman olursam tüp bebek yaptırırım bende allahım pişman etiirmesin bu aradabüyük anadoluyada gittim bugün özel oda sezeryan kordon bağlatma hepsi 500 lira ocaktan önce olursa ocakta zam gelirse farklılaşırmış

madem öyle ilk ismini sen koy.nasılsa oğlun büyüyünce hoşuna giden ismi kullanır bu da muhtemelen senin koyduğun isim olur.idris isminden de soğutma bence o da doğru olmaz....neyse inşallah tatlılıkla halledersiniz bu isim işini.bak eşin diğer ismi senin koymana da razı olmuş sorun yok o zaman .boşuna üzülüp de canını sıkma yani...
benim dayımın oglunun ismi veli batuhan isteyen veli dedi isteyen batuhan batuş bebekliginden beri ne diye seslenirsen bakıyor kendinide batuhan diye tanıtıyor yani onlar istedigi ismi seciyor zaten
benim özgeye dediğim de tam buydu işte bocuk...çocuk nasılsa beğendiği ismi kullanacaktır...
ucuz kurtulmuşsun da kendi druna bi görün istersen...
ya benim demir hapları hiç kabız yapmıyor arkadaşlar, tam tersi, eskiden kabızlık sıkıntısı çekerdim, hamileliğimde bağırsaklarım çok iyi çalıştı çok şükür...
kullandığın ilacın markasından olabilir canım..benim kullandığım da kabızlık yaptı en sonunda değiştirdik ilacı...

canım ne badireler atlatmışssınız çok gemiş olsun
aman verilmiş sadakanız varmış

kızlar bugun esımle dra gıttık
kolonoskopıyı yaptılar
sımdılık bagırsaklarda bısey cıkmadı ama
bakalım sonucu kendı druna gosterecez
ıltıhap var cunku
2 gundur bırsey yemedı esım
kolonoskopı olacagı ıcın
cıkınca kendımıze guzel bır yemek ısmarladık
cok ıyı oldu
bırazda gezdık
atesolcerımızı de aldık
sonra evımıze geldık
grıp asısını da persembe yaptıracagız

sizin için çok iyi olmuş kafanız dagılmıştır biraz canım yaaa

Sanırım ben kararımı verdim onun babasının adı olsun,bi isim de ben seçeceğim. Ama o ismi asla kullanmayacağım. Zaten bana başka yol da bırakmadı ki...

isimler ne şekerim merak ettim valla

hadi bakalım geçmiş olsun canım

eşim nefes filmini almış tam koyduk apartman yöneticisi geldi dedi toplanıyoruz 15 dk birşey görüşücez eşim çıktı bende size kaçim dedim=)

feyzae gecmış olsun cnm verılmış sadakanız varmış

özge06 cnm uzulme sende kendı begendıgın ısmı koyarsın
zaten ilk isim söylenir genelde.canını da sıkma
eşınede gecmiş olsun

julı senın adına da sevındım dr bulmuşsunn

gecmiş olsun canım
insallah sonuclar iyi cıkar

ayy bu doktorlar kesmeye ne meraklı yaww kafamçokkarıştı

gecmiş olsun canım
verilmiş sadakanız varmış

merhaba kızlar nasılsınız
dün size uzun bi mesaj yazmıştım ama malesef gönderemedim fırsat bulunca tekrar yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…