2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ne yalan söyliyeyim bu boyutta oldugunu sanmıyordum sizin tartışma boyut degiştirmiş canım bence bizim söyledigimiz hiç birşey işe yaramıyacak eşin bu kadar şiddetlendigine göre siz inada bindirmişsiniz bu işi nasıl çözülür bir fikrim yok ama gercekten üzüldüm
herkez sordu ama cevap vermedin ikinçi bir isim istemiyormu yoksa onuda benmi secicem diyor

ozgee06 kolunun kırıldıgından şüpheleniyorsan ara saglık başka birşey

anam anam anam işlerim yeni bitti duşumu aldım bide güzel süslendim kızımla niyeyse=(kurbağa gibi oldum yahu ne giysem yakışmıyo üstüme ama tatlı gözüküyorum eheheheheh....çok yoruldum yeminle....ama dolap içlerim bitti şükürler olsun bir mutfağın incesi kaldı ayyy birkaç gün dinlenip öyle başlarım dolapların içini yapar son haftayada dışaları kalsın...ayy içim rahatladı heee....sanki her an doğurucamda herşey kalıcak gibi geliyor....bu gecede bir güzel uzanır dvd keyfi yapar yorgunluğumu atarım..=)

Ben inatla hayır dediğim için sinirleniyor zaten. Son zmanlarda ikinci ismi sen seç dedi. Artık yapacak bişey olmadığını anladım zaten.onun istediği isim 2. ismi olacak.ben de yeni bir isim bulacağım. Başka çıkarı kalmadı...

feyzae geçmiş olsun bazen geldimi üst üste gelir o durum olmuşsun=(allah beterinden saklasın....

eline sağlık caSMİN
kaydirigubbakcemile2

Ohhh ne güzel. Valla benim de biran önce işlerimi halletmem lazım. Aynen heran doğuma gidecekmişim hissi var ama ev de iyiden iyiye battı. Karar veremiyorum temizlikçi mi tutsam haftaya izne ayrılıyorum kendim mi yapsam,bakalım...

Canım büyük ihtimalle biz de sizin gibi yaparız,yani bana başka yol bırakmadığı için o yolu seçmem lazım. Artık beğenmezse oğlum ileride mahkemeyle değiştireceğim ona da büyüyene kadar bunu aşılayacağım...kötükedihüso

özge isim işinde insan titizleniyor hele ilk çocukta birde anne baba ismi takma adetini oldum olası sevmem ...ama bacım çokta çıkmaza sokmayın bu işi bak daha çocuk doğacak hangi doktor hangi davranış şekli hangi bilmem ne derken ortak karar alamama sorununuz çocuk üstünde sıkıntı yaratır.....ortak bir yol bulmaya çalışın......ne diyim=(

canım tamam ozaman sorun haline niye getirip inatlaşıyorsunki babasının ismi ikinci ismi olacakmış adam yola gelmiş daha ne istiyorsun anlamadım şimdi sen bana kızarsında böyle yazıyorum diye

ozgee06 kolunun kırıldıgından şüpheleniyorsan ara saglık başka birşey

Canım internetten ekstresine baktım biraz önce hastane ödemesi var,sanırım gerçekten kırdı. Ama beni de o kadar kırdı ki içimden gelmiyor...:gitme:

canım tamam ozaman sorun haline niye getirip inatlaşıyorsunki babasının ismi ikinci ismi olacakmış adam yola gelmiş daha ne istiyorsun anlamadım şimdi sen bana kızarsında böyle yazıyorum diye

Yok canım ya neden kızayım. Beni dinleyip fikir vermeniz bile yeter...

cnm niye kendini o kadar yoruyorsun allah korusun bişey falan olur uzanma dolapların üzerine falan yapıcak kimsen yoksa kalsın aman bebişlerimizden kıymetlimi ( gerçi sana diyorum ama bende aynını yapıyorum) benim annemler geldi hep bir elden bitirdik 2 gün önce allaha şükür

saolun kızlar...önemli olan ince işler....doğum sonrası insan çok yorgun ve yoğun oluyor uzun bir müddet bitiriyimde sonra sıkıntı yaşamıyım diye böyle panikliyorum iş konusunda ....yardımcı olucak kimsede yok sonrasında bana ....şimdiden kara kara düşünüyorum doğum sonrası kim kalıcak diye benimle kimsede ses yok ben gelirim ederim diye ne annemde ne kayınvalidemde...onlarda haklı ama napimm sezeryanda birileri şart birde doğum sonrası hastaneyede evede çok gelen oluyor eşimin tarafından kendimi geçtim millete hizmete biri şart....napıcam bilmiyorum bekliyorum bakalım ilk kim ses edicek=)

Sanırım ben kararımı verdim onun babasının adı olsun,bi isim de ben seçeceğim. Ama o ismi asla kullanmayacağım. Zaten bana başka yol da bırakmadı ki...

anaam çok korktum kız senden şimdiden düşünmüşsün cinlikleri
bebeğe senin koyduğun isimle hitap edersin olur biter
eşin onu da engelleyemez ya
ağzını mı bantlayacak:umursamaz:

Neden geliriz demiyorlar? Aynı şehirde değil misiniz?

anaam çok korktum kız senden şimdiden düşünmüşsün cinlikleri
bebeğe senin koyduğun isimle hitap edersin olur biter
eşin onu da engelleyemez ya
ağzını mı bantlayacak:umursamaz:

Korkma korkma kaydirigubbakcemile3 Ya bakma aslında çok ılımlıyımdır ben ama insanın şu durumda üstüne üstüne gelince ben de kendimi tanıyamaz oldum:kedi:

Canım internetten ekstresine baktım biraz önce hastane ödemesi var,sanırım gerçekten kırdı. Ama beni de o kadar kırdı ki içimden gelmiyor...:gitme:

gelmesede ara hayatım gerginligin üstüne bu olay olmuş iyice uzaklaşmayın birbirinizden

özge ona kırıldığın için öyle düşünüyorsun ama unutma ki sağlık farklı birşey
gurbette ondan başka kimin var kızım
ertele isim kavgasını da arayıp yanına git canım
hem şefkatli davranırsın
sonra da bak Allah da istemiyor o ismi koymamızı kolun kırıldı dersin
iki de cilve
vazgeçer belki
anaaam çok şeytanmışım ben:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…