kızlar ya ben çok üzgünüm bizim kurumdan 1 memur vefat etmiş dün,
adam aniden hastalandı 2 ay sonrada vefat etti,cuma günü görmüştüm,
yürümeye hatta yemek yemeye bile takati yoktu tekerlekli sandalyede,eşi yediriyordu,
ya sapasağlam,neşeli esprili bir adamdı,bir anda nasıl çöktü,bir deri bir kemik kalmıştı,
rengi sapsarıydı,Allah rahmet eylesim,Rabbim yakınlarına sabır versin,
bizleri ve yakınlarımı da görünür görünmez kazalardan hastalıklardan korusun,
birazdan kurumda cenaze namazı kılınacak dua edilecek ben de katılacam inş.
selam canım a.s.slm kızlar doğum yapan arkadaşların sayısı 8 i bulmuş ha ayy ne güzel darısı başımıza mevlam bir avazda bizimde kurtulmamıza nasip etsin
kız juli sen hala doğurmadın mı?kaydirigubbakcemile3
manda yoğurdunu duymustum bendekızlar hepiniz sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
yalel sonunda senden bi haber alabildik yani meraktan ölücektik nerdeyse bidaha bukadar ara verme
julicim camişda diyer bi adı mandadır
yürümeye hatta yemek yemeye bile takati yoktu tekerlekli sandalyede,eşi yediriyordu,
ya sapasağlam,neşeli esprili bir adamdı,bir anda nasıl çöktü,bir deri bir kemik kalmıştı,
Bocuk evet alıskın
daha once 5 kez amelıyat olmuŞ
ınsallah hersey guzel cıkarda
6 ncı kez olmazzz
cok korkuyorum yenıden olcak dıye
mehlikasu başın saolsun canım .....=(
kızlar sizlerede iyi dinlenceler ben işlerimin başına döniyim eşimin kıyafet kısmı kaldı bitirip yemek yapıcam daha ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.=(canım hiç iş yapmak istemiyor............
Neyse kızlar ben cıkıyorum kendınıze meleklerınıze ıyı bakın
bırazda hastanede yatacak
aksam donerız heralde
hepınızı optum
sağolun kızlar,hastalığı (Rabbim kimsenin başına vermesin )kansermiş..
Günaydın kızlar, hayırlı haftalar
artık daha sık doğum haberleri alıyor:bbo:,uz değilmi? bakalım delften sonra sıra kimde hep böyle güzel doğum haberleri alalım inşallah...
Krizalit leyla hanım yerine kim baktı sana? Ben Sema hanımdan randevu almıştım gittim ne yapayım bekle bekle leyla yokkk:bbo:
Sema hanımada korkarak gitmiştim netteki forumlardan dolayı ama gayet güzel karşıladı nst ye sokturdu haftaya tekrar gireceksin dedi 25 ine de tekrar randevu verdi bir sürü tahlil verdi inşallah doğru karar vermişimdir yani doktorumu değiştirmiş oldum
plasenta sorunumu ise önemsemedi buna placenta sorunu diyemeyiz uç kısmı aşağı doğru inmiş dedi ama kordon bebeğin boynunda diye sık sık bakacağız dedi....
merhaba kızlar.
ben geldim... epeydir gelemedim yanınıza.. özledik sizi kızımla.
Begüm azıcık huysuzuk yaptı, erken gelmeye çalıştı bayramdan hemen sonra. HAstahanede geçirdik zamanımızın çoğunu.. Neyse şimdi her şey yolunda, meleğim hala karnımda yaşamakta :)
kızlar benim dogumumda çok kolay olmuş annemler tütün ekiyormuş bana hamileyken annem sabah kalkmış babam evden cıkmışmış sancısı tutuyor ve evde tek başına dogum yapıyor babam gelince komşuları cagırmış benle dalga gecerler seni annen şalvarına dogurdu diye
kızlar delf doğummu yapmış nezaman nasıl
aman allahım yetişemiyorum ben artık bu ocak annelerine
delfle günlerimiz aynıydı
benide heycan bastı şimdi