ay özge evdeki yiğenim 1,5 yaşında gelinde 6 aylık 2. ye hamile ve çalışıyor ben diyorum ya yavrucum terslik bende yanlış zamanada hamiş kaldım=)halledicem inş...bakalım=)
madem öyle ilk ismini sen koy.nasılsa oğlun büyüyünce hoşuna giden ismi kullanır bu da muhtemelen senin koyduğun isim olur.idris isminden de soğutma bence o da doğru olmaz....neyse inşallah tatlılıkla halledersiniz bu isim işini.bak eşin diğer ismi senin koymana da razı olmuş sorun yok o zaman .boşuna üzülüp de canını sıkma yani...Canım büyük ihtimalle biz de sizin gibi yaparız,yani bana başka yol bırakmadığı için o yolu seçmem lazım. Artık beğenmezse oğlum ileride mahkemeyle değiştireceğim ona da büyüyene kadar bunu aşılayacağım...kötükedihüso
benim özgeye dediğim de tam buydu işte bocuk...çocuk nasılsa beğendiği ismi kullanacaktır...benim dayımın oglunun ismi veli batuhan isteyen veli dedi isteyen batuhan batuş bebekliginden beri ne diye seslenirsen bakıyor kendinide batuhan diye tanıtıyor yani onlar istedigi ismi seciyor zaten
ucuz kurtulmuşsun da kendi druna bi görün istersen...selam kızlar bugün az daha doğurup geliyodum hoyacım demiştimya bende bi gidicem doğumevi hastanesine bide bağlattırma meselesini orda bi doktorla konuşıyım dedim bu sabah aradım aradım bakan olmadı hastanenin telefonalrına bende gidiyim dedim elbet bi doktora denk gelirim dedim saat 2de gittim hastaneye servet diye bi erkek doktora yazdılar beni doktorun odasına gittim hemen ultrasona soktu beni doktorun dediği hemen aşağıya in yatışını yap bebek 41 haftalık olmuş alalaım bebeği buakşam yadayarın sabah dedi bende doktor bey ben daha 37 haftama anca girdim dedim ben kordonlarımı bağlatırmayı düşünüyorum dedim onun için bilgi almak için gelmiştim dedim doktorda o kolay ameliyatla bağlarız dedi bende şimdi gidiyim yarın gelirim dedim kaçtım hemen ameliyataalmak istedi adam beni
kullandığın ilacın markasından olabilir canım..benim kullandığım da kabızlık yaptı en sonunda değiştirdik ilacı...ya benim demir hapları hiç kabız yapmıyor arkadaşlar, tam tersi, eskiden kabızlık sıkıntısı çekerdim, hamileliğimde bağırsaklarım çok iyi çalıştı çok şükür...
kızlar ben geldımm
kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız benim bugün başıma gelmeyen kalmadı sabh erkenden doktorun yolunu tuttuk gittik nst bağladın 2 kez 1.cisnde nst bozuldu yanlışdır diye 2.kez girdm neyse aynı sancılar devam ediyor 37 haftayı geçtik rahat ol dedi ne zamn allah nasip ederse kzıın gelmek isterse gelsin dedi sezeryan istyorsan tarih seç alıyım dedi yok dedim .yani kızımı beklyoruz her an olabilir bakarsınız yılbaşına gelir uyuyordu gittiğimzde .kızımıza dedim 23 aralıktan önce gelme meleğim oğalk burcu ol diye kaydirigubbakcemile3 galiba beni dinlyor .
neyse 37.haftaya kadr doğum iznimi uzattımya bugün doğum iznimi başlatmak için rapor bölümüne gittik vizite kağıdını unutmuşuz geri iş yerine gittik aldık kağıdı ordan geldik arabayı hemen çıkcaz diye hastane yanına park ettik neyse doktor bekledik doğuma girmişti hallettik işimi bi çıktık ki araba yok beynimden aşağı kaynar sular döküldü sonra çekiciler almış ara ara otoparkı bulduk arabayı ararken başka adamla karşılaştık demezmi benim arabayı çalmışlar 2.bi şok rengim bile attı ya çekiciler dolandırcysa ara ara zor bulduk .ödedik cezayı velhasıl evein yolunu tuttuk .yolda gelirken münübüscü sollarken bizi karşı şeritteklyle çarpıştı bize doğru arabalr geldi ben öndeyim 3.şok artık orda kendimden geçmişim bayılmışım rengim atmış herkes bizim arabaya yönlendimi bi eve gelişim vardıki mahvoldum bi yatrdılar beni 4 saattir uyumuşum uyandığımda herkes bana toplanmış annem -ablam-kayınvalidem çok kötü bi gün geçirdim
ilk nst bozuldu-hem arabayı yok görünce şok oldum-3.adamın arabsı çalınmış aynı yerde onu duydum şok oldum-4.kezde kaza atlattık suçsuz yere mahvoldum bugün doğurmazsam daha doğurmam
kızlar bugun esımle dra gıttık
kolonoskopıyı yaptılar
sımdılık bagırsaklarda bısey cıkmadı ama
bakalım sonucu kendı druna gosterecez
ıltıhap var cunku
2 gundur bırsey yemedı esım
kolonoskopı olacagı ıcın
cıkınca kendımıze guzel bır yemek ısmarladık
cok ıyı oldu
bırazda gezdık
atesolcerımızı de aldık
sonra evımıze geldık
grıp asısını da persembe yaptıracagız
Sanırım ben kararımı verdim onun babasının adı olsun,bi isim de ben seçeceğim. Ama o ismi asla kullanmayacağım. Zaten bana başka yol da bırakmadı ki...
kızlar bugun esımle dra gıttık
kolonoskopıyı yaptılar
ıltıhap var cunku
kolonoskopı olacagı ıcın
cok ıyı oldu
bırazda gezdık
atesolcerımızı de aldık
sonra evımıze geldık
isimler ne şekerim merak ettim valla
ben onun yerine söyliyeyim İDRİS
gecmiş olsun canımkızlar bugun esımle dra gıttık
kolonoskopıyı yaptılar
ıltıhap var cunku
kolonoskopı olacagı ıcın
cok ıyı oldu
bırazda gezdık
atesolcerımızı de aldık
sonra evımıze geldık
ayy bu doktorlar kesmeye ne meraklı yaww kafamçokkarıştıselam kızlar bugün az daha doğurup geliyodum hoyacım demiştimya bende bi gidicem doğumevi hastanesine bide bağlattırma meselesini orda bi doktorla konuşıyım dedim bu sabah aradım aradım bakan olmadı hastanenin telefonalrına bende gidiyim dedim elbet bi doktora denk gelirim dedim saat 2de gittim hastaneye servet diye bi erkek doktora yazdılar beni doktorun odasına gittim hemen ultrasona soktu beni doktorun dediği hemen aşağıya in yatışını yap bebek 41 haftalık olmuş alalaım bebeği buakşam yadayarın sabah dedi bende doktor bey ben daha 37 haftama anca girdim dedim ben kordonlarımı bağlatırmayı düşünüyorum dedim onun için bilgi almak için gelmiştim dedim doktorda o kolay ameliyatla bağlarız dedi bende şimdi gidiyim yarın gelirim dedim kaçtım hemen ameliyataalmak istedi adam beni
kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız benim bugün başıma gelmeyen kalmadı sabh erkenden doktorun yolunu tuttuk gittik nst bağladın 2 kez 1.cisnde nst bozuldu yanlışdır diye 2.kez girdm neyse aynı sancılar devam ediyor 37 haftayı geçtik rahat ol dedi ne zamn allah nasip ederse kzıın gelmek isterse gelsin dedi sezeryan istyorsan tarih seç alıyım dedi yok dedim .yani kızımı beklyoruz her an olabilir bakarsınız yılbaşına gelir uyuyordu gittiğimzde .kızımıza dedim 23 aralıktan önce gelme meleğim oğalk burcu ol diye kaydirigubbakcemile3 galiba beni dinlyor .
neyse 37.haftaya kadr doğum iznimi uzattımya bugün doğum iznimi başlatmak için rapor bölümüne gittik vizite kağıdını unutmuşuz geri iş yerine gittik aldık kağıdı ordan geldik arabayı hemen çıkcaz diye hastane yanına park ettik neyse doktor bekledik doğuma girmişti hallettik işimi bi çıktık ki araba yok beynimden aşağı kaynar sular döküldü sonra çekiciler almış ara ara otoparkı bulduk arabayı ararken başka adamla karşılaştık demezmi benim arabayı çalmışlar 2.bi şok rengim bile attı ya çekiciler dolandırcysa ara ara zor bulduk .ödedik cezayı velhasıl evein yolunu tuttuk .yolda gelirken münübüscü sollarken bizi karşı şeritteklyle çarpıştı bize doğru arabalr geldi ben öndeyim 3.şok artık orda kendimden geçmişim bayılmışım rengim atmış herkes bizim arabaya yönlendimi bi eve gelişim vardıki mahvoldum bi yatrdılar beni 4 saattir uyumuşum uyandığımda herkes bana toplanmış annem -ablam-kayınvalidem çok kötü bi gün geçirdim
ilk nst bozuldu-hem arabayı yok görünce şok oldum-3.adamın arabsı çalınmış aynı yerde onu duydum şok oldum-4.kezde kaza atlattık suçsuz yere mahvoldum bugün doğurmazsam daha doğurmam
Ben uyumuyorum bİ kere